منم خیلی مشتاق دیداردوستان عزیزهستم.امامتاسفانه بدلیل درس ودانشگاه من نمیتونم بیام.مسیرمن اون سرایران است.ازاونجاباعرض تاسف نمی تونم بیام.خواهشاجای بنده روخالی کنید.من همه اش بیادشمادوستان هستم وخواهم بود.امیدوارم شماهم بیادمن باشید.
خیلی آرزودارم که دیداربعدی شمادوستان درتعطیلات وشهرهمیشه بهارچابهارباشد.امیدوارم که اگربرای مدیران وناظران گرامی امکانپذیراست خواهشابرای دیداربعدی این برنامه راتدارک ببینند.به امیددیدارشمادوستان عزیزدرشهرهمیشه بهارچابهار.موفق وپیروزباشید.به شماخوش بگذرد.خواهشا یادتان نرودجای منوخالی کنیدوبیادمن باشید.
خیلی آرزودارم که دیداربعدی شمادوستان درتعطیلات وشهرهمیشه بهارچابهارباشد.امیدوارم که اگربرای مدیران وناظران گرامی امکانپذیراست خواهشابرای دیداربعدی این برنامه راتدارک ببینند.به امیددیدارشمادوستان عزیزدرشهرهمیشه بهارچابهار.موفق وپیروزباشید.به شماخوش بگذرد.خواهشا یادتان نرودجای منوخالی کنیدوبیادمن باشید.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره