2019/09/01, 03:29 PM
(2019/09/01, 11:33 AM)sarah_6162 نوشته است:(2019/08/31, 11:18 AM)sarah_6162 نوشته است: خواهش میکنم...کمک کنین ...
یکی از نزدیکانم که تقریبا یک ساله براش تشخیص ام اس دادن و دو بار تو این مدت پالس گرفته که اخریش تیر 98 بوده...و دارو هم سینومر استفاده میکنه ...الان چند روزه دچاز خستگی مفرط و خواب آلودگی شدید میشه که حتی با یک ساعت راه رفتن میگه دیگه نمیتونم ادامه بدم و خسته میشه و حتی پله هم سخته براش و احساس خستگی داره...میگه همش احساس میکنم بی رمق و شل هستم...چرا اینطور شده...البته از 15 روزپیش ویتامین سنتروم و نوروزان رو شروع کرده که معتقده بعد از شروع اینها بیشتر شده خستگی و خواب الودگی...لطفا پاسخ بدین که از چی میتونه باشه؟
چکار باید بکنیم؟....ضمنا ازمایش خونش هم اخریش میزان iron 30 تا زیاد بود....میشه با مصرف ویتامین و نوروزان بیشتر بشه خستگی و خواب الودگی؟
چرا قبل از تشخیص و شروع تزریق ها این مشکلات نبود....؟ البته که خستگی بوده ولی نه اینجورررر....
میزان ویتامین د هم 33 هست که باید ماهی یک امپول بزنه و یکی هم زده
ضمنا فعالیتش هم خوبه از صب تا عصر سرکاره و کارش هم زیاده...
دوستان عزیزم....این مورد میتونه نشونه ام اس پیشرمنده (ثانویه یا اولیه ) باشه؟ .... یا تو همون نوع اول هم هست؟ حالت خستگی و سستی و این که 1 ساعت راه رفتن پا رو خسته کنه...که نتونی ادامه بدی؟
دوستان کسی نیست؟