موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3903
تشکر های دریافت شده :2702 بار در 754 پست
سال تشخيص بيماري : 1/11/90
دكتر معالج : etemadifar-shaygan nezhad
داروي مورد استفاده : سینووکس
دکتر به منم گفت انجامش بدم من که انجام ندادم اونم ديگه هيچی نگفت فکر نکنم زياد مهم باشه
قرار نیست من اونجوری زندگی کنم که دنیا دوست داره ...
خب طبعا قرارم نیست دنیا هم اونجوری بچرخه که من دوست دارم...
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3093
تشکر های دریافت شده :3921 بار در 1486 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٨٩
دكتر معالج : رويا ابوالفضلى
داروي مورد استفاده :
تست ميدان ديد يا پريمتري معمولا" براي افرادي انجام ميشود كه مسير بينايي آنها در جايي از عصب بينايي تا قشر خاكستري مغز دچار عارضه شده باشد. خصوصا" در بيماران گلوكوم (آب سياه) و بيماراني كه دچار التهاب عصب بينايي شده اند انجام ميشود.
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 344
تشکر های دریافت شده :270 بار در 85 پست
سال تشخيص بيماري : فعلا نامشخص
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
(2012/08/23, 01:33 PM)نسترنى نوشته است: تست ميدان ديد يا پريمتري معمولا" براي افرادي انجام ميشود كه مسير بينايي آنها در جايي از عصب بينايي تا قشر خاكستري مغز دچار عارضه شده باشد. خصوصا" در بيماران گلوكوم (آب سياه) و بيماراني كه دچار التهاب عصب بينايي شده اند انجام ميشود.
خوب پس برای همین چشم پزشک گفت یه متخصص اب سیاهم معاینه کنه چشمامو اگه اونم تائید کرد مشکلی نداره دیگه کاریش نمیشه کرد
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
واسه ی من ننوشته نرمال ! یعنی کلن چونکه تو بیمارستان تخصصی چشم رفتم این کارو انجام دادم طبقه پایین پریمتری بود طبقه بالا اتاق پزشکان واسه همین جواب رو که گرفتم بردم دادم به دکتر اونم نیگاه کرد بعدش دوباره آزمایش داد خلاصه یک چیز قرمز آورد جلوم گفت رنگش چطوریه ؟

بعدش باز این چشم دیگم رو گرفت گفت رنگش چطوریه ؟؟؟؟
بعدش تندی به دکتر بزرگ کنار دستش گفت بفرستیمش واسه MRI ؟ مشکوک به MS می باشد !!! منم خوب شنیدم دیگـــــــــــــه اونوقت فکر می کردم ام اس ارثی هست ولی خوب ارثی نیس دیگه ...
ولی شب بدی بود اون شبی که من هنوز جواب دقیق رو نگرفته بودم از دکتر واسه که فکر می کردم آب مروارید دارم
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
داروي مورد استفاده :
(2012/08/24, 07:41 PM)TootFarangi نوشته است: واسه ی من ننوشته نرمال ! یعنی کلن چونکه تو بیمارستان تخصصی چشم رفتم این کارو انجام دادم طبقه پایین پریمتری بود طبقه بالا اتاق پزشکان واسه همین جواب رو که گرفتم بردم دادم به دکتر اونم نیگاه کرد بعدش دوباره آزمایش داد خلاصه یک چیز قرمز آورد جلوم گفت رنگش چطوریه ؟
بعدش باز این چشم دیگم رو گرفت گفت رنگش چطوریه ؟؟؟؟
بعدش تندی به دکتر بزرگ کنار دستش گفت بفرستیمش واسه MRI ؟ مشکوک به MS می باشد !!! منم خوب شنیدم دیگـــــــــــــه اونوقت فکر می کردم ام اس ارثی هست ولی خوب ارثی نیس دیگه ...
ولی شب بدی بود اون شبی که من هنوز جواب دقیق رو نگرفته بودم از دکتر واسه که فکر می کردم آب مروارید دارم 
منم دقیقا رفتم بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی.فکر کنم یه جا رفتیم

برای منم همون موقع منشی برد دکتر جوابو دید.بهشم گفته بودم که ام ار ای و نوار عصب بیناییم سالمه.احساس میکنم دقیقا نمیفهمن مشکل چشمام چیه همینطوری ازمایش میدن که بلاخره یه چیزی از توش در بیاد دیگه

من موندم این پزشکای فوق تخصص چطوری نمیتونن حتی با چند بار ام ار ای و انواع نوارای عصب و آزمایشا تشخیص قطعی بدن

فکر کنم آخر سر همون نظر دکتر مغز و اعصاب خودم که میگه همه اختلالات بیناییت مربوط به بیماری گوشته(نوریت وستیبولار) درست باشه

یهنی خدا کنه که نظر اون درست باشه
نکته جالبشم اینجاست که این پزشکای فوق تخصص اصلا نمیدونن نوریت وستیبولار چی هست و چه اختلالات بینایی ایجاد میکنه
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
داروي مورد استفاده : تبازیو
من این تست رو 2 سال و نیم پیش دادم ، دوتا برگه به من دادن که متاسفانه تاحدودی رنگش رفته ، کاغذش عین کاغذ روغنی بوده !!
ولی همین قدر هم که معلومه من جوابی نمیبینم ، جوابهای شما چطوریه ؟
دوتا برگه هست یکی چشم راست یکی چپ ،برای شما کجا نوشته نرماله یا نه ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
داروي مورد استفاده :
(2012/08/24, 11:19 PM)nahid نوشته است: من این تست رو 2 سال و نیم پیش دادم ، دوتا برگه به من دادن که متاسفانه تاحدودی رنگش رفته ، کاغذش عین کاغذ روغنی بوده !!
ولی همین قدر هم که معلومه من جوابی نمیبینم ، جوابهای شما چطوریه ؟
دوتا برگه هست یکی چشم راست یکی چپ ،برای شما کجا نوشته نرماله یا نه ؟
برگه جوابو به من ندادن ضمیمه پروندم کردن ولی اونجا دیدم مسئول آزمایشگاه داشت برای دکتر تایپ میکرد روی یه صفحه word, که نتیجه طبیعیه فقط چشم راست چند بار تکرار شد.به خودمم گفت که کاملا طبیعیه.بعدم رو اون کاغذا دیدم برای هر چشمم یه دایره کشیده شده بود که سیاهی توش نبود آخه اون چند دفعه ای که چشم راستم جوابش درست نبوده یه سری از نورارو نزده بودم تو شکل دایره که بهم نشون داد سیاهی بود برای همین هی تکرار میکرد. آخر سر که دیگه جوابم دریت در اومدبهش گفتم یعنی اون چند دفعه دید نداشتم گفت نه یعنی دقت نداشتی و چون میگی آزمایشای دیگت سالمه احتمالا مشکل خاصی نیست

ولی فکر کنم به خاطر اینکه چند بار برای چشم راستم تکرار شد دکتر گفت که یه متخصص آب سیاهم باید ببینه

اما من بازم فکر میکنم اینا نمیتونن تشخیص بدن
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
تو برگه های من ننوشته نرمال یا غیر نرمال فقط دو تا گردی کشیده که یکیش نصفیش سیاه هست اون یکی هم یک سومش سیاه هست ( آخه من جفت چشمام مشکل داشت اول بیماریم ) توش هم هیچی ننوشته الآن دم دستم نیست و الا اسکن می کردم میزاشتم ببینید.
نقل قول: منم دقیقا رفتم بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی.فکر کنم یه جا رفتیم
نه ، واسه که من تهران نیستم
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
داروي مورد استفاده :
(2012/08/28, 09:57 PM)TootFarangi نوشته است: تو برگه های من ننوشته نرمال یا غیر نرمال فقط دو تا گردی کشیده که یکیش نصفیش سیاه هست اون یکی هم یک سومش سیاه هست ( آخه من جفت چشمام مشکل داشت اول بیماریم ) توش هم هیچی ننوشته الآن دم دستم نیست و الا اسکن می کردم میزاشتم ببینید.
نه ، واسه که من تهران نیستم 
ممنون عزیزم.

مال منم دقیقا دو تا دایره بود ولی تو نتیجه نهایی من سیاهی که توش ندیدم بعد تو یه صفحه ورد جوابو جداگونه برای دکتر نوشت.
من تو یکی از بیمارستان فوق تخصص چشم که معروفه تو تهران رفتم امیدوارم بالاخره تشخیص درست رو بدن

خیلی ناراحتم میترسم انقدر دیر تشخیص بدن که بیناییم خیلی خراب بشه و نشه دیگه براش کاری کرد

خیلی مشکلات بیناییم داره پیشرفت میکنه
تشکر های اهدا شده: 483
تشکر های دریافت شده :863 بار در 209 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : دکتر صحراییان-دکتر جلیلی
داروي مورد استفاده :
(2012/08/22, 08:58 AM)7714 نوشته است: من یکی دو ماه پیش نوار بینایی دادم دکترم گفت نرمالش عدد 110
اما مال من یکیش140 و اونیکیش 170 بود نفهمیدم یعنی چی خوبه یا نه
این یعنی عصب بینایی در عبور دادن جریان عصبی تاخیر داشته که به معنای تخریب میلین هست.
تو منو تنها نذار....ای خدا.....خدا.....