موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5157
تشکر های دریافت شده :5198 بار در 942 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر پاکدامن
داروي مورد استفاده :
سلام سلام
من اومدم ببخشید تاخیر داشتم
خیلی خیلی خیلی به من خوش گذشت و وقتی که تموم شد واقعاً دلم نمی خواست برم
بابا منه بد بخت ناهار نخورده بودم خووووووووووووب بعدشم همه رو این مهدی مرجانیو مهسا خورده بودن به من چیزی نرسید که از بشقاب اینو اون تک میزدم
خدا وکیلی کی می تونست بیاد بچه هارو معرفی کنه که انقدر بخندید؟؟؟؟؟ به جز من هیشکی
و حالا
از مدیران و ناظرای عزیزمون و همه کسایی که کمک کردن به برگزاری این دیدار تشکر میکنم
از همه ی اونایی که با وجود سختی بازم اومدن ممنونم از سروش و شادی هم ممنونم
من به این دیدار 10 میدم چرا که به نظرم نسبت به دیدارهای قبلی که من حضور داشتم بهتر بود و پیشرفت کرده بود
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
تشکر شده توسط : | neda.n , بی تـــا , Mehdi Marjani , fireboud , یه غریبه , kaveh_plus , نازی ی , hamid_147 , hamid , shahrzad , مـه ســـا , ehsan 10054 , hadisss , sooorooosh , sanaz-sss , nanaz , spring , afsaneh , Maz , محبوب64 , parastoo joon , mahdiye1989 , minoshka , نازلی , eglantine , الهام ج , paeazan , zohaa |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 5432
تشکر های دریافت شده :4556 بار در 1156 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : خانم دکتر پورطاهریان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
2013/10/12, 09:26 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/12, 09:38 AM، توسط الهام ج.)
شرمنده باید زودتر میومدم برای تشکر
همه چی عالی بود دست همگی درد نکنه خیلی بهم خوش گذشت امیدوارم به خاطر لبخندی که دیروز نصیب من کردید غم با صورتتون بیگانه باشه
جای رستوران عالی انتخاب شده بود
موقع برگشت کلی یاد خاطرات دانشجوییم افتادم آخه آزمایشگاه زیستمون نزدیک همون جا بود بابت این مرور خاطرات خوش هم بازم باید از شما تشکر ویژه کنم
تشکر شده توسط : | بی تـــا , neda.n , Mehdi Marjani , fireboud , hilda , نازی ی , kaveh_plus , hamid_147 , hamid , shahrzad , یه غریبه , مـه ســـا , ehsan 10054 , sooorooosh , sanaz-sss , nanaz , afsaneh , Maz , mahdiye1989 , minoshka , SSA , eglantine , paeazan |
|
موضوعها: 79
تشکر های اهدا شده: 6532
تشکر های دریافت شده :20468 بار در 4808 پست
سال تشخيص بيماري : 1378
دكتر معالج : دكتر ساره شاه محمدي
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
دارم به اين فكر ميكنم كه حالا خيلي هم بد نشد كه دكتر روانشناس قالمون گذاشت..بيشتر خنديديم
تشکر شده توسط : | neda.n , fireboud , بی تـــا , یه غریبه , hilda , kaveh_plus , نازی ی , hamid , shahrzad , ehsan 10054 , sooorooosh , hadisss , مهدی نصیری , sanaz-sss , nanaz , afsaneh , mahdiye1989 , minoshka , SSA , الهام ج , eglantine , paeazan |
|
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
ببخشيد! بازم دير اومدم براي تشكر
روز بسيار عالي اي بود... يه عالمه انرژي مثبت كنار دوستاي خوبم، مثل هميشه
رستوران و پذيرايي عالي بود. مرسي كه به فكر اونايي كه مثل منو هيلدا ناهار نخورده بودن ، بوديد
بازم ممنون بابت همه ي زحمت هاتون .... كاملاً مشخص بود كه حسابي زحمت كشيديد و سنگ تموم گذاشتيد...
جاي دوستاي خوبي كه نبودن هم خالي بود..
تشکر شده توسط : | shahrzad , بی تـــا , مـه ســـا , kaveh_plus , hilda , ehsan 10054 , hadisss , neda.n , fireboud , sanaz-sss , nanaz , spring , afsaneh , Maz , parastoo joon , hamid , hamid_147 , mahdiye1989 , minoshka , نازلی , الهام ج , eglantine , paeazan |
|
تشکر های اهدا شده: 4869
تشکر های دریافت شده :3110 بار در 445 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : صحرائیان
داروي مورد استفاده :
خوش به حالتون، دیروز همه اش به فکرتون بودم، ایشاالله دفعه بعد همسرم رو راضی میکنم بیایم، آخه اون جمعه ها هم سرکار میره
هرکه را دیدم از مجنون و عشقش قصه گفت
کاش میگفتند در این ره، چه بر لیلا گذشت
تشکر شده توسط : | hilda , ehsan 10054 , sooorooosh , neda.n , kaveh_plus , fireboud , دربند , nanaz , spring , بی تـــا , Maz , hamid , mahdiye1989 , minoshka , نازلی , eglantine , paeazan , zohaa |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
دیروز تو دیدار فهمیدم چقدر دوست خوب دارم .
دوستای خوب از ته قلبم دوستون دارم
...
تشکر شده توسط : | hilda , یه غریبه , sooorooosh , بی تـــا , kaveh_plus , neda.n , fireboud , Mehdi Marjani , دربند , مهدی نصیری , sanaz-sss , nanaz , spring , afsaneh , Maz , hamid , mahdiye1989 , minoshka , برگ 7 , نازلی , الهام ج , eglantine , paeazan |
|
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 4998
تشکر های دریافت شده :3989 بار در 935 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : لطفی- صحراییان
داروي مورد استفاده : بتافرون
2013/10/12, 10:45 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/12, 10:45 AM، توسط نازی ی.)
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
تشکر شده توسط : | یه غریبه , kaveh_plus , sooorooosh , hilda , neda.n , fireboud , ehsan 10054 , مـه ســـا , sanaz-sss , nanaz , spring , بی تـــا , afsaneh , Maz , parastoo joon , hamid , mahdiye1989 , minoshka , مهسا24 , نازلی , الهام ج , eglantine , paeazan , zohaa |
|
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
اقا یه اتفاقی که افتاد و خیلی مهم بود ،با وجود اینکه اصلا دوست ندارم بگم و از خودم یک قهرمان بسازم ،اما بخواست دوستان مجبورم بگم
اخر کار دم در وایساده بودیم که بریم. من و احسان و ندا و نیلوفر و یکی دیگه که نمیدونم کی بود. بعدش یهو که داشتیم خدافظی میکردیم یه تانک به ابعاد خعلی بزرگ اومد بیاد ما رو زیر کنه من اولش اومدم برم زیر تانک خودمو بترکونم. متاسفانه نارنجک نداشتم
بعدش نمیدونم چطور شد تو هوا شیرجه زدم و این سه نفر رو از جلوی تانک هل دادم کنار
متاسفانه تو این حادثه پای خودم زیر چرخاش موند و قطع شد. مهم اینه که دوستام سالم هستن
اینجور ادمی هستم. از ندا و نیلوفر هم بپرسید .و اون یکی که نمیدونم کی بود. همشون شاهدن
تشکر شده توسط : | ehsan 10054 , دربند , kaveh_plus , نازی ی , sanaz-sss , hilda , nanaz , spring , بی تـــا , afsaneh , Maz , neda.n , mahdiye1989 , minoshka , SSA , نازلی , maryam.N , eglantine , paeazan , zohaa , yummy |
|
موضوعها: 40
تشکر های اهدا شده: 7629
تشکر های دریافت شده :11823 بار در 2607 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
سلام دوستان
می بینم که بهتون خیلی خوش گذشته، من بنا بود بیام ولی سرماخوردگی بدی داشتم.
گفتم نیام مریضتون کنم. خیلی از این بابت شرمنده ام.
انشالا سری بعد
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
تشکر شده توسط : | kaveh_plus , مهدی نصیری , نازی ی , sanaz-sss , ehsan 10054 , sooorooosh , یه غریبه , hilda , nanaz , spring , fireboud , بی تـــا , Maz , hamid , neda.n , mahdiye1989 , Mehdi Marjani , SSA , eglantine , paeazan |
|
تشکر های اهدا شده: 1215
تشکر های دریافت شده :913 بار در 141 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
تشکر شده توسط : | spring , fireboud , مـه ســـا , kaveh_plus , بی تـــا , afsaneh , Maz , hamid , neda.n , hamid_147 , mahdiye1989 , نازی ی , hilda , مهسا24 , SSA , الهام ج , یه غریبه , eglantine , paeazan , aalieh , zohaa |
|
|