2012/12/07, 09:51 PM
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای بچه ها عالییییییییییییییییییی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووود
ما همونطور که مصی گفت ساعت 2.5 رسیدیم... کلی منتظر بودیم منم که اصلا بچه ها رو نمیشناختم تا رفتیم اول با ساناز عزیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزم آشنا شدیم بعدشم که حمیدو دیدیم که بازم من باورم نمیشد حمید باشه همش منتظر بودم حمید اینجوری با من برخورد کنه ولی دیدم وااااااااااااااااااای چقدر مهربووووووووووونه بعدش با نوشین عزیـــــــــــــــــــز و ساناز و لیلا و باقی بچه ها آشنا شدیم که یه هوووووووو یه پروانه اومد داخل!!!!
تا اومد نشست پیش ما دست کرد تو لیوان شیرداغ ما بعدشم که عمو ابراهیم و احسان اومدن و ما رفتیم پیش اونا و پروانه سواستفاده کرد و شکلات منو خورد دختر مظلوم گیر آوردی؟: خوبه خواهرم بود وگرنه پروانه بعدش که دیگه خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوش گذشت با پرستو و دوست جون شهرزاد جون و مائده جونم رو دیدم خاله هستی و عمو رضـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا امیر ریما که وقتی اون دکتره داشت حرف میزد(همون دکتر کچله که اگه ریش و سبیلشو میذاشت تو سرش کلی مودار میشد) انقدر بهت زده و با تعجب نگاه دکتره میکرد که انگار داره نگاه نکیر و منکر میکنه بعدشم که ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارا جـــــــــــــــــــون و امین پیرمرد رو دیدیم آخر سرم که شما ها همه رفتین منو احسان و عموابراهیم و عمورضا و خاله هستی و پروانه شام وایسادیم با هم خوردیم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای که چقدر خوش گذشت عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآلی بود تازه عمو ابراهیم آخر سر 4 تا عضله رو به کار انداخت و دست ما رو یه جوری فشار داد که خون مرده تو دستم یعنی عمو خیلیییییییییییییییییییییییییییی زور داری پیشنهاد میکنم کسی با عمو ابراهیم در نیفته
اهای پرئانه من شکلات داغمو میخوام در آخرم از حمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــید سیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــنا و ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاناز و نوشــــــــــــــــــــــــین و مه ســـــــــــــــــــــــــــــــــــا و ملودی و ساینا و باقی دوستایی که زحمت دیدار رو کشیدن 10 به توان بی نهایت تشکر رو داریم