موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 1388
تشکر های دریافت شده :864 بار در 258 پست
سال تشخيص بيماري : تشخیص نمی دهند
دكتر معالج : تو مطب راهم نمیدن:)
داروي مورد استفاده :
سلام
من یه سوال مهم دارم؟لطفا جواب بدید
درد چشمی(در یک چشم) که کمتر از 24 ساعت طول بکشه و بامسکن هم خوب نشه از علایم ام اس هست یا نه؟

این درد لعنتی هر چند وقت یه بار منو کلافه میکنه (کمکککککککک

خدایا یاریم کن تا آن چه را که دانسته یا نا دانسته می شکنم دل نباشد
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/04/12, 05:00 PM، توسط sargol.)
خانمی برو به یک چشم پزشک مراجعه کن تابهت علت دردچشم روبگه مشکل چشمی بیماران بیشترباتاری دیدیک چشم ودوبینی شروع میشه چشم راست خودم درحمله اول دردشدیدی گرفتم ودیدش کاملا ازبین رفت یعنی همه جاروسیاه میدم باگذشت 24ساعت یک کم دیدش بهترشد وباگذشت 3روزتوی همه جاروتوی گرد می دیدم دردش هم خودبخودبهترشدبه دکترچشم پزشک که مراجعه کردم اون برام تشخیص بیماری ام اس داد.تو هم حتمابه دکترچشم پزشک مراجعه کن ایشالاچیزی نیست زودچشمت خوب میشه
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 23
تشکر های دریافت شده :19 بار در 13 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : رویا ابوالفضلی
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/19, 02:05 PM، توسط nazar.)
(2011/02/15, 06:46 PM)arezoomand نوشته است: من 10 سال پیش دچار تاری چشم راست شدم. دکترا گفتن التهاب اعصاب چشمه و با تزریق کورتون بعد از چند وقت تاری چشمم برطرف شد.
الان بعد از 10 سال چشم چپم دچار همین مشکل شده، وقتی با بالا نگاه می کنم خوب می بینم ولی انگار نیمه پایینی تاره. چند وقتی هم هست که شبها مرتبا بیدار می شم و دو سه ساعت خوابم نمی بره. دستام هم دو هفته ای هست که شب ها یک کم خواب می ره. البته من کلا آدم زود رنجی هستم و زیاد ناراحت می شم. یبوست مزاج هم دارم. توی چند تا سایت خوندم که اینها می تونن علائم بیماری ام اس باشن.
آیا من دارای بیماری ام اس هستم؟ چگونه می تونم تشخیص بدم و اینکه اگر ام اس دارم باید چکار کنم. لطفا اگر می شه اسامی دکتر و بیمارستانهایی که برای تشخیص می تونم مراجعه کنم رو هم بگین
با تشکر
دوست عزیز علایمی که داری خیلی شبیه اما تو میتونی با گرفتن ام ار ای از سرت مطمین شی
(2013/03/28, 04:38 AM)movahedi نوشته است: [size=xx-small]چند روزی چشم تار یک پرده همشه جلو چشمم است التهاب زیادی گرده ؟حمله داشتم مدت ول کردن حمله زیاد بود سردرد شدیدی گرفتم حالم بهم میخوره اشتهایم کم شدش فشارم بالای هیفده شده چیکار کنم فشارم پاین بیاد

سلام دوست عزیز منم حالم زیا بهم میخوره دایم حالت تهوع دارم مشکل فشارمو تونستم با خوردن ابغوره حل کنم.
موضوعها: 120
تشکر های اهدا شده: 1415
تشکر های دریافت شده :7034 بار در 1476 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
چشم راستم بعد حمله آخریم که دقیقا یکسال و 4 ماهه ازش میگذره هنوز صد در صد خوب نشده و تو محیط هایی که دما بدنم بالا میره تاریش بدتر میشه.
بچه ها یه چیزی که بعضی وقتا خیلی آزارم میده اینه که
دقیقا سمت چشم تارم قسمت پایین نیمکره مغزم بعضی وقتا یه نقطه خاصیش مدام حالت سوزش داره و دوست دارم یه تیکه یخ بردارم و توی همون محل بذارم قرار بدم.نقریبا 6 ماهی میشه که این مشکل رو پیدا کردم.
با دکتر که صحبت کردم گفتن شاید میگرن داشته باشم
ولی من اطمینان دارم که میگرن ندارم چون با علایم میگرن آشنا هستم و مامان خودمم میگرن داره و اصلا هیچ مشابهتی نمیبینم .چون میگرن خیلی بدتر از این حرفاست!
از دوستای عزیز کسی هستش که این مشکل رو داشته باشه؟
(در ضمن وقتی هم که عینک میزنم احساس میکنم امکان تشدید اینحالت بیشتر میشه.واسه همینم بیشتر مواقع عینک استفاده نمیکنم )
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
تشکر های اهدا شده: 23
تشکر های دریافت شده :19 بار در 13 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : رویا ابوالفضلی
داروي مورد استفاده :
(2013/06/01, 06:36 PM)naazanin نوشته است: چشم راستم بعد حمله آخریم که دقیقا یکسال و 4 ماهه ازش میگذره هنوز صد در صد خوب نشده و تو محیط هایی که دما بدنم بالا میره تاریش بدتر میشه.
بچه ها یه چیزی که بعضی وقتا خیلی آزارم میده اینه که
دقیقا سمت چشم تارم قسمت پایین نیمکره مغزم بعضی وقتا یه نقطه خاصیش مدام حالت سوزش داره و دوست دارم یه تیکه یخ بردارم و توی همون محل بذارم قرار بدم.نقریبا 6 ماهی میشه که این مشکل رو پیدا کردم.
با دکتر که صحبت کردم گفتن شاید میگرن داشته باشم
ولی من اطمینان دارم که میگرن ندارم چون با علایم میگرن آشنا هستم و مامان خودمم میگرن داره و اصلا هیچ مشابهتی نمیبینم .چون میگرن خیلی بدتر از این حرفاست!
از دوستای عزیز کسی هستش که این مشکل رو داشته باشه؟
(در ضمن وقتی هم که عینک میزنم احساس میکنم امکان تشدید اینحالت بیشتر میشه.واسه همینم بیشتر مواقع عینک استفاده نمیکنم )
سلام منم دقیقا این مشکلو دارم رفتم چشم پزشک گفت شاید میگرن داری اما مطمین بودم ندارم به خاطر این رفتم دکتر مغزواعصاب گفت کورتون باید تزریق کنی تا دیروز تحت تزریق کورتن بودم تا الان که فرقی نکردم
تشکر های اهدا شده: 48
تشکر های دریافت شده :115 بار در 39 پست
سال تشخيص بيماري : ..
دكتر معالج : دکترمقدسی . دکتر نیکنامی
داروي مورد استفاده : بتافرون
من از دیروز چشم راستم کلا تاره و سیاه
تو این چندماه زیاد اینجوری میشد.قبلا فکر میکردم بخاطر عینکمه اصلا به ام اس فکر نکرده بودم
چندین بار عینکمو عوض کردم.وقتای هم که لنز میزاشتم با چشم راستم نمیدیدم
من چیکار کنم؟
ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦ ﭼﻮﻥ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮔﻨﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ...
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3393
تشکر های دریافت شده :1672 بار در 195 پست
سال تشخيص بيماري : بیمار نیستم
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
(2013/08/27, 03:10 AM)zhilaps نوشته است: من از دیروز چشم راستم کلا تاره و سیاه
تو این چندماه زیاد اینجوری میشد.قبلا فکر میکردم بخاطر عینکمه اصلا به ام اس فکر نکرده بودم
من چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز نگران نباشید،
پیشنهاد می کنم به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.
سحر اضافه کن به فهم آسمانم
تشکر های اهدا شده: 48
تشکر های دریافت شده :115 بار در 39 پست
سال تشخيص بيماري : ..
دكتر معالج : دکترمقدسی . دکتر نیکنامی
داروي مورد استفاده : بتافرون
(2013/08/27, 03:13 AM)FBF نوشته است: (2013/08/27, 03:10 AM)zhilaps نوشته است: من از دیروز چشم راستم کلا تاره و سیاه
من چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز نگران نباشید،
پیشنهاد می کنم به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.
سلام ممنونم
مراجعه کردم برام نوار چشم هم گرفت.ولی هیچی نمیگه
روزه سکوت گرفته
ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦ ﭼﻮﻥ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮔﻨﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ...
تشکر های اهدا شده: 54
تشکر های دریافت شده :870 بار در 246 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : ایزدی
داروي مورد استفاده :
استفاده از كورتون در مواقع حملات هم براي بهبود حمله استفاده ميشه كه دايره وسعت حمله رو محاصره كرده وبتدريج باعث التيام حمله ميشود
اما كورتون اثر مخربي هم بر روي بينايي داره كه اگه تعداد پالس تراپي ها زياذ باشه اثر مخربي بر روي چشم ها داره
در كشور هاي پيشرفته معمولا در حملات چشمي دارويي(كورتون) استفاده نمي كنند چون معتقدند بعد ار نهايت سه ماه ديد دوبار ه بر ميگرده
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2013/09/09, 01:15 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/09/09, 01:16 PM، توسط nahid.)
من چند ساله که می خوام بدونم اگه چشممون تار شد درهمون لحظه که اولین احساس تاری رو داشتیم باید فورا به دکتر مراجعه کنیم و کورتون یا پالس بگیریم چون در غیر این صورت کامل رفع نمیشه ؟ این درسته ؟
یا این که فرقی نمیکنه چه زود داروی کورتونی مصرف کنیم چه دیر تفاوتی از لحاظ بهبودی نداره مگر در سرعت رفع تاری ؟
تا به حال چیزهای ضد و نقیضی شنیدم و میخوام یه بار برای هم خودم و هم دیگران همه چیز روشن بشه.
لطفا هرکسی اطلاعاتی داره بگه .ممنون میشم.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد