سلام
من از همونجا از همگی خداحافظی کردم و با دوستان رفتم کرج و تازه رسیدم خونه
...........
اول تشکر از همه کسایی که برای پذیرایی تدارک دیده بودن .... واقعا مامان و بابای شیما خیلی تو زحمت افتاده بودن ... همینطور مامان و بابای آرزو و ساینا و فربد و علیرضا و .... تمام کسایی که تشریف آورده بودن
...........
بعد تشکر از همه که اومده بودن و خوشحالمون کرده بودن
............
از سری بعد به جای بازی وسطی وارد مسابقات دیگه میشیم
از جمله : کیک بوکس (با رعایت فاصله قانونی بین آقایون و خانومها) ... پرتاب سنگ (به سمت حریف) ... حمله با گاز که در چند حالت با پیکنیک ... با اسپری و حتی با لوله گاز ... کوبیدن سر طرف مقابل به جدول ... قمه ... خنجر ...
هیئت داوران هم نداریم ... کمیته انظباطی هم نداریم ... اعتراض هم نداریم ... خفه شو ... تسلیم شدن هم نداریم ... اتمام مسابقه هم به شرط خارج شدن یکی از طرفین از دنیا خواهد بود ... هر کسی هم خواست میتونه داوطلبانه از کلت برای خارج شدن از بازی استفاده کنه
(همش تقصیره این فیلم فاینال دیستنشنه)
فقط مشکل مسابقه اینه که قهرمان باید تنهایی برگرده خونش ... البته قبلش میتونه تنهایی هرچی میوه و شیرینی مونده بخوره
در ضمن به خاطر شدت هیجانات و استرس مسابقه از والدین محترم بعدا پذیرایی میشود
.........................
میتونین پیشنهادات خود را (در مورد این دوره مسابقات انتقاد هم نداریم) در مورد بازی های متنوع تر در همین جا اعلام کنین
با تشکر از حضور همه فرشته های ناز ام اسی
من از همونجا از همگی خداحافظی کردم و با دوستان رفتم کرج و تازه رسیدم خونه
...........
اول تشکر از همه کسایی که برای پذیرایی تدارک دیده بودن .... واقعا مامان و بابای شیما خیلی تو زحمت افتاده بودن ... همینطور مامان و بابای آرزو و ساینا و فربد و علیرضا و .... تمام کسایی که تشریف آورده بودن
...........
بعد تشکر از همه که اومده بودن و خوشحالمون کرده بودن
............
از سری بعد به جای بازی وسطی وارد مسابقات دیگه میشیم
از جمله : کیک بوکس (با رعایت فاصله قانونی بین آقایون و خانومها) ... پرتاب سنگ (به سمت حریف) ... حمله با گاز که در چند حالت با پیکنیک ... با اسپری و حتی با لوله گاز ... کوبیدن سر طرف مقابل به جدول ... قمه ... خنجر ...
هیئت داوران هم نداریم ... کمیته انظباطی هم نداریم ... اعتراض هم نداریم ... خفه شو ... تسلیم شدن هم نداریم ... اتمام مسابقه هم به شرط خارج شدن یکی از طرفین از دنیا خواهد بود ... هر کسی هم خواست میتونه داوطلبانه از کلت برای خارج شدن از بازی استفاده کنه
(همش تقصیره این فیلم فاینال دیستنشنه)
فقط مشکل مسابقه اینه که قهرمان باید تنهایی برگرده خونش ... البته قبلش میتونه تنهایی هرچی میوه و شیرینی مونده بخوره
در ضمن به خاطر شدت هیجانات و استرس مسابقه از والدین محترم بعدا پذیرایی میشود
.........................
میتونین پیشنهادات خود را (در مورد این دوره مسابقات انتقاد هم نداریم) در مورد بازی های متنوع تر در همین جا اعلام کنین
با تشکر از حضور همه فرشته های ناز ام اسی
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2