امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحقیق سیگار و تغذیه
#1



در يك مطالعه جديد مشخص شد كه فاكتورهاي تغذيه‌اي و سيگار مي‌توانند دوره بيماري ام اس را در مبتلايان به نوع خفيف‌تر اين بيماري تغيير دهند.

به گزارش ايسنا، مطالعه روي برگشت پذيري ام اس در 900 بيمار داوطلب نشان داد بيماراني كه به طور منظم از كافئين و ماهي استفاده مي‌كنند كمتر به مرحله‌اي از بيماري مي‌رسند كه براي راه رفتن نياز به كمك كردن داشته باشند. اين مرحله از ام.اس بعنوان نقطه عطف در اين بيماري در نظر گرفته مي‌شود.

آزمايشات تاييد كرد در عوض استعمال سيگار خطر بروز زودهنگام اين قبيل ناتواني‌ها را در مبتلايان به ام اس افزايش مي‌دهد.

بنا بر گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، دكتر ماري دي هوگ متخصص نورولوژي باليني در بلژيك كه سرپرستي اين مطالعه را بر عهده داشته يادآور شد: يك توصيف براي اين مطالعه آن است كه عوامل تغذيه‌اي مي‌توانند نقش حفاظتي مستقيم در مبتلايان به ام اس ايفا كنند.

اين متخصصان تاكيد كردند: نقش كافئين و ماهي در كاهش التهاب و خواص ضدالتهابي اين خوردني‌ها از مدت‌ها پيش شناخته شده است. از سوي ديگر متمركز شدن التهاب در مغز و ستون فقرات از جنبه‌هاي مهم بيماري ام اس هستند. بنابراين گزارش ام اس يك بيماري علاج ناپذير در سيستم عصبي است.

متخصصان تاكيد دارند با وجود بدست آمدن نتايج فوق اين بيماران نبايد بدون مشورت با پزشك مصرف مواد غذايي مذكور را افزايش دهند چون تا رسيدن به نتايج قطعي، هنوز انجام مطالعات بيشتر ضروري است.

در اين بررسي‌ها هنوز ثابت نشده است كه مصرف كافئين روند پيشرفت ام اس را كند خواهد كرد. آمارها نشان مي‌دهد كه در حال حاضر بيش از 350 هزار نفر در آمريكا و حدود 2/5 ميليون نفر در سراسر دنيا به ام اس مبتلا هستند.
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان