2012/05/22, 10:43 AM
(2012/05/22, 10:36 AM)بی تـــا نوشته است: مائده جون شماره تماستو برای کاربر آوای امید بفرست عزیزممرسي بيتا جونم حتما
پيام خصوصي بدم ديگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
تیم دوچرخه سواری ام اس
|
||||||||||||||||||||||||
2012/05/22, 10:43 AM
(2012/05/22, 10:36 AM)بی تـــا نوشته است: مائده جون شماره تماستو برای کاربر آوای امید بفرست عزیزممرسي بيتا جونم حتما پيام خصوصي بدم ديگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
2012/05/22, 10:52 AM
(2012/05/22, 10:43 AM)mai jooon نوشته است: مرسي بيتا جونم حتمااره عزیزم پیغامه خصوصی بده
smile , be happy and enjoy life
2012/05/22, 10:55 AM
بچه ها بجوری عصبیتونماا.بدجوی.اصن داغونتونم.له لهم آقا.خیلی خسته نباشییییییییین
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
2012/05/22, 11:22 AM
تو اين شش ماهي كه به سايت سر نزده بودم، چه اتفاقاي خوبي افتاده!
تيم دوچرخه سواري ام اس! براي اين حركت خيلي خوشحالم. براي بچه هاي تيم دوچرخه سواري و تك تك بچه هاي ام اس سنتر آرزوي سلامتي دارم.
دلشوره داري از حال پريشونم! ميگي كه آروم باش، من با توام جونم! تو گوش من ميگي: بايد تحمل كرد، اين چند روز عمرو، زيبا تصور كرد! دستامو ميگيري، ميگي كه من اينجام... كاشكي ميدونستي من با توام تنها! كاشكي ميدونستي، زانو زدم تو گل! درياي بي موجم، درياي بي ساحل... كاشكي ميدونستي دلتنگ بارونم... دلتنگ چيزي كه، حتي نميدونم!
2012/05/22, 11:29 AM
اس ام اس واسه منم آمد راستش قبلش یکی زنگ زد من گوشی رو برنداشتم بعد که SMS آمد فکر کردم همون طرفه محل ندادم عصری رفتم دیدم اهـــــــــــــه از طرف اینجا می باشد
دست شون درد نکنه سورپرایز نمودین گوشیمان را منور فرمودین Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
2012/05/22, 02:06 PM
مــــــــــــــــــــــــــــــــرسی از سورپرایزتون چــــــــــــه شمارش طولانیــــــــــــــــــــــــه من اول دیدم گفتم خـارجه
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
من عاشق پارک آبشار شاهرودم خیلی باحاله زیاد رفتم اونجا..نایب الزیاره باشید
چوب کبریت ...
آتش از "سرش" شروع شد و به "جانش" افتاد. مواظب افکارت باش.
2012/05/22, 02:20 PM
1کی از فامیلامون شاهرود سربازه حیف نمیشه بهش بگم و إلا 1پــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــادگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان میومد استقبالتون
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
2012/05/22, 03:25 PM
گروه آوای امید براتون آرزوی موفقیت وسربلندی می کنم.
2012/05/22, 05:11 PM
سلام ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام
خدا قوت. یکم خنک شده هوا اونجا اینطور نیست؟ به نظر من 1روز زیادتر شاهرود بمونید و جاهای دیدنیشو ببینید دیگه عروس کویرههمه چیز داره غیر دریا. جنگل ابر ,دشت شقایق(نمیدونم هنوزم شقایقاش هست یا نه) منطقه حفاظت شده تپال ,خوارتوران,وااااااااااااااااااااااااااای آبشار مجن(تنگه داستان) فوق العادست.من وقتی اونجا رفتم فکر میکردم پای هیچ بشری به اونجا نرسیده جاهای تاریخی هم زیاد داره خلاصه که شاهرود خیلی خوبه ........ به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
16 مهمان |