دوستان سلام
روز خوبی رو در کنار شما سپری کردم .
سردی هوا باعث نشد تا نتونیم لحظه هایی گرم رو در کنار هم داشته باشیم . خوشحالم از اینکه می بینم شما هم لذت بردید .
حتما ما رو از نظرات خودتون برای برگزاری هر چه بهتر دیدارها بهره مند کنید .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
[quote='hamed' pid='165821' dateline='1325917730']
دوستان سلام
روز خوبی رو در کنار شما سپری کردم .
سردی هوا باعث نشد تا نتونیم لحظه هایی گرم رو در کنار هم داشته باشیم . خوشحالم از اینکه می بینم شما هم لذت بردید .
حتما ما رو از نظرات خودتون برای برگزاری هر چه بهتر دیدارها بهره مند کنید .
[/color]من هم خوشحالم که واسه دوستان خوش میگذره
امید وارم واسه دیدار بعدی ما هم بتونیم بیائیم[/size]
2012/01/07, 10:12 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/07, 10:15 AM، توسط شهرزاد.)
سلام به تمام دوستان
دوستان ضم تشکر از آقا مهدی که با نیروی تمام وسطی بازی کرد و با توپ والیبال به جون بچه ها افتاد
و تشکر ویژه از آقا فربود و آقا سینا و آقا حامد و آقا حمید که این دیدارو هماهنگ کردن و به خوبی تمام برنامه ریزی و مدیریت شد
و از نگهبان و مدیریت پارک تشکر که اول نمیزاشتن بازی کنیم ولی با کمک آقا فربود گذاشتن(خودمونیم ها این ام اس عجب به درد میخوره)
و از دوستان نازنین که از انجمن خودمون (خ وصال) اومده بودن : مثل آقا شهاب و آقا احسان بدیعی و.......
واز دوستان نازنین سایت که با تمام نیرو اومدن وحتی سردشون هم بود وکلی وسط و والیبال بازی کردیم
و از همه کسانی که امکانات خوردن (میوه -آب جوش-نسکافه و..) فراهم کردن خصوصا پدر مادرهای عزیزی که اومدن کمال تشکر را داریم