2012/12/02, 06:30 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/02, 06:33 PM، توسط Hasty.)
(2012/12/02, 02:00 PM)midwife66 نوشته است: salam.khoshbehaletoon shoma hamegi cheghadr haletoon khoobe...vaghean intore?man kheili afsordam ba koochiktarin moshkel gerye mikonam va arezooye marg mikonam...torokhoda be manam yekam roohiye omid be zendegi va enerji bedin
شما بیا فقط منو بیبینی از این رو به اون رو می شی...........
(2012/12/02, 02:15 PM)مهسا24 نوشته است: خداکنه حالم بد نشه و تا جمعه به پالس احتیاجی نداشته باشم!
پس چرا 17 آذر نمیشه؟؟؟؟
چقدر دیگه صبر کنم!!!!
سمانه عزیزم منم احتیاج به پالس دارم به دکترم گفتم برم دوستامو ببینم بهتر می شم احتیاج به پالس نیست اونم گفت برو این دیدار برات لازمه..... جناب همسر که می گفت با این حالت نرو دیگه حالا میگه حتما برو
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
2012/12/02, 07:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/12/02, 07:46 PM، توسط ابراهیم.)
(2012/12/02, 04:11 PM)فرناز نوشته است: من که ارزومه بیام .همش میگم تا اخرین لحظه صبرکنم شاید درست بشه رفتنمبخدا کارهام گره خورده وگرنه چه بهتر از دیدن خواهر برادرهام هست؟!!!بخدا فوت مامان بزرگم از 1طرف .بعد هم مشکل روحی خودم 1کم کارهام مشکل داره!!!!!خیلی روحی ضعیفم افتضااااااااااااحم.اگر اینطوری ادامه بدم بخاطر اعصاب فکر کنم
بستری میشمتروخدا برام دعا کنید خوب باشم تا بیام.
بعد آشنائی با شما از واجبترین کارهام اولویت قرار دادن شرکت تو دیدار و دیدن خواهر برادراست یعنی اگه دیدار باشه تو برنامه ریزیهام اول دیدار رو در نظر میگیرم
کجا بهتر از اینجا روحیه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم دارو و کدوم پالس از این قویتره؟؟؟؟؟
بستری شدنی آزاد و راحت در سه ساعت با اثری فوق العاده!!!!!!!!!!!!!!1
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
با عرض سلام و قدردانی خدمت مدیران، ناظران و تمامی دوستان برگزار کننده دیدار. بنده به علت پاره ای از مشکلات توفیق شرکت در دیدار برایم فراهم نیست، لذا از مسئولین محترم خواهشمندم آبمیوه بنده را به صورت پست ارسال فرمایند. با تشکر چیپ چیپ
(2012/12/02, 09:36 PM)chipchip نوشته است: با عرض سلام و قدردانی خدمت مدیران، ناظران و تمامی دوستان برگزار کننده دیدار. بنده به علت پاره ای از مشکلات توفیق شرکت در دیدار برایم فراهم نیست، لذا از مسئولین محترم خواهشمندم آبمیوه بنده را به صورت پست ارسال فرمایند. با تشکر چیپ چیپ
پی نوشت
آدرس: شمال در بنفشه
آبمیوه را میفرستن ولی هزینه پست باخودته
ولی بیای بهتره ها به صرفه تره