2012/12/08, 10:09 AM
(2012/12/08, 03:20 AM)Sina نوشته است:آقا سینا :48 منم خییییییییییلی خوششششششششحالم به امید دیدار بعدی ی ی ی ی ی
این و کی سفارش داده بود .... از همونجا مونده دسته من .....
از این به بعد هر کسی باید عکس سفارششم جلوی سفارشش بکشه ... واقعا من کشته این منوی رستورانم
معلوم نیست بستنیه ... نسکافست ... قهوست ... چاییه ... شکلاته ... موزه ... توت فرنگیه ... همش و ریختن تو یه لیوان قاطی کردن یه چتر زدن بالا سرش یه شکلات از این ۲۰۰ تومنیا هم نصف کردن کنارش گذاشتن ... شده با کلاس ... آخه مگه معده انباریه که هر چی اومد بزاری اون تو ؟
من شده بودم قسمت سفارشات رستوران ....
این گارسونای رستوران هم هی میومدن به من میگفتن این برا کیه ؟؟؟ میگفتم اول بگو این چیه ... بعد دنبال صاحبشم میگریدم ... بعد یه اسمی میگفت که همه خوردنی ها توش بود ...
قربون قهوه ترک خودمون برم
دوستای عزیز بعد از تشکر از همتون و عذر خواهی بابت کم و کاستی ها باید بگم که
این رستوران تا حالا به فکر تولید انبوه نبود و فکر نمیکرد که ییهو ۱۰۰ نفر آدم همشون از این خوردنی های با کلاس میخوان و فکر کنم آخرش چند تا از مواد اولیشون تموم شد ... اصلا قاطی کرده بودن بنده خدا ها
واسه قهوه ترک من چتر گذاشته بود و توی چایی هم بستنی ریخته بودن و کم کم داشتن جهش ژنتیک میدادن ... چایی رو ریخته بود رو کیک و قوری رو هم برای تزئینش گذاشته بود بالای لیوان و آورد گفت آقا این برا کیه ... گفتم عزیزم همه رفتن که خودت به حساب من بخور فقط مواظب باش این قوری تو گلوت گیر نکنه ...
واقعا اصن یه وضی
مواظب آن کس باشید. که جز به بارگاه خدا شکایت به جایی نبرد.