موضوعها: 37
تشکر های اهدا شده: 2264
تشکر های دریافت شده :4979 بار در 1350 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Dr.Melissa bloch
داروي مورد استفاده :
من كه خودم فعلا تنها حرصي كه نمي خورم راجع به همين مورده. موارد زيادي دارم براي حرص خوردن. فعلا هم كه دارو مصرف نمي كنم. اما اميدوارم مشكلي براي كسي پيش نياد. يكي از دوستانم تعريف مي كرد كه به ديدن خانواده هايي رفته كه هزينه 4000 تومن دارو براي يك ماهشون براشون غير قابل تحمل بوده و اين نشون ميده كه شايد خيلي از ماها آسيب زيادي از تغييرات قيمت داروها نبينيم اما خانواده هايي هستن كه يه تغيير قيمت جزئي هم زندگيشون رو مختل ميكنه. اميدوارم اين شعاري كه پشت دفترچه بيمه هامون نوشته كه " ما مي خواهيم يك بيمار غير از درد و رنج بيماري هيچ دردي نداشته باشد" بالاخره يه روزي تو اين مملكت عملي بشه و كسي اصلا بحثي در اين زمينه نداشته باشه
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
2011/03/12, 08:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/03/12, 09:05 PM، توسط نازلی.)
یارانه دارو در سال آینده حذف نخواهد شد
سلامت نیوز : وزیر بهداشت از در نظر گرفتن سه هزار و 900 میلیارد ریال برای یارانه دارو در قانون بودجه سال 90 خبر داد و تاكید كرد: یارانه دارو در سال آینده حذف نخواهد شد.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دكتر مرضیه وحید دستجردی در سفر به آذربایجان غربی با اشاره به آثار مثبت اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها در بخش درمان و سلامت کشور، گفت: با تحقق تخصیص 10 درصدی درآمدهای حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانهها به بخش سلامت، میزان سرانه سلامت در کشور افزایش خواهد یافت و هزینه های درمان مردم هم کاهش مییابد.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دستجردی افزود : اجرای این قانون در کاهش هزینههای درمان بعضی از بیماریهای صعب العلاج مؤثر است.
وی گفت : مصوبات سفرها به این استان در حال افتتاح است و بسیاری از بیمارستانها، مراکز بهداشتی، خانههای بهداشت و پایگاههای اورژانس تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسند.
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
اینو که من نوشتمش

صفحه قبل رو ببینید !
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 502
تشکر های دریافت شده :495 بار در 169 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : امید بخدا
داروي مورد استفاده : سینووکس
2011/03/13, 11:55 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/03/13, 11:56 AM، توسط montazer.)
(2011/03/12, 08:59 PM)نازلی نوشته است: یارانه دارو در سال آینده حذف نخواهد شد
.[/size]
یعنی در سال بعد حذف نخواهد شد و در سال بعدش حذف خواهد شد. اگر ما معنی این کلمات رو نفهمیم که دیگه هیچی.اول از داروهای پرمصرف شروع میکنن و بعد میگن به این دلیل و آن دلیل باید یارانه بقیه هم حذف بشه وعلت آخر هم اینکه باید بساط ناصر خسرو جمع بشه و . . .درنتیجه منتظر باشید.
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
خیلی بد بینی دارید شما ! واقعا نمی دونم باعث تاسفه که اینهمه انرژی منفی به خودتون پاس می دیدید بعد منتظر خوب شدن و ... هستید

واقعا که !!!!
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 138
تشکر های دریافت شده :144 بار در 51 پست
سال تشخيص بيماري : ٨٩
دكتر معالج : دكتر صحرائيان
داروي مورد استفاده :
(2011/03/13, 01:00 PM)Milo نوشته است: خیلی بد بینی دارید شما ! واقعا نمی دونم باعث تاسفه که اینهمه انرژی منفی به خودتون پاس می دیدید بعد منتظر خوب شدن و ... هستید
واقعا که !!!! 
ميلو جونم ما رو مجبور كردن كه بدبين باشيم وكرنه همه دوست دارن كه لاقل به قسمت هزينه داروها فكر نكنن.ولي با اين قيمت ها نميشه.
موضوعها: 20
تشکر های اهدا شده: 1190
تشکر های دریافت شده :2458 بار در 1164 پست
سال تشخيص بيماري : 89 ( CIS)
دكتر معالج : سید مسعود نبوی
داروي مورد استفاده :
میشه لطف کنید قیمت اصلی داروها و قیمتی که با بیمه و یارانه ای که بهش تعلق می گیره و شما ما بقیش رو پرداخت می کنید بگین
ممنون
خدا یا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 138
تشکر های دریافت شده :144 بار در 51 پست
سال تشخيص بيماري : ٨٩
دكتر معالج : دكتر صحرائيان
داروي مورد استفاده :
(2011/03/13, 01:22 PM)maryamm نوشته است: میشه لطف کنید قیمت اصلی داروها و قیمتی که با بیمه و یارانه ای که بهش تعلق می گیره و شما ما بقیش رو پرداخت می کنید بگین
ممنون
من خودم سينووكس مصرف ميكنم كه حدود ٢٠٠٠٠ تومان قيمتش.مامانم اوونكس مصرف ميكنه كه ٢٦٠٠٠٠ تومان كه ٢٠٠٠٠ تومان ازش كم ميشه به خاطر يارانه ٢٤٠٠٠٠ تومان اخرش ميشه.عزيزم از بقيه داروها اطلاعي ندارم.
موضوعها: 20
تشکر های اهدا شده: 1190
تشکر های دریافت شده :2458 بار در 1164 پست
سال تشخيص بيماري : 89 ( CIS)
دكتر معالج : سید مسعود نبوی
داروي مورد استفاده :
یعنی مادرتون هر ماه 240 هزار تومن هزینه آمپولاشون میشه؟
واااااااااااااااای خیلی زیاده
خدا یا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 502
تشکر های دریافت شده :495 بار در 169 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : امید بخدا
داروي مورد استفاده : سینووکس
(2011/03/13, 01:00 PM)Milo نوشته است: خیلی بد بینی دارید شما ! واقعا نمی دونم باعث تاسفه که اینهمه انرژی منفی به خودتون پاس می دیدید بعد منتظر خوب شدن و ... هستید
واقعا که !!!! 
میلو خانم من آدم بدبینی نیستم ولی خودت میتونی گران شدن و قطع سوبسیدهارو برای مثلابنزین پیش خودت مرور کنی ببینی از کجا شروع میشه و به کجا ختم میشه.البته من متاسفم اگه انرژی منفی به بقیه منتقل کردم.
بادباچراغ خاموش کاری ندارد،اگردرسختی هستی بدان که روشنی...