موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 63
تشکر های دریافت شده :60 بار در 35 پست
سال تشخيص بيماري : 1395
دكتر معالج : دکتر سید مسعود نبوی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
اکتوفرون - اکتوورکو
سلام دوستان یه سوال داشتم من یک ماه و نیمه بیماریم تشخیص داده شده و دارم بتفرون میزنم ولی جالبیش اینه که گزگز دست و پام و بی حسی هام بعد از شروع بتافرون اومده یعنی قبلش فقط چشمم تار شد و این ها را نداشتم ولی بعد از سروع بتافذون شروع شده. از چی میتونه باشه ؟
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
گز گز از علائم شایع ام اس هست که دلایل مختلفی هم میتونه داشته باشه به دکترتون بگید براتون دارو تجویز میکنن ولی مطمئنا از مصرف بتافرون نیست
باید کاری کنی، آروم بگیرم
تشکر های اهدا شده: 63
تشکر های دریافت شده :60 بار در 35 پست
سال تشخيص بيماري : 1395
دكتر معالج : دکتر سید مسعود نبوی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
اکتوفرون - اکتوورکو
(2016/10/18, 03:49 PM)glassheart نوشته است: گز گز از علائم شایع ام اس هست که دلایل مختلفی هم میتونه داشته باشه به دکترتون بگید براتون دارو تجویز میکنن ولی مطمئنا از مصرف بتافرون نیست
ممنون از شما ولی چون قبلش نداشتم برام جالب بود شاید داشتم و متوجه نبودم و اهمیت نمیدادم...
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
شايد جديداً گزگز ايجاد شده باشه. به دكترتون بگيد. ممكنه كم اهميت نباشه
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 94
دكتر معالج : نیکنام
داروي مورد استفاده : بتافرون
سلام دوستان. من 9 ماه بتافرون استفاده کردم بعد پلاکام کم شد و دکتر گفت اوونکس بزنم یه ماه زدم مشکلی نداشتم ماه بعد گیرم نیومد مجبور شدم مشابه ایرانیش یعنی سینووکس بخرم بعد از دومین تزریق یه مقدار عدم تعادل داشتم و بعد از سومین تزریق سمت چپ بدنم بالاتنه حتی زیر گلوم و پشت گردنم بی حس شده در حدی که با دست چپم نمیتونم یه بطری 1/5 نوشابه بلند کنم چون تحمل وزنش رو نداره دستم و خیلی سریع خسته میشه. یعنی این حمله هست؟ یعنی بخاطر دارومه؟ چون با اوونکس هیچ مشکلی پیش نیوند. ممکنه داروی سینووکس روی من بی تاثیر بوده باشه که باز حمله بهم دست داده؟
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
دوست عزیز هر مورد جدیدی که براتون پیش اومد باید حتما به دکتر بگید. دکتر میتونه تشخیص بده که پلاکتون فعال شده یا نه و اگر شده دستور لازم رو میدن. ما که پزشک نیستیم.
به هر حال بی خیال ازش نگذرین.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 94
دكتر معالج : نیکنام
داروي مورد استفاده : بتافرون
(2016/11/22, 11:46 AM)nahid نوشته است: دوست عزیز هر مورد جدیدی که براتون پیش اومد باید حتما به دکتر بگید. دکتر میتونه تشخیص بده که پلاکتون فعال شده یا نه و اگر شده دستور لازم رو میدن. ما که پزشک نیستیم.
به هر حال بی خیال ازش نگذرین.
بله عزیزم میدونم باید به دکترم بگم ولی متاسفانه دکترم الان نیستش و چند روز دیگه میاد دکتر دیگه ای هم به این سرعت بهم وقت نمیده خواستم ببینم کسی دیگه هم این مشکل بخاطر دارو واسش پیش اومده بوده یا نه. اما حتما باید یرم پیش دکترم چون هر روزی که میگذره احساس میکنم دستم داره بی حس تر و فلج میشه
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
سینووکس فکر نمیکنم دیگه باعث حمله بشه !
ولی سه دارو از سال 94 تا حالا عوض کردین ؟
چیزی که در بین اعضای سایت دیدم اینه که دکترا معمولا اگه بیماری خفیف باشه و زیاد فعال نباشه بیمار رو از داروی ضعیف تر به قوی تر میبرن . ولی الان برعکسش رو دارم میبینم. البته حمید مدیر سایت هم همینطور شد که از بتافرون شروع کرد بعد سینووکس زد و الانم فینگولیمد. نمیدونم چرا ؟
الان شما اگه بی حسیتون رفع شد که هیچ ولی اگه هنوز بی حسیتون ادامه داره و توان دستتون کم شده ،یه دکتر دیگه پیدا کنید برید.
توی بیمارستان های دولتی زودتر میشه وقت گرفت .برای هر روز همون روز معمولا میشه گرفت و یا نوبت تلفنی روز پیشش باید گرفت.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد