موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 95
تشکر های دریافت شده :157 بار در 49 پست
سال تشخيص بيماري : 86
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
از تمام کسانی که در انجمن هستند خواهش میکنم مطالبی رو بنویسید که سرشار از چیزهای مثبت باشه سعی کنید چیزهایی که آزارتون میده یا اتفاقهای بد زندگیتون رو اینجا تایپ کنید هزار جا هست که شما میتونید چیزهای منفیتون رو اونجا بازگو کنید سعی کنید فقط چیزهای مثبت بنویسید هیچ کس دنبال نوشته های نا امید کننده نیست خود من بعضی اوقات صرفه نظر میکنم از خوندن نوشته هایی که ناراحت کننده هست برام همیشه دنبال چیزهایی میگردم که امید داشته باشه مثل من هزاران نفر هستند که دلشون نمیخواد روحیشون با چیزهای منفی خراب بشه
سعی کنید این سایت رو تبدیل به یه سایت پر بار کنید یه سایتی که لذت ببرید از خط خط خوندنش
تجربه های خوبتون بنویسید سعی کنید شادیتون رو به دیگران هدیه کنید نه غمهاتون
به سلامتیه همه کسانیکه مثبت فکر میکنند به سلامتی همه کسانی که نیمه پر لیوان رو میبینند
تشکر شده توسط : | نازلی , fireboud , arezoo_azizi , Ali 324 , Hasty , پروانه , TootFarangi , parastoo joon , شهرزاد , shokolat , نگار1353 , roya-n , شفا یافته , hilda , cly , paeazan , visko , برگ 7 , ahya |
|
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
دوست خوبم درهمه سوا کردنی نیست.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
تشکر شده توسط : | earth , arezoo_azizi , hamid , najva , Ali 324 , Hasty , احمدرضا , i3aran , parastoo joon , N00shin , شهرزاد , paeeze , sargol , hessam , yummy , roya-n , شفا یافته , visko , MFhealth , برگ 7 |
|
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
منم موافقم بعضیا خیلی ناامیدانه حرف میزنن و اینده رو بد میبینن
اینجا جمع شدیم بله حرف دلمون رو بزنیم ولی نه اینطور که بقیه هم یه درصد امیدشون رو از دست بدن ما میدونیم که ام اس داریم و میدونیم علم پیشرفت کرده و تو زمان اهل بوق زندگی نمیکنیم بذار هر کی هر چی میخواد بگه من که خسته شدم از مردم و از حرفاشون ولی دیگه برام مهم نیست چون اصلا به هیچی فکر نمیکنم نه به اینده نه به ازدواج نه به ادامه تحصیل نه به کار توی همین حالیکه زندگی میکنم کافیه خدا رو شکر
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
با نازلی کاملن موافقم الان هیچکس جز شما نمی دونید سوزش کف پای من یعنی چی؟ پس به جای اینکه بیایید و بگید فقط مثبت ببینید خودتون یه کاری بکنید. یه روزگاری اعضایی اینجا بودند که می تونید ازشون بپرسید کاری می کردیم که خودشون می گفتند در اطاق رو می بستیم و قهقهه می زدیم. اما الان من بیشتر از ده روزه که دارم می گم یه کاری کنید من روزی حداقل یک ربع بخندم. اینکه بخواهید فقط مثبت باشید مثل کدبانو هایی می مونه که وقتی جارو می کنند آشغالها رو زیر فرش جمع می کنند. دوست خوب شما پیش قدم شو همین الان یه کاری کن من یه دو دقیقه بخندم.
شیطنتهای بیست و دو سالگی:
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
تشکر شده توسط : | نازلی , arezoo_azizi , hamid , Ali 324 , Hasty , neda.n , احمدرضا , i3aran , parivash , parastoo joon , شهرزاد , nahid , paeeze , visko , MFhealth , برگ 7 |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
ای وایییییییییییییییی سعیده جان کار خودته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
2012/01/30, 11:05 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/30, 11:07 PM، توسط neda.n.)
من فکر می کنم . هر کس باید حق داشته باشه با هر طرز تفکری حرف بزنه . به شخصه من آدم خوش بینی ام اما دوست دارم حرف همه نگاهها ، طرز فکر ها و .... رو بشنوم ، اصلا اینجوریه که می تونم برای بقیه دوستانم در اینجا مفید باشم . همه ما روزهای خوش و ناخوش داریم. و در اینجا ، جایی که دوستش داریم ؛ همه لحظاتمون رو می تونیم شریک بشیم .
سعیده خانم در ضمن من حاضرم هر روز بیام شما رو بخندونم فکر کنم قابلیتش رو دارم .
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 7154
تشکر های دریافت شده :4994 بار در 2030 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 84
دكتر معالج : 4 پزشک
داروي مورد استفاده :
من هم خودم بخاطر حفظ روحیه ام تا قبل از اشنایی با ام اس سنتر توی هیچ گروه و حتی انجمنی از ام اس شرکت نمی کردم !!!!
ولی وقتی با اینجا اشنا شدم زاویه ی دیدم عوض شد !!!
ادم باید واقع بین و صبور باشه !!! شکایت از شرایط موجود هیچ چیزی رو عوض نمی کنه !!! فقط باعث ناراحت کردن خودمون و خانواده هامون میشیم !!!(( خوش به حال اون هایی که خانواده ها شون نمی دونن حتی پدر مادر شون ))
اگه ما ضعیف باشیم و زود تسلیم ام اس بشیم که زندگی معنایی نداره !!! قشنگی زندگی به همین جنگیدین هاشه !!! به همین سختی هاشه !!!
پس بیاید در کنار هم از افتخاراتمون بگیم !! از توانایی هامون بگیم !!! از اینکه به خدا ما اکثر مون نابغه بودیم و هستیم !!!
هرچند مردم دید خوبی به ما ندارن ولی ما ثابت میکنیم از اونهای خیلی خیلی توانا تریم !!! من که به خدا به اطرافیانم ثابت کردم !!!!
خداوند ما را بیشتر دوست دارد
این طور نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قال الله تعالی :
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم
اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!
تشکر های اهدا شده: 10049
تشکر های دریافت شده :6392 بار در 2672 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/30, 11:22 PM، توسط N00shin.)
دوستان من هم حرف شما رو قبول دارم و می دونم که اگر دید مثبتی به بیماریمون و حتی به زندگی داشته باشیم شرایطمون خیلی بهتر میشه و واقعا تاثیر مثبت داره ولی...
ولی من خودم اینجا و این دوستانم رو تنها جا و تنها افرادی می دونم که می تونم باهاشون راحت باشم و می تونم موقع ناراحتی خودم رو تخلیه کنم
اگر اینجا هم از دست بدم نمی دونم اون وقت می تونم چطوری یه کم خودم رو تخلیه کنم و ...
همه ما خوب می دونیم که خیلی از ما نمی تونیم همیشه خوب باشیم و ... و می دونیم که آدم وقت ناراحتیش بهتره که یه جوری خالی بشه تا کمتر اذیت بشه...
نمی دونم ولی دوست دارم توی این سایت هم توی خوشی های دوست هام شریک باشم هم توی ناراحتی هاشون، دوست ندارم فقط توی شادی دوستانم شریک باشم و وقتی ناراحتن هیچی...
امیدوارم که همیشه همگی خوب و خوش باشید
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
|