2019/09/01, 07:53 PM
(2019/09/01, 03:29 PM)sarah_6162 نوشته است:(2019/09/01, 11:33 AM)sarah_6162 نوشته است:(2019/08/31, 11:18 AM)sarah_6162 نوشته است: خواهش میکنم...کمک کنین ...
یکی از نزدیکانم که تقریبا یک ساله براش تشخیص ام اس دادن و دو بار تو این مدت پالس گرفته که اخریش تیر 98 بوده...و دارو هم سینومر استفاده میکنه ...الان چند روزه دچاز خستگی مفرط و خواب آلودگی شدید میشه که حتی با یک ساعت راه رفتن میگه دیگه نمیتونم ادامه بدم و خسته میشه و حتی پله هم سخته براش و احساس خستگی داره...میگه همش احساس میکنم بی رمق و شل هستم...چرا اینطور شده...البته از 15 روزپیش ویتامین سنتروم و نوروزان رو شروع کرده که معتقده بعد از شروع اینها بیشتر شده خستگی و خواب الودگی...لطفا پاسخ بدین که از چی میتونه باشه؟
چکار باید بکنیم؟....ضمنا ازمایش خونش هم اخریش میزان iron 30 تا زیاد بود....میشه با مصرف ویتامین و نوروزان بیشتر بشه خستگی و خواب الودگی؟
چرا قبل از تشخیص و شروع تزریق ها این مشکلات نبود....؟ البته که خستگی بوده ولی نه اینجورررر....
میزان ویتامین د هم 33 هست که باید ماهی یک امپول بزنه و یکی هم زده
ضمنا فعالیتش هم خوبه از صب تا عصر سرکاره و کارش هم زیاده...
دوستان عزیزم....این مورد میتونه نشونه ام اس پیشرمنده (ثانویه یا اولیه ) باشه؟ .... یا تو همون نوع اول هم هست؟ حالت خستگی و سستی و این که 1 ساعت راه رفتن پا رو خسته کنه...که نتونی ادامه بدی؟
دوستان کسی نیست؟
این خستگی ربطی به نوع ام اس نداره و در هر دو نوع وجود داره. منم نمیتونم یک ساعت راه برم چون پاهام خسته میشه و دیگه جون راه رفتن ندارم. این یه موضوع کاملا عادیه
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم