موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 6928
تشکر های دریافت شده :5042 بار در 1703 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
دوستان همه چیزایی که گفته بودین رو خوندم من همشو تجربه کردم وکاملا درکتون میکنم الان چند ماهه که بهترم شاید به خاطر فروکش کردن بیماریم باشه دارو هم از دکتر ارولوژ زیاد گرفتم اما فایده نکرد تا بادارو های پزشک مغز واعصاب خوب شدم
می خندم .چون مشکلات تموم نمیشن.بلکه از شکلی به شکل دیگر خودشون رو نشون میدن.خداهست!
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
قبلا در یکی دیگه از این تاپیکها گفتم
الان هم میگم که من با همیوپاتی تونستم ادرارم رو کنترل کنم و اکسی بوتینین رو قطع کردم
گاهی با یک اکسی بوتینین در روز باز هم اذیت میشدم
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 6928
تشکر های دریافت شده :5042 بار در 1703 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
2013/09/25, 04:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/09/25, 04:54 PM، توسط silent.)
مشکل من بااکسی بوتینین موقتی خوب شد ولی دوباره عود کرده بود نهایتا با داروهای آرام بخش بی اختیاری 3ساله ام درمان شد...............
می خندم .چون مشکلات تموم نمیشن.بلکه از شکلی به شکل دیگر خودشون رو نشون میدن.خداهست!
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
فکرکنم این مشکل اکثر دوستان است.جدیدا دکتربرام یک قرص تجویز کرده اما هنوز امتحانش نکردم.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 28928
تشکر های دریافت شده :27311 بار در 6119 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر کمال باستانی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
تقریبا تمام راه ها و درمان هایی که در مورد این مشکلم برام تجویز شده بود رو انجام دادم اما اثری مثبت ندیدم
دکتر فیزیوتراپم میگفت یک نوع دستگاه خاص هست که برای کنترل عضلات اطراف مثانه مفید هست ولی هنوز در خوزستان وارد نشده و تهران دارنش
کاش میشد بدونم اون دستگاه دقیقا چی هست و کجاست شاید اینو هم امتحان کنم
اونقدری امروز عصبی شدم بابت این مشکل لعنتیم که کم مونده بود توی خیابون بزنم زیر گریه
تا حالا هیچ دارویی حتی اونایی که توی سایت اسمشون رو دیدم و هر دو پزشکام از همونا برام تجویز کرده برام مفید واقع نشدن
احساس می کنم داروهای موجود بیشتر برای تکرر ادرار هستن و نه بی اختیاری
علت بی اختیاریه من پلاکای گردن و نخاعم هستن و فکر می کنم همینه که داروها برام تا الان جواب ندادن
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3202
تشکر های دریافت شده :1659 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٩٢
دكتر معالج : صحرائيان، ناصر مقدسى
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
2014/02/04, 01:09 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/04, 01:10 AM، توسط رامنا.)
(2014/02/04, 12:14 AM)hadisss نوشته است: تقریبا تمام راه ها و درمان هایی که در مورد این مشکلم برام تجویز شده بود رو انجام دادم اما اثری مثبت ندیدم
دکتر فیزیوتراپم میگفت یک نوع دستگاه خاص هست که برای کنترل عضلات اطراف مثانه مفید هست ولی هنوز در خوزستان وارد نشده و تهران دارنش
کاش میشد بدونم اون دستگاه دقیقا چی هست و کجاست شاید اینو هم امتحان کنم
اونقدری امروز عصبی شدم بابت این مشکل لعنتیم که کم مونده بود توی خیابون بزنم زیر گریه
تا حالا هیچ دارویی حتی اونایی که توی سایت اسمشون رو دیدم و هر دو پزشکام از همونا برام تجویز کرده برام مفید واقع نشدن
احساس می کنم داروهای موجود بیشتر برای تکرر ادرار هستن و نه بی اختیاری
علت بی اختیاریه من پلاکای گردن و نخاعم هستن و فکر می کنم همینه که داروها برام تا الان جواب ندادن
عزیزم این تمرینها رو یه امتحان بکن:
http://mscenter.ir/showthread.php?tid=9752
من از شهرستانها خبر ندارم. اما مطمئنم به غیر از تهران توی شهرستانها هم هست. چون توی کنگره ها دیدم که فیزیوتراپیستها از شهرستان توی کارگاهها شرکت می کنن و آموزش می بینن یا دستگاههاشو خریداری می کنن. من خودم زیاد تخصصی در این زمینه ندارم ولی میدونم توی بیمارستان فیروزگر تهران بخش فیزیوتراپی به طور تخصصی در این زمینه کار میکنه. اگر گذرت افتاد حداقل یک جلسه برو و یک مشاوره ازشون بگیر. حداقلش اینه که می تونی تمرین ها رو به صورت حضوری ازشون یاد بگیری... ایشالله که حل میشه مشکلت. پلاکهای نخاع هم میتونن به مرور نا حدی ترمیم بشن. ایشالله که خوب خوب بشی دوستم...
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
من چند ماه پیش توی بهترین مرکز فیزیوتراپی در اهواز یه دوره تقریبا یک ماهه طی ده جلسه رو برای مشکل پام البته، رفتم و تا حدی برای پام خوب بود اما نه کاملا. اتفاقا در مورد همین دستگاه فیزیوتراپیستم بهم گفت که قراره ازش خریداری کنن و بیارن اما نمی دونم چه وقت
اوکی
ممنون رامنای عزیز
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3202
تشکر های دریافت شده :1659 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٩٢
دكتر معالج : صحرائيان، ناصر مقدسى
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2014/02/04, 01:17 AM)hadisss نوشته است: من چند ماه پیش توی بهترین مرکز فیزیوتراپی در اهواز یه دوره تقریبا یک ماهه طی ده جلسه رو برای مشکل پام البته، رفتم و تا حدی برای پام خوب بود اما نه کاملا. اتفاقا در مورد همین دستگاه فیزیوتراپیستم بهم گفت که قراره ازش خریداری کنن و بیارن اما نمی دونم چه وقت
اوکی
ممنون رامنای عزیز
ایشالله که زود میارن. عزیزم من خیلی تخصصی ندارم در مورد این دستگاهها همونطور که گفتم. سعی میکنم بپرسم راجع بهش و اگر شد اینجا توضیح بدم برای همه که دقیقا چیکار میکنه. ولی هر چی هم که باشن به نظرم ورزشهای کگل هم میتونه تا حد زیادی همون کمک رو بکنه. بازم اگر قبل از اومدن دستگاه گذرت به جایی که درست بلدش هستن افتاد حتما ازشون اموزش بگیر که انجامشون بدی... حتی اگر دستگاه هم اومد و برات استفاده کردن بازم انجام این تمرینها کنارش مهمه... زود خوب میشی دوست جون... نگران نباش... ایشالله اونقدر زود خوب بشه که احتیاجی به دستگاه نباشه اصلا
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
یه کشف جدید در مورد خودم
بی اختیاریم با سیپروفلوکساسین تقریبا رفع شده. یعنی یکی دو هفته ی اخیر چیزی حس نکردم در مورد بی اختیاری
سیپروفلوکساسین برا عفونتای ادارای معمولا تجویز میشه. پس گویا من یه عفونته نسبتا دائم دارم. نمی دونم. شاید چون هم مغز وهم گردن و هم نخاعم پلاکی هستن.
فعلا مشکلم کنترل شده است
اشاره هم کنم زیر نظر پزشک این دارو مصرف بشود.