فکر کنم دیدار اگه واسه همتون بد باشه واسه من فوق العاده ترین ، بهترین ، معرکه ترین و کلا تمام این صفات ، دیدار ام اس سنتر بوددددددد
سورپرایز من معرکه بودددددددد
پس اول از همه از سحر عزیزم تشکر میکنم و همچنین از خواهر و برادرش که خیلی گلن و هر چی بگم کم گفتم به خدا
بعدش ( سعی میکنم اسم ها رو فراموش نکنم ولی اگه احتمالا کسی از قلم افتاد به خدا از قصد نیست )
از شیما عزیز و خانواده محترمش که زحمت پذیرایی رو داشتن ممنونم
از آرزوها و ساینا عزیز هم به خاطر پذیرایی هاشون ممنونم
از فربود عزیزمم یه تشکر ویژه دارم به خاطر تدارکش و اینکه اصلا من ندیدمش انقدر داشت تلاش میکرد
خلاصه از همه و همه
همه اونایی که اومدن و باعث شدن یه دیدار خاطره انگیز دیگه واسه ام اس سنتر رقم بخوره ممنونم
واقعا بخوام تک تک اسم ببرم خیلی سخته . فربود تو عکس شمارد 49 نفر بودیم و مطمئنا زیر 55-60 نفر نبودیم .
عالی بود عالی
انشالله دیداری برسه که تمام بچه های ام اس سنتر بتونن توش شرکت کنن
یه بار دیگم از تک تک بچه ها که اومدن تشکر میکنم
سورپرایز من معرکه بودددددددد
پس اول از همه از سحر عزیزم تشکر میکنم و همچنین از خواهر و برادرش که خیلی گلن و هر چی بگم کم گفتم به خدا
بعدش ( سعی میکنم اسم ها رو فراموش نکنم ولی اگه احتمالا کسی از قلم افتاد به خدا از قصد نیست )
از شیما عزیز و خانواده محترمش که زحمت پذیرایی رو داشتن ممنونم
از آرزوها و ساینا عزیز هم به خاطر پذیرایی هاشون ممنونم
از فربود عزیزمم یه تشکر ویژه دارم به خاطر تدارکش و اینکه اصلا من ندیدمش انقدر داشت تلاش میکرد
خلاصه از همه و همه
همه اونایی که اومدن و باعث شدن یه دیدار خاطره انگیز دیگه واسه ام اس سنتر رقم بخوره ممنونم
واقعا بخوام تک تک اسم ببرم خیلی سخته . فربود تو عکس شمارد 49 نفر بودیم و مطمئنا زیر 55-60 نفر نبودیم .
عالی بود عالی
انشالله دیداری برسه که تمام بچه های ام اس سنتر بتونن توش شرکت کنن
یه بار دیگم از تک تک بچه ها که اومدن تشکر میکنم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
مث افسانه بی اندازه بودی ...