(2011/10/11, 07:18 PM)Hasty نوشته است: ساغر جون خوشبحالت من بیخواب هم هستم اگه هم مثلا بخوابم تمام وقت خواب می بینم این خیلی خستگیمو بدتر میکنه تا بحال صد دفعه هم به دکترم گفتم تا اینجا که هر دارویی داده موثر نبوده
هستی جان این حالاتی که گفتی من در زمانی که فشار کاریم زیادباشه که باعث عود بیماری میشه دچار شدم امابعدازبستری شدن دیگه خداراشکراین عوارض راکمترداشتماما توصیه می کنم در تغذیه خود تجدید نظر کنیداز غذاهای مقوی استفاده نماییدوحتی باوجودخستگی سعی کنید بر آن غلبه نموده وفعالیت داشته باشید زیرا هر چه بیشتر به خستگی فکر کنید بیشتر بر وجودتان غلبه خواهد کردورزش نیز در کاهش آن وبوجودآوردن نشاط موثراست
(2011/10/13, 08:33 PM)sara.161 نوشته است: من از کارای فیزیکی خسته نمیشم برعکس با فعالیت های مغزی زیاد خسته میشم باید 9 ساعت بخوابم تا مثل اولش بشم.
جدیدا اینطوریم!
چیکار کنم؟
من به کم خوابیدن نیاز دارم.
سارا جان فعالیتهای فکری چند برابر فعالیت جسمی انرژی بدن راصرف میکنه اولا با خوردن خرما ،عسل ومغز بادام کمبود ناشی ازفعالیت را جبران کن وسعی کن زیاد بخودت فشار نیاوری از فشار کاریت کم کن زیرا در دراز مدت اثرات نامطلوبی بر جسم خواهدداشت وموجب تشدیدبیماری میشودسلامتی از هرچیز مهمتره (هرچندبقول داداشم توکه لالایی بلدی چراخواب نمیری)
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده