2012/07/26, 09:46 PM
(2011/10/13, 08:33 PM)paeeze نوشته است: من از کارای فیزیکی خسته نمیشم برعکس با فعالیت های مغزی زیاد خسته میشم باید 9 ساعت بخوابم تا مثل اولش بشم.
جدیدا اینطوریم!
چیکار کنم؟
من به کم خوابیدن نیاز دارم.
با سلام
مغز بطور عادی بیش از بیست درصد انرژی بدن رو مصرف میکنه شما که کار فکری میکنین که دیگه به مراتب بیشتر.
اصولا خستگی بدن رو بدون خواب و فقط با استراحت میشه جبران کرد ولی برای خستگی مغز حتما نیاز به خواب هست.
بین 7 تا 8 ساعت خواب برای افراد بالغ لازمه البته نمیشه بطور قطعی برای یه فرد خاص این رو تجویز کرد این یک مقدار میانگین هست و نیاز اقراد به خواب متفاوته مثلا ادیسون (مخترع بزرگ) فقط روزی 4 تا 5 ساعت میخوابید و بعد کاملا سرحال بود و تو آزمایشگاهش کار میکرد ولی انشتین حتما میبایست روزانه بیش از 10 ساعت خواب بره تا بتونه کار کنه.شما هم هر چقدر احتیاج دارین بخوابین و نگران الگوهای خواب دیگران که کمتر از شما خواب میرن نباشین.اگه بیخوابی یا کم خوابی رو به خودتون تحمیل کنین دچار مشکلات بیشتری میشین.برای استفاده ی بهینه از وقتتون هم میتونین از اصول مدیریت زمان استفاده کنین تا به همه کارهاتون برسین .
شاه کلید خوشبختی و تموم موفقیتا خود رو دوست داشتنهعاشقونه خودتونو دوست داشته باشین.