امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دکتر ولفرام آلفا
#1
wolfram alpha یک موتور جست و جو گر جدید است . این جست و جوگر پیشرفته در بخشی از فعالیت های خود در زمینه اطلاعات پزشکی دقیق و مفید عمل می کند . مطلب زیر مقاله ای است در این ارتباط که به دست من رسید و احساس کردم ممکن است برای بعضی از دوستان مفید باشد .

وقتی علائم احتمالی یک بیماری را در خود احساس می کنید، ابتدا چه کاری انجام می دهید؟ به داروخانه مراجعه می کنید و از نسخه پیچ می خواهید تا دارویی به شما بدهد؟ از عطاری سر کوچه تان توصیه قبول می کنید؟ یا علائم تان را با یکی از نزدیکان خود در میان می گذارید؟ صادقانه باید بگوییم که معمولا اولین کاری که اکثر ما انجام می دهیم، مراجعه به پزشک نیست...

اما شاید جواب بیشتر افرادی که به اینترنت دسترسی دارند این گزینه باشد: "علائم بیماری را گوگل می کنم." احتمالا کسانی که حرفه ای تر هستند، به جای یک جستجوی کلی، به سایتهای تخصصی مراجعه و از سرویسهای "جستجوی علائم" استفاده کنند.‏ این سرویسها اطلاعات زیادی را در اختیار کاربران قرار می دهند. اما بعضی وقتها این اطلاعات واقعا زیادی هستند. تصور کنید که به دنبال دلیل درد عضلانی خود هستید و در لیست تشخیصهای احتمالی کلمه "سرطان" خودنمایی می کند. حتی فکر کردن به وجود چنین احتمالی هم می تواند آزار دهنده باشد.اینجاست که باید گفت اطلاعات ناقص می تواند بدتر از بی اطلاعی باشد.

اما در گوشه ای از وب، سایت جستجوگر خاص ولفرام آلفا ، همیشه آماده است تا با تمام توان خود حداکثر اطلاعات ممکن را در اختیار شما بگذارد. بعد از رسم منحنی ها و انواع خدمات دیگر ، ولفرام آلفا تصمیم گرفته است تا در جستجوی علائم بیماریها هم سنگ تمام بگذارد. این سایت هفته پیش خبر از راه اندازی سرویس جدید جستجوی علائم بیماریها داد.

در این سرویس شما می توانید با جستجوی علامت بیماری (مثلا headache) از تشخیصهای احتمالی آن به ترتیب شیوع آگاه شوید. همچنین میزان بروز چنین علامتی در گروههای مختلف جمعیتی و علائم احتمالی همراه با آن علامت نیز نمایش داده می شوند. با کلیک بر روی نام هر بیماری هم می توانید در مورد آن اطلاعات بیشتری کسب کنید. شما همچنین می توانید چند علامت را بطور همزمان جستجو کنید (مثلا headache and fever) و لیست دقیق تری در مورد تشخیصهای احتمالی بیماری خود به دست بیاورید.

ولفرام آلفا تمامی این اطلاعات را از منابع معتبری مانند مرکز مبارزه با بیماریهای امریکا جمع آوری می کند و سعی دارد با ارائه درصدهای دقیق از شیوع هر علامت در رده های سنی و گروههای قومی مختلف، از پیش آمدن هر گونه نگرانی نابجا جلوگیری کند. شاید این لیستها نتوانند جای مراجعه به پزشک را بگیرند اما به نظر می رسد بسیار مفیدتر از مراجعه به عطاری یا بیخوابی کشیدن بخاطر فکر کردن به یک بیماری مهلک باشد.


http://www.wolframalpha.com
 تشکر شده توسط : fireboud
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دکتر فیش و ماهی درمانی نازلی 0 2,939 2013/09/03, 07:30 PM
آخرین ارسال: نازلی
  چرا بیماری‌ها گسترش یافته‌اند؟ حرفهای جالب دکتر قارون را بخوانی paeazan 0 2,723 2012/12/31, 11:53 PM
آخرین ارسال: paeazan



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان