موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
بابا یه علامت نقل قولی میذاشتی مدیر تدارکات عزیز که نمیدونم اسمتون چیه !
من اول خوندن این ارسال، هی با خودم گفتم یعنی چی ؟ این مدیر تدارکات میخواد انتقاد کنه ؟ ولی انگار سؤال و جوایه ، با خودش داره چی میگه ؟!
بعد دیدم انگار داره جواب یکی دیگه رو میده !
آخه کی با کیه ؟ مدیر تدارکات که نمی تونه از خودش پوزش بخواد !
واقعا یه لحظه فکر کردم مدیر تدارکات با کاربر تدارکات فرق داره ، اینا دونفرن !
حالا واقعا مدیر تدارکات کیه ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 7591
تشکر های دریافت شده :7578 بار در 2006 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
ایشون جواب منو دادن ناهیدجان!
ظاهرا من اشتباه کردم که انتقاد کردم.
اصولا بعضیا بر خلاف ادعاشون فقط تعریف و تمجیدها رو میپسندن!
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
موضوعها: 37
تشکر های اهدا شده: 2264
تشکر های دریافت شده :4979 بار در 1350 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Dr.Melissa bloch
داروي مورد استفاده :
(2011/10/16, 12:31 PM)SSA نوشته است: ایشون جواب منو دادن ناهیدجان!
ظاهرا من اشتباه کردم که انتقاد کردم.
اصولا بعضیا بر خلاف ادعاشون فقط تعریف و تمجیدها رو میپسندن!
دوست عزيز شما چند مورد انتقاد مطرح كردين و مدير تداركات هم استقبال كردند و توضيحاتي ارائه كردند. نه اعلام ناراحتي در پاسخ هاشون بود و نه موردي كه باعث بشه فرد سوال كننده از مطرح كردن انتقادش ناراحت بشه.
انتقاد هميشه سازنده است و هميشه در جهت پيشرفت اموره. نوع بيان شما به فردي كه انتقاد سازنده مي كنه نمي خوره ولي با اين وجود هميشه و در همه حال نظر همه دوستان براي ما محترمه. براي همين با سعه صدر حتي با كساني كه بي لطفي مي كنند در اكثر مواقع برخورد مي شه
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
(2011/10/16, 01:07 PM)MAHDI نوشته است: دوست عزيز شما چند مورد انتقاد مطرح كردين و مدير تداركات هم استقبال كردند و توضيحاتي ارائه كردند. نه اعلام ناراحتي در پاسخ هاشون بود و نه موردي كه باعث بشه فرد سوال كننده از مطرح كردن انتقادش ناراحت بشه.
انتقاد هميشه سازنده است و هميشه در جهت پيشرفت اموره. نوع بيان شما به فردي كه انتقاد سازنده مي كنه نمي خوره ولي با اين وجود هميشه و در همه حال نظر همه دوستان براي ما محترمه. براي همين با سعه صدر حتي با كساني كه بي لطفي مي كنند در اكثر مواقع برخورد مي شه
آقای مهدی خان!
من میگم مجری داشته باشین، میگن با چند تا مجری تلویزیون....
میگم صدا نمیومد میگن ... یعنی همینه که هست!
خلاصه که..........هیچ.
همیشه همینطوره.
داروي مورد استفاده :
درسته حرفتون من عذر مي خوام براي صدا اما توي كافي شاپ چطوري ميشه بلندگو آورد؟ قرار بود حدود 50 نفر باشيم اما روز ديدار 75 نفر اومدن. همين كه تونستيم جا بديم بچه ها رو اونجا يه كار بزرگ بود. اين ديدار نشون ميده جمع ام اس سنتر بزرگ شده و ديگه نميشه مثل گذشته ديدارهاي معمولي برگزار كرد. ما نياز به يه فضاي بزرگ با امكانات زياد داريم و شايد ديگه ديدارهاي دوستانه مانند روال گذشته منسوخ بشه.
در مورد مجري من متوجه دقيق منظورتون نمي شم. مجري يعني اجرا كننده مراسم كه هم من و هم سينا مسئول اين كار بوديم و انجام هم داديم.اگه منظورتون يه مجري مطرح تلويزيون هست شما فرض كنين راضي كرديم بياد به نظر شما حضور صرف اين مجري چه كمكي به ما مي كنه توي كافي شاپ؟؟ اصلا به چه دردي مي خوره توي اين جمع؟؟؟
اگه به هر حال منظورتون برنامه ريزي براي يه ديدار شبيه يه همايش هست اون يه بحث ديگه هست.
به هر حال ممنون بابت بيان انتقاداتتون
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
این که کسی مجری باشه چیز عجیبیه؟
مثلا سینا؟
یا علیرضا که صداش بلندتره؟
که ما بدونیم باید منتظر صحبت چه کسی باشیم یا سوالاتمون رو از چه کسی بپرسیم؟
آیا باید حتما شومن بیارین؟!!!
وقتی ما میگیم بچه های آخرین ردیف رو نمیبینیم، صداشون رو نمیشنویم، مهم نیست؟
پس ما برای چی میایم؟
حتی گفتیم کسانی که میتونن بایستن، موقع معرفی خودشون از جاشون بلند بشن. انتظار زیادی بود که موافقت نکردین؟
خدا رو شکر جمعی که من دیدم بالای هشتاد درصد سالم بودن و امکان چند ثانیه ایستادن براشون وجود داشت.
آیا اعضا هیات مدیره نمیتونستن موقع سخنرانی از جاشون بلند بشن یا جایی قرار بگیرن که همه باهاشون آشنا بشن؟
اینا همه نکته های ظریفی هستن که رضایت کلی رو فراهم میکنن.
داروي مورد استفاده :
اینجا هرکسی هر کاری می کنه برای بچه ها می کنه و من از طرف خودم از شما عذر می خوام اگه اونطور نبود که باید باشه. البته میزان نمره حدود 9 از 10 برای این دیدار از طرف بچه ها نشون می ده که اکثریت از دیدار رضایت داشتند.
به هر حال هر کسی یه عقیه نظر و حرفی داره. سعی بر اینه که همه چیز خوب باشه اما دنبال این بودن که 100 درصد از یه برنامه ای رضایت داشته باشن محاله.
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
سمیرا جونم مرسی ازحرفات نتیجه تمام این حرفات از نظر من اینه که تو واقعا یه روح بزرگ داری و ام اس سنتر و تک تک بچه ها برات اهمیت دارن که دوست داری همه چیزیشون حتی دیدارشون بیست باشه
اخه عشقم این که ناراحتی نداره پیشنهادهاتو دادی انتقاداتتم گفتی اینجا منتظر جواب از من یا مسئول تدارکات نباش باید در دیدار بعدی نتیجه بگیری که چقدر پیشنهادات یا انتقادات ترتیب اثر داده شده.
الان اگر من هم مسئول این دیدار میبودم این لحظه فقط سعی در ایجاد ارامش در فضای سایت داشتم که مبادا حرفهامون باعث حضور پیدانکردن دوستای جدید یا کساییکه تو جمعمون نبودن در دیدارهای بعدی بشه
همیشه یه مکانی مثل اینجا با اینهمه کاربر بامشارکت و مشورت و یاری همه دوامش امکان داره مطمئن باش نظر تو هم خیلی خیلی در جهت بهتر برگزارشدن دیدارهای بعدی موثرخواهد بود
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 731
تشکر های دریافت شده :321 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
سلام خدمت همه دوستان
ببخشید فضولی میکنم .
من خودم از دور نشستم و فقط نظاره میکنم و نمیدونم تدارک دیدن این برنامه ها چقدروقت گیر ه و هزینه داره و چه زحمت هایی باید کشیده بشه تا هماهنگی های لازم انجام بشه .
اما بالاخره همه عزیزان تلاش خودشونو کرده بودند تا این ملاقات و مراسم به نحو احسن صورت بگیره .
من که بار اولم بود تو این دیدار شرکت میکردم به نوبه خودم تشکر میکنم وخیلی خوب برگزار شد و عالی بود .
اما یه پیشنهاد دارم .
حالا که خانواده ما داره بزرگتر میشه بهتر نیست برای انجام این دیدار ها تالاری رو رزرو کنیم وبرای هزینه رزرو و پذیرایی از قبل اطلاعیه ای بگذاریدکه دوستانی که تمایل دارنددر پرداخت این هزینه ها کمک کنند با مسئولین سایت اعلام آمادگی بفرمایند. ماهم خجالت زده شما نشیم.
هم شما دوستان مسئول زیاد به زحمت نیفتید وهم وسایل و امکانات رفاهی تالار ها به نوعی است که دوستان عزیز ی که تشریف می اورند به زحمت نیفتند .
قبلا و قلبا متشکرم