2012/07/13, 10:31 PM
(2012/06/18, 04:31 AM)yummy نوشته است: ام اس امروز رفتم انجمن کیف بگیرم برا داروم کسایی رو دیدم که هر چی روحیه جمع کرده بودم تو یه سال همش دود شد...سلام
چرا آخه بعضی وقتا این قده بی انصافی...
بی رحمی...
یه خانومی با حسرت نگام کرد و گفت تو پاهات مشکل نداره؟گفتم فعلا که نداشته...آه کشید و گفت خوش به حالت...خیلی پا بده ...بغضم گرفت
سر و وضع درست و حسابی هم نداشت که دل به چیز دیگه ای خوش کنه
دلم میخواست زاار زار گریه کنم و به ام اس بد و بیراه بگم...بگم آخه چرا چنین آدمایی رو اذیت میکنی؟!...
چرا هر روز داره بیشتر میشه...
تو رو خدا یه کاری کنیناینقد به فکر تشخیص نباشین به فکر درمان باشین نه که هر روز بیاین بگین از این راه و اون راه تشخیص میدیم...
یه کاری کنین برا اینایی که دستشون به جایی بند نیست و بیمارن...آخه چه گناهی دارن...
دلم پر شده از ام اس...هر کی رو میدیدم یا عصا داشت یا بد راه میرفت...گفتم ینی منم....چرا به فکر نیستن....
لازم نیست این همه نگران باشین . من خیلی ها رو دیدم که بیش از 10 ساله که ام اس دارن و حالشون خوبه حتی بعضیاشون دیگه لازم نیست دارو هم مصرف کنن.
مصرف منظم دارو- رعایت رژیم غذایی - پرهیز از استرس های روانی و جسمی و از همه مهمتر روحیه خوب میتونه کمکتون کنه تا از این جور عواقب دور بمونین.
شاه کلید خوشبختی و تموم موفقیتا خود رو دوست داشتنهعاشقونه خودتونو دوست داشته باشین.