2013/09/21, 08:37 AM
والا نمیدونم. فکر کنم می خواستن بگن یه کاری می کنیم دارو ها ارزون بشه . حالا باید صبر کنیم ببینیم چیکار می کنن
تفاوت ربیف و رسیژن
|
|||||||||||||||||||||||||||
2013/09/21, 08:37 AM
والا نمیدونم. فکر کنم می خواستن بگن یه کاری می کنیم دارو ها ارزون بشه . حالا باید صبر کنیم ببینیم چیکار می کنن
(2010/06/07, 02:12 PM)saffari_mo نوشته است:(2010/06/07, 01:00 PM)kami نوشته است: مگه ميشه شكايتم كرد آيا ؟ جالبه ! راستی ph رسیژن حالا چنده مثل فرمول جدید ربیف شده
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
(2010/02/23, 04:46 PM)saffari_mo نوشته است:(2010/02/23, 04:04 PM)inspiration نوشته است: y سلام به همه بچه های ام اسی .من چند ماهه حمله شدید بهم اومده و دست راستم شدیدا گز گز داره دکتر بهم پرگابالین 75و کاربامازپین 200 تجویز کرده 4 ماه شد که مصرف میکنم و هنوز تغییری احساس نکردم .در ضمن من قبلا ربیف تزریق میکردم ولی از وقتی رسیژن اومد به بازار ربیف گرون تر شد و دیگه نتونستم ربیف تهیه کنم .تاثیر ربیف صد در صد بهتر از رسیزن جواب میداد ولی افسوس که دستم هنوز باز نشده و خیلی زجر میکشم واقع لطفا راهنمایی نید (2010/02/23, 04:46 PM)saffari_mo نوشته است:(2010/02/23, 04:04 PM)inspiration نوشته است: مرسي از مطلبتون حالا ميشه يه توضحي هم راجع به اختلاف رسيژن با ربيف بدين؟ ای بابا چرا تفاوت نداره منی که 4 سال مداوم ربیف تزریق کردم بهتر میدونم که تفاوتش با رسیژن چقدر متفاوت هست الان دو سالی میشه که رسیژن استفاده میکنم و افسوس.کاش یه فکری برای قیمت این داروی ربیف میکردن تا دوباره همه بتونن استفاده کنن
2014/10/22, 06:59 PM
ولی من هم رسیژن مصرف کردم و هم ربیف؛ تاثیر رسیژن برام بهتر بود. هر کس یه دارویی با بدنش سازگاره؛ نمیشه برای همه یه نسخه پیچید
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
2014/12/03, 03:01 PM
سلام دوستان خوبم
میدونم الان احتمالا با این پست من برخورد میشه و ... ولی خلاصه اگه برخورد خاصی صورت نگرفت، پاک نشد و دعوا و نزاع و درگیری نشد بیاید باهم این مسئله رو با هم حل کنیم دوستان خوبم من از خرداد امسال تقریبا شش ماه می شد که ربیف میزدم یک ماه ۵۲۵ هزار تومن یک ماه هم با کمک معاونت غذا و دارو ۱۶۰ هزار تومن. از وضع مالی شما زیاد خبر ندارم اما خب خداییش واسه من و همسرم تهیه این مبلغ سخت بود اما هرطور شده تهیه می کردیم همه چیز خوب بود. طی این مدت البته تقریبا هرروز تحقیق و بررسی می کردم تفاوت های ربیف و آوونکس و ربیف و رسیژن و کوپاکسون و ... می دیدم توی هر سایت و منبع خارجی یا ایرانی ممکن. از اونجایی که زبان انگلیسیم هم در سطح خوبی بلدم حسابی مفصل تحقیق کردم. خلاصه به جایی رسیدیم که این ماه ربیف شد ۷۸۴ هزار تومن و هیچ راهی جز خریدن رسیژن برامون نموند و بالاخره کاری که دوست نداشتیم بکنیم به انجام رسید. حالا بعد از شش ماه مصرف ربیف و یک ماه رسیژن این موارد رو دوست دارم در میون بزارم با شما: رسیژن تقریبا توی هیچ منبع خارجی درست و حسابی ای وجود نداشت بجز یک انستیتو آلمانی به نام فرانهوور که ظاهرا کمک کرده تا رسیژن تولید شه خیلی ها شکایت کرده بودن که سوزن رسیژن ضخیم تره و درد بیشتری داره، اما واقعا چیزی که من تست کردم فرقی نداشت از لحاظ سوزن با ربیف خیلی ها گفته بودن رسیژن به خاطر تفاوت در فرمول و ماده موثره و ... آلرژی میده و ... اما رسیژن نه بیشتر و نه کمتر از ربیف جاش موند و نه عوارض حالت سرماخوردگیش فرق داشت سایز سرنگ ها یکی بود، سوزن ها یکی بودن، عوارض بعد از تزریق یکی بودن، دردشون یکی بود، جاشون یه جور واکنش داشت خلاصه همه قسمت های واضحشون شبیه هم بود اما حالا سوال؟ واقعا در طولانی مدت هم یه اثر رو دارن؟ چرا اون انستیتو آلمانی اگه قبول داره چی تولید کرده تو آلمان نمیفروشه رسیژن؟ سوال بعدی؟ چرا یهو ربیف دوباره گرون شد؟ چرا به هیچ جا شکایتی نمی کنیم؟ نمیشه بریم همه با هم انجمن ام اس تا شاید ترتیب اثر بدن؟ چرا شرکت سیناژن دارو رو برای مقایسه و تحقیق به یک موسسه مستقل خارجی ارایه نمی کنه؟ اگه کرده نتیجش کجاست؟ بخدا این فکرا و سوالا و هزینه ها و استرس ها ادم سالم رو از پا در میاره چه برسه به ما
سر بالایی فقط تا قله ادامه دارد...
دوست عزیز قبلا هم این اتفاق در افزایش قیمت افتاده بود
شاید ممکن نباشه که همه باهم بخوان پاشن برن گلایه اما خب میتونی به انجمن ام اس اطلاع بدی و این موضوع رو باهاشون در میون بزاری. هر انجمی در هر استانی افرادی دارن در ربطه با پیگیری این قضایا و طرح سوال و مشکل با مسوولین مربوطه من خودم یکسال و نیم ربیف زدم و با وجودی که بیمه م خوب بود ولی واقعا گاهی تهیه ش برام کمرشکن میشد! رسیژن رو افرادی که ازش استفاده میکنن عمدتا راضی هستن و برخی هم ناراضی. این بسته به شرایط بدنی فرد هم داره! بارها گفته شده این دو دارو تفاوتی با هم ندارند اما خب ماها معمولا به محصولات خارجی به دلیل اینکه اطمینان بیشتری بهشون داریم و در سطح جهانی مطرح شدند بیشتر اعتماد داریم خیلی از این نگرانیهات با مشورت با پزشکت میتونه حل شه. چون در هر حال انتخاب هر گونه دارویی باید با صلاحدید پزشک معالجه ت باشه موفق و موید باشی راستی سلام
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/12/03, 03:58 PM
(2014/12/03, 03:01 PM)Roxana.sm نوشته است: اما حالا سوال؟ واقعا در طولانی مدت هم یه اثر رو دارن؟ چرا اون انستیتو آلمانی اگه قبول داره چی تولید کرده تو آلمان نمیفروشه رسیژن؟
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
2015/04/27, 10:36 AM
منم خودم تقریبا سه ساله دارم رسیژن میزنم ولی الان تو دوستان و اطرافیان میبینم هر کی ربیف زده خاموش شده ام اسش...
با این حال که میگن دکترا هیچ فرقی با هم ندارن.... فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2015/04/27, 01:18 PM
ربیف پلاکاروکم میکنه فرقش باامپولای دیگه اینه من ازپارسال زدم تاامسال که ام ارای دادم پلاکام کمترشده بود
روز را با خنده شروع کن تا زندگی با خنده در دستانت شکوفا شود
2015/05/20, 05:57 PM
ربیف یاایرانیش هردو واسه کبدواسه اکثرافرادمضره
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دستگاه تزریق ربیف (رسیژن) | Ermia | 27 | 26,671 |
2022/12/10, 08:17 PM آخرین ارسال: Hossien67 |
|
تامین هزینه داروی ربیف | brocade64 | 0 | 1,884 |
2018/09/27, 10:42 AM آخرین ارسال: brocade64 |
|