2012/12/25, 09:55 PM
خانمها بخوانند
جمعه ۱ دی ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۴۰
مرجع : ایسنا
به گفته یک متخصص تغذیه، مصرف غذاهای شیرین به میزان سه بار در هفته خطر بروز سرطان گردن رحم (سرویکس) را ۳۳ درصد افزایش می دهد.
افکارنیوز: دکتر شکوه سربلوکی با اشاره به علاقه بسیاری از خانمها به مصرف میان وعده یا اسنک، گفت: در حقیقت مصرف میان وعده مشکلی ندارد اما نکته مهم انتخاب نوع میان وعده و خوراکی است که مصرف می شود.
وی گفت: مصرف مواد غذایی مثل بیسکویت و نانهای شیرین به میزان ۳ بار در هفته خطر بروز سرطان سرویکس را به ۴۲ درصد افزایش می دهد.
وی افزود: به طور کلی دریافت روزانه بیش از ۳۵ گرم شکر ( هفت قاشق مرباخوری) ابتلاء به سرطان رحم را افزایش می دهد.
وی با اشاره به یافته های تحقیقاتی درباره ارتباط مستقیم بین مصرف بیسکویت و سرطان پیشرفته سرویکس اذعان داشت: با توجه به این مطالعات، شکر موجود در بیسکویت منجر به افزایش انسولین و در نتیجه تحریک رشد سلولها در رحم شده و فرد را در معرض خطر ابتلاء به سرطان قرار میدهد.
وی با اشاره به اینکه مصرف این مواد انرژی زا موجب افزایش کالری دریافتی و در نتیجه اضافه وزن و چاقی فرد شده که این عامل نیز یکی از عوامل خطر بروز سرطان رحم و سرویکس می باشد، تاکید کرد: شکر همچنین موجب ترشح هورمون استروژن شده که این عامل نیز در رشد غیر قابل کنترل سلولهای آندومتر(دیواره رحم) نقش زیادی دارد.
دکتر سربلوکی با بیان اینکه طبق آمارهای منتشر شده در کشور انگلستان هر سال ۶۴۰۰ مورد به سرطان آندومتر اضافه شده و در حدود هزار بیمارجان خود را از دست می دهند، اذعان داشت: سن متوسط و شایع این سرطان در خانم ها، بالای ۴۰ سال و همراه با عوامل خطرسازی مثل چاقی، دیابت و فشارخون بالا می باشد.
وی در پایان یادآور شد: توجه داشتن به حفظ تعادل رژیم غذایی و ورزش منظم و روزانه باعث کاهش ۳۰ درصدی ابتلاء به سرطان سرویکس می شود.
کد مطلب: 175847
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره