موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 692
تشکر های دریافت شده :316 بار در 89 پست
سال تشخيص بيماري : 1383
دكتر معالج : Nikanfər
داروي مورد استفاده : سینومر
(2016/05/27, 08:45 PM)helli نوشته است: سینومر دستگاه تزریق داره ؟
منم تو خبر مربوط به اتواینجکتور سینومر و رسیژن دیده بودم ولی این دفعه که گرفتم بدون دستگاه بود، البته امیدوارم اختیاری باشه
شما آمپولتونو عوض کردین؟
(2016/05/27, 11:36 PM)Parla نوشته است: (2016/05/27, 08:45 PM)helli نوشته است: سینومر دستگاه تزریق داره ؟
منم تو خبر مربوط به اتواینجکتور سینومر و رسیژن دیده بودم ولی این دفعه که گرفتم بدون دستگاه بود، البته امیدوارم اختیاری باشه
شما آمپولتونو عوض کردین؟
بله، به خاطر نبود سانریف دکترم تغییرش داد
حتی تووی رویاتم...؟!
دوستانی که کوپامر سه روز در هفته تزریق می کنن از چه دوزی شروع کردند و طی چه مدت به دوز کامل رسوندندش؟
حتی تووی رویاتم...؟!
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
سلام دوستان کوپامر20 و40عوارضش یکی است؟
کسی کوپامر40میزنه؟
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
تشکر های اهدا شده: 692
تشکر های دریافت شده :316 بار در 89 پست
سال تشخيص بيماري : 1383
دكتر معالج : Nikanfər
داروي مورد استفاده : سینومر
(2016/05/29, 07:56 PM)helli نوشته است: دوستانی که کوپامر سه روز در هفته تزریق می کنن از چه دوزی شروع کردند و طی چه مدت به دوز کامل رسوندندش؟
با اینکه من سینومر می زنم ولی راهنمای تزریقش مربوط به کوپامره، خانمی که مسئول آموزش بود به من اینطوری گفت:
هفته اول-- 0.3 آمپول
هفته دوم-- 0.5
هفته سوم-- 0.7
هفته چهارم کامل
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/05/29, 09:44 PM، توسط helli.)
حتی تووی رویاتم...؟!
تشکر های اهدا شده: 30
تشکر های دریافت شده :41 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 94
دكتر معالج : عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : کوپامر
سلام به همه من عضو جدیدم .
اخیرا تزریق کوپامر رو شروع کردم اوایل می رفتم درمانگاه میزدم چون فرصت نمیشد برم مراکزی که دکترم معرفی کرده بود تزریق رو یاد بگیرم و تو همون درمانگاه پرستاری که همیشه برای تزریق های مختلف پیشش میرم بهم یاد داد که چطوری تزریق زیر جلدی انجام بدم .از آمپول هفتم به بعد خودم تزریق می کنم دفعه اولش واقعا شجاعت می خواد البته سوزن سرنگ هم خیلی تیزه و ظریفه و هم کوتاهه واسه همین خیلی راحت وارد پوست میشه . گاهی جاش خیلی درد می گیره ولی بعد یک ساعت گاهی هم کمتر خوب میشه . فقط واسه تزریق شکم یه کم مشکل دارم ولی در کل از اینکه بیماریم رو تحت کنترل دارم خیلی راضی ام و از زمان ابتلا تا امروز سعی کردم خودمو از تکاپو و حرکت نندازم و مثل قبل شاد باشم . تو اخبار شنیدم راه حل قطعی درمان ام اس تو کانادا پیدا شده . به هرحال چه این درمان قطعی باشه چه نباشه و اینکه کی به ایران برسه باورم اینه که تا زنده ام زنده باشم و زندگی کنم. بیماری من خیلی سبک بود ولی با سهل انگاری دکترم خیلی پیشرفت کرد چون حاضر نمیشد بهم دارو بده هی می گفت دلم نمیاد !!!! حتی وقتی دید پیشرفت داشتم هم گفت دکترای دیگه بعد دیدن ام ار آی جدیدت داروی اصلیتو شروع می کنن ولی من دلم نمیاد حالا تا رو ویلچیر ننشستی از زندگیت لذت ببر که دکترم رو عوض کردم و با اون درمانم رو شروع کردم و الان هم از نظر روحی و هم جسمی خیلی حالم بهتره . بهترین شیوه اینه که با ام اس دوست بشید و نذارید روحیه اتون رو تضعیف کنه .
امروز اولین تزریق کاملم رو بعد از سه هفته انجام دادم جاش متورم شد در حالی که حتی با 7. هم اینطوری نشد فکر کنم همه ش به خاطر تزریق هواست هرچند که شنیدم نباید هوارو خارج کرد!
از هفته ی اول بعد تزریق هم بعضی قسمتای بدنم ریخت بیرون و دونه های کمی بزرگ تر از سرخک بودند حالا نمیدونم مال داروئه یا مشکل دیگه ای هست
حتی تووی رویاتم...؟!
تشکر های اهدا شده: 30
تشکر های دریافت شده :41 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 94
دكتر معالج : عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : کوپامر
(2016/06/27, 04:47 PM)helli نوشته است: امروز اولین تزریق کاملم رو بعد از سه هفته انجام دادم جاش متورم شد در حالی که حتی با 7. هم اینطوری نشد فکر کنم همه ش به خاطر تزریق هواست هرچند که شنیدم نباید هوارو خارج کرد!
از هفته ی اول بعد تزریق هم بعضی قسمتای بدنم ریخت بیرون و دونه های کمی بزرگ تر از سرخک بودند حالا نمیدونم مال داروئه یا مشکل دیگه ای هست
سلام هلی جان ، بهت تبریک میگم که خودت تزریقت رو شروع کردی