امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تلاش برای درمان بیماریهای صعب العلاج با سلول‌های بنیادی
#1
موفقيت جديد دانشمندان ايراني؛
خبر فوري// درمان بيماري هاي صعب العلاج با استفاده از سلول بنيادي
دانشمندان ايراني به روزنه اميدي براي درمان بيماري هاي صعب العلاج با استفاده از سلول هاي بنيادي جنيني دست پيدا کردند.

[تصویر:  6070tirgd45jg2xfq6rs.jpg]

دکتر مرضيه وحيددستجردي،وزير بهداشت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:بعد از سه سال تلاش در زمينه سلول درماني؛امروز نتايج اميدوارکننده اي از استفاده از اين روش در درمان بيماري هاي صعب العلاج انتشار پيدا کرده که باعث سربلندي و افتخار کشور شده است.

وي با اشاره به اينکه ما جزو معدود کشورهايي هستيم که توانسته ايم در زمينه فناوري سلولي از منشاء جنيني براي درمان بيماري هاي صعب العلاج استفاده کنيم،گفت:تا به حال فقط برخي از کشورهاي دنيا از جمله آلمان و آمريکا ،توانسته اند در اين زمينه کار کنند.اصول اين درمان بر اين مبنا استوار است که براي درمان از استحصال سلول هاي جنيني از جنين شش هفته استفاده مي شود.

دستجردي با تاکيد بر اينکه دانشمندان ايراني توانسته اند به روش جداسازي و نگهداري اين نوع سلول هاي بنيادي دست يابند،اظهارداشت:اين روش درماني براي اولين بار در خاورميانه انجام شده که نشان دهنده پيشرو بودن ايران در زمينه درمان بيماري هاي صعب العلاج از طريق سلول درماني است.

وي عنوان کرد:از سال 86 کار باليني آن آغاز شده که در مرحله اول اين روش روي بيماران ديابتي نتايج بسيار خوبي را نشان داد؛به طوري که انجام اين روش روي بيماران ديابتي نوع يک ،آن ها را از هشت ما تا دو سال از انسولين بي نياز کرد.همچنين؛اين روش درماني روي 6 بيمار مبتلا به ام اس و 5 بيمار مبتلا به تروما صورت گرفته که نتايج اميدوارکننده اي را به دنبال داشته است.

وزير بهداشت با اعلام اينکه پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکي تهران درحال کار روي بيماران سيروز کبدي، ALS،با اين روش درماني هستند،تصريح کرد:با نتايجي که تا به حال از تحقيقات انجام گرفته بدست آمده است،پنجره اي رو به آينده و اميد را به ما نشان خواهد داد.

*سلول درماني آينده،بيماري هاي صعب العلاج را دگرگون مي كند

*دكتر باقر لاريجاني،رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران در ادامه با بيان اينكه فناوري سلول هاي بنيادي از جنين از سه سال پيش در اين دانشگاه شروع شده است،افزود:در ماههاي اخير نتايج اين فناوري بسيار اميد بخش بود.در واقع استيصال سلول هاي بنيادي از جنين،روش نگهداري و كشت آن ها از موفقيت هاي صورت گرفته است.

وي گفت:اولين فاز اين روش از 100 بيمار ديابتي،‌نوع يك صورت گرفت كه حدود نيمي از آن ها به اين روش درماني پاسخ دادند كه حتي برخي از آن ها تا چند وقت از تزريق به انسولين بي نياز بودند.

لاريجاني با اشاره به اينكه اين نوع روش درماني در همه بيماران ديابتي جواب نمي دهد، گفت: بايد در درمان سلول درماني با فرهنگ و روش كار آن آشنايي داشته باشيم تا بتوانيم با اين روش بيماران بيشتري را تحت درمان قرار دهيم.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران اظهارداشت:تفاوت استفاده از سلول هاي بنيادي جنيني با سلول هاي بنيادي بالغ،براين است كه ما هنگام كار با سلول هاي بنيادي جنيني نياز به كشت سلولي برخي مواد مورد نياز همچون هورمون رشد و آلبومين نداريم و احتمال اينكه اين سلول ها به سمت بدخيمي كشيده شوند،وجود ندارد.همچنين؛در هنگام استفاده از سلول هاي جنيني نياز به سركوب سيستم ايمني فرد وجود ندارد.

لاريجاني با اعلام اينكه اين دانشگاه در زمينه تحقيقات روي درمان بيماري ديابت با استفاده از سلول هاي مغز استخوان درحال فعاليت است،خاطرنشان كرد:در تلاش هستيم فناوري سلولي را به طور جدي تر و از منابع جنيني داخل كشور خودمان توليد كنيم.


لطفا در انتخاب محل مناسب برای ایجاد تاپیک دقت فرمایید


 تشکر شده توسط : هانیه , hamed , Yitzak , nahid , yasna , kia , i3aran , سحــــــــر , najva , roya7116 , فریبا
#2
کجا در مورد این 6 نفر نوشتن؟
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
#3
Rainbow 
اختصاصی فارس/دستاوردی دیگر از محققان ایرانی امروز رونمایی می‌شود؛
درمان بیماری‌های صعب‌العلاج با سلول‌های بنیادی جنین‌های 12هفته‌ا
خبرگزاری فارس: محققان علوم پزشکی ایران برای نخستین بار در کشور و پیشروتر از محققان کشورهای دیگر به روشی برای درمان بیماری‌های صعب العلاج مانند دیابت، ام‌اس و برخی بیماری‌های نقص سیستم ایمنی بدن با استحصال سلول‌های بنیادی دست یافتند.


رامین حشمت، معاون مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس با اعلام این خبر افزود: این روش درمانی یک نوع درمان منحصر به فرد با استفاده از سلولهای بنیادی جنینی و استحصال این سلول‌هاست که از آن برای درمان بیماریهای صعب العلاج می‌توان استفاده کرد.
وی گفت: این روش درمانی که قرار است ساعت 18 امروز با حضور رئیس جمهوری و وزیر بهداشت در نهاد ریاست جمهوری رونمایی شود، تاکنون در درمان دیابت نوع یک موفقیت آمیز بوده است و استفاده از این روش درمانی برای درمان بیماران مبتلا به ام‌اس، افراد دچار مشکلات عضلانی و عصبی مثل مبتلایان به بیماری دیستروفی‌روشن یا مبتلایان به سیروز کبدی، همچنین افرادی که به علت تروماهای متعدد دچار کاهش سطح هوشیاری شده‌اند و در ICU بستری هستند یا نقص سیستم ایمنی بدن دارند، نیز در مرحله تحقیق است.

حشمت افزود: مهمترین خصوصیت این روش منحصر به فرد این است که با استفاده از سلول‌های جنینی سقط‌شده که سن کمی دارند و بین 12 تا 16هفته از عمر آنها می‌گذرد و به علت زیست پذیری آنها امکان رد پیوند آن بسیار کمتر است، صورت می‌گیرد.
معاون مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد:‌ تاکنون این روش در درمان بیماران مبتلا به دیابت نوع یک موثر بوده است و این افراد که مجبورند تا آخر عمر انسولین تزریق کنند بین 6 ماه تا 28 ماه از تزریق انسولین نجات پیدا کردند و ممکن است با پیشرفت این روش طول مدتی که نیاز به تزریق انسولین ندارند در این بیماران افزایش یابد.

وی گفت: در مورد پیوند این سلول‌ها به سایر بیماران و درمان سایر بیماری‌ها هنوز در مراحل تحقیق هستیم اما امیدواری برای موفقیت این روش در درمان بسیاری از بیماری‌هایی که با التهاب و نقص سیستم ایمنی بدن همراه هستند بالاست.
حشمت در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است از این روش بتوان در درمان ایدز هم استفاده کرد، گفت: هنوز شواهدی برای این کار نداریم زیرا در این افراد به هر حال ویروس ایدز وجود دارد و این ویروس در بدن آنها گردش دارد گرچه شاید بتوان از این طریق سیستم ایمنی بدن این بیماران را تقویت کرد و بر طول عمر آنها اضافه کرد.

این محقق ایرانی گفت: در این روش درمانی از سلول‌های جنینی، جنین‌های 12 تا 16هفته‌ای سقط‌شده که به علت بیماری مادر سقط قانونی برای آنها انجام شده است استفاده می‌شود و گرچه ورودی‌های ما برای در اختیار داشتن این جنین‌ها کم است اما به هر حال محدودیتی برای تأمین این جنین‌ها نداریم و این منبع در دنیا به میزان کافی وجود دارد.
وی ادامه داد: فعلاً مرکز غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بیمارستان شریعتی امکان ارائه این خدمت را برای عموم مردم ندارد اما بعد از رونمایی از این دستاورد جدید علمی از متقاضیان درمان با این روش که به دیابت نوع یک مبتلا هستند و حداقل 7 سال سن دارند، ثبت‌نام می‌کنیم تا بعد از آماده شدن شرایط برای درمان آنها با آنها تماس گرفته شود.
حشمت گفت: این روش مشابه خارجی دارد اما روش‌های مشابه خارجی دقیقاً مثل این روش نیست و تفاوتهایی دارد و روش ایرانی درمان این بیماری‌ها با استفاده از سلول‌های جنینی با موفقیت‌های بیشتری مواجه بوده است.
وی ادامه کرد: برنامه‌ای برای ثبت PATENT این روش ایرانی نداریم و بیشتر از طریق ارائه مقالات علمی این روش جدید درمان محققان ایرانی را به دنیا معرفی می‌کنیم.
سفری میباید،سفری بی هـمراه؛هرکجا لرزیدی،ازسفرترسیدی،تو بگو از ته دل "من خدا را دارم"
 تشکر شده توسط : # پریسا # , نازلی , hamdam , هانیه , sara.i , Aram , roya7116 , فریبا
#4
با سلام:اگر کسی این شش نفرو میشناسه یا از احوالشون قبل و بعد از اعمال این روش اطلاع داره لطفا به ما هم بگه.
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قانونی شدن استفاده از ماري جوانا در سوئد در درمان ام اس hamdam 6 20,512 2022/03/22, 01:16 PM
آخرین ارسال: MerajNajafi
  تبلیغات درمان قطعی ام‌اس دروغی بیش نیست- درمان ام‌اس طی 10سال آتی paeazan 24 24,434 2021/04/22, 09:45 PM
آخرین ارسال: سارا۹۸۶۰
  تحقیق برای درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی درایران saffari_mo 167 168,366 2020/01/20, 09:38 PM
آخرین ارسال: زهراخانم
  جزییات بسته حمایتی وزارت بهداشت برای ۱۳۱ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج SMA 2 2,586 2019/08/11, 01:50 PM
آخرین ارسال: SMA
  ام‌اس با طب سنتی درمان نمی‌شود nahid 3 2,966 2018/11/11, 10:54 AM
آخرین ارسال: hamid
  درمان بیماران ام-اس در پژوهشگاه رویان محقق خواهد شد hamdam 22 20,769 2018/10/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: kohedard
Exclamation آیا استفاده از روش سلول های بنیادی درمان قطعی ام اس است؟ امیرپوریا 0 3,485 2018/03/23, 10:16 PM
آخرین ارسال: امیرپوریا
  درمان ام اس Godlovesme 18 12,729 2017/12/30, 07:49 PM
آخرین ارسال: N@RGES
  رایزنی مجلس با وزارت بهداشت برای تعیین تکلیف هزینه های درمانی بیماران خاص nahid 0 2,183 2017/12/14, 06:46 PM
آخرین ارسال: nahid
  درمان بیماریهای صعب العلاج با زهر جانوری niloofary 0 2,316 2017/02/26, 09:45 AM
آخرین ارسال: niloofary



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست