2012/12/09, 01:47 PM
(2012/12/09, 09:07 AM)SSA نوشته است: ممنون از تیم مدیریت با سیبیل و بی سیبیل(خانومها).دوست من شمابادوستان همه دوستان عزیزچابهارتشریف بیاوریدحسابی ازخجالت دست زدنهای شمادرمیام یعنی تمام سعی خودمومیکنم که دربیام حسابی ازهمه شمادوستان عزیزپذایرایی میکنم فقط یکبارتشریف بیاوریدمطمنم به شمادوستان بدنخواهدگذشت من منتظرشمادوستان هستم امیدوارم آنروززودترفربرسد
دیدار خوبی بود، هر چند که ما خودمونو پرپر کردیم که همه خودشونو معرفی کنن تا با بقیه هم آشنا بشیم،
اما سینا نذاشت.
بجاش پذیرایی خوبی کردن.
وقتی سینا و حمید سینی به دست دنبال صاحب آب پرتقال، چایی، قهوه فرانسوی و... میگشتن، خیلی به آدم خوش میگذشت!
یهو میدیدی مدیریت تبدیل به قشر زحمت کش جامعه شده!
همچنین ساینا و مهسا!
ضمنا انقدر برای پویش و نازلی و سارگل و سجاد و بقیه غایبین دست زدیم دستامون تاول زد!
اگر دوستان غایب فکر میکنن برای دیدار چارت هم وجود داشت سخت در اشتباهند!
معلومه تا حالا در دیدارها شرکت نکردن!
و اما قرعه کشی!
میشه دو تا عدد متفاوت اعلام بشه بعد صاحب هر دو عدد آقای مهدی مرجانی باشه؟!
غایبین خودشون قضاوت کنن!
گمانم اگه توی لیست فقط اسم پنج نفر باشه و یکیش من باشم و پنج نفر بخوان باز اسم من در نمیاد!
یک موضوع جالب اینه که وقتی شماره ای اعلام میشه سینا لیست رو نگاه میکنه، بعد جلو روی ما با حمید پچ پچ میکنه، بعد با مهسا،
بعد یک اسم اعلام میشه!
معلوم نیست چرا خوندن هر اسم انقدر نیاز به مشورت داره!
خلاصه.... خوش گذشت!
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره