(2010/04/30, 12:01 PM)Aram نوشته است: دوستان فکرکنم جای یه تاپیک برای جشن تولد سایت کم هستش، کی دست به کار میشه؟ این آقایان مدیر خیلی ماخوذ به حیا هستن هاااااااااااااا!!!!
لطفا كسي پست واسه تولد نزنه . هنوز تاريخش نرسيده
سلام
جاي همه كساني كه نيومده بودن خالي بود واقعا . انشالله ديدار بعد همگيتون خواهيد بود .
ديروز اول ديدار . سلمان . مهدي . حميد . مرتضي . ميرعلي . محمود . رضا . كيميا . عاطفه . مجيد . سينا و من بوديم
نغمه . سعيد (اگه اشتباه نكنم اسمش سعيد بود .. دوست نغمه )آيدا و ني ني هاش و مامانش . ندا و امير ( همسر ندا ) . علي . نازنين . مهسا . شهرزاد . ارام . سعيده . پريا . حامد هم بعدا اومدن
فكر ميكنم كسي رو از قلم ننداختم
هوا هم بد نبود . آفتاب بود . ابري شد . بارون اومد . سيل شد . ابري شد . آفتاب شد
سورپرايزم همون طور كه دوستان گفتن كيك تولد يكسالگي سايت بود كه البته 12 روز زودتر گرفته شد ( اگه اشتباه نكنم )
خيلي ها هم كيك نخوردن . مثلا ميخواستيم بزاريم در زماني كه بيشترين افراد بودن كيك رو تقسيم كنيم .
رضا هم كه گله داره من اصلا نديدم كه رضا خداحافظي كنه . دلم واسه خانومش ميسوزه . رضا با خانومتم اينجوري سلام و خداحافظي ميكني ؟
خلاصه خوش گذشت . جاي همه كساني كه نيومدن بازم خالي
دليل غيبت منو سينا هم اين بود كه سينا تا 1 ساعت پيش ، پيش من بود . ديشب با سينا و مجيد تا 1 بيرون بوديم . بعدشم منو سينا اومديم خونه منتهي انقدر خسته بوديم كه حتي نتونستيم پست بنويسيم .
نمونه اي از خستگيمونم . خوابيدن سينا پاي سيستم بود ( من داشتم باهاش حرف ميزدم
)
بعد كه دراز كشيديم به سينا گفتم فلان كارو چي كار كنيم ، گفت واسه چي ؟ بعد جوابشو دادم .. جواب سينا اين بود : خورر پف خوررر پف
مرده بودم از خنده نصفه شب
صبحم كه به زور 10 بيدار شديم و تا 1 ساعت پيش با هم بوديم و حرف زديم و ... الانم در خدمت شمام