موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
(2013/06/16, 03:08 PM)رامنا نوشته است: ولی بچه ها ثابت شده که امگا 3 اثر ضد التهابیه خوبی داره. یه مطالعه تو ورزشکارا نشون داده که اثر ضدالتهایش گاهی با پروفن برابری میکنه. بنابر شاید بتونه بعد از یه حمله به فروکش کردن سریعتر التهاب کمک کنه. همونکاری که کورتن میکنه. هرچند مطمئنا قدرت پالس تراپی رو نداره ولی خب عوارضش رو هم نداره. در ضمن در مورد یکی مثل من که سابقه 3تا بیماری خود ایمنی رو یکجا داره خیلی کمک کنده بوده. کلا با خوردنش احساس سبکی میکنم و کوفتگی بدنم خوب میشه. اینجوریه که دوسش دارم خوچمزه اس... بعدشم مسواک لازم نیست بزنی
خانم این مطلبی هست که من از سایت نیو انگلند برداشتم. مطمئناً معتبرترین رفرنس اینترنتی پزشکی هست.ژورنالشم همین طور. خوب این آزمایش رو چند بار انجام دادن. من چون دیدم دوستان هر کدوم یک بحثی میکنن در مورد این موضوع و بعضاً نظرات ضد و نقیض هست. تصمیم گرفتم این مقاله و یک مقاله دیگه رو ترجمه کنم و بزارم. طبعاً عملکردی بر روی ام اس نداشته. ولی خوب مصرفش برای قدرت شناختی خیلی مفید هست
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3202
تشکر های دریافت شده :1659 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٩٢
دكتر معالج : صحرائيان، ناصر مقدسى
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2013/06/16, 09:25 PM)sooorooosh نوشته است: خانم این مطلبی هست که من از سایت نیو انگلند برداشتم. مطمئناً معتبرترین رفرنس اینترنتی پزشکی هست.ژورنالشم همین طور. خوب این آزمایش رو چند بار انجام دادن. من چون دیدم دوستان هر کدوم یک بحثی میکنن در مورد این موضوع و بعضاً نظرات ضد و نقیض هست. تصمیم گرفتم این مقاله و یک مقاله دیگه رو ترجمه کنم و بزارم. طبعاً عملکردی بر روی ام اس نداشته. ولی خوب مصرفش برای قدرت شناختی خیلی مفید هست
سروش عزیز
ممنون از مطلب خوبت و البته که مطلبت هم معتبره و هم دونستنش خیلی مفید. بسیار هم بجا بود چون مشخص کرد که خوردن امگا3 تاثیری در روند بیماری ام اس نداره. منظور بنده مخالفت با مطلبی که گذاشتید نبود فقط جسارتا عرض کردم که به دلیل اثر ضد التهابیش شاید بتونه به کاهش سریعتر علائم بعد از حمله کمک کنه. یا در کسانی که به دلیل بیماریهای سیستم ایمنی با مشکلات التهابی مواجه هستن به فروکش کردن التهاب و درد و خشکی ناشی از التهاب کمک کنه. حتی با مسکن و ضد التهابی مثل پروفن مقایسه اش کردم و گفتم کاهش درد و التهاب. منظور من ابدا این نبود که با امگا3 مثلا میشه جلوی حملات رو گرفت. مطلبی که لطف فرمودید و برامون گذاشتید هم نشون میده که جلوی حمله با این مکمل غذایی گرفته نمیشه...
اون کلمه "ولی" که اول اومد شاید باعث سوء تفاهم شد. خلاصه بگم عرض بنده در جهت تکمیل فرمایشات شما بود نه در جهت ردش...
پیروز باشی داداش...
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :266 بار در 81 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده :
من که دوباره چند روزه شروع کردم و صبح ها خیلی راحت تر از خواب بیدار می شم خستگی صبحم بهتر شده
خدایا من در کلبه حقیرانه خود کسی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی را دارم وتو چون خود نداری...
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
من هر تعداد مطالعه ای که دیدم بر همین موضوع تاکید داشتن - یعنی دو سه جا دیگه هم همین مطالعه انجام شده و بی تاثیر بودنش اثبات شده- با توجه به اون که دارو ضرری نداره و خوب تحمل میشه اجازه مصرف رو داره.
اما اینکه بخوام بگم تاثیری در روند بیماری ام اس داره -اصلا درست نیست
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2373
تشکر های دریافت شده :1504 بار در 512 پست
سال تشخيص بيماري : بهمن 91
دكتر معالج : دکتر اصغر شریفی
داروي مورد استفاده :
تو غلبه بر ام اسم به نقش خوب امگا3 خیلی تاکید شده، اینکه باعث منعطف شدن غلاف عصبی میشه و درنتیجه احتمال آسیب کم میکنه اما برعکس، چربی های اشباع باعث سخت شدنش میشن.
من که به تجویز پزشکم یه سال و دو ماهه که هر روز کنار نهار یه امگا3 میخورم
راضیم ازش
خدای درهای باز، خدای درهای بسته، ما را از این آستانه بگذران.
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 73
تشکر های دریافت شده :371 بار در 131 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
منم چند سال امگا3میخوردم.کاملا راضی بودم و حالم خیلی خوب بود.الان مدتیه به توصیه دکتر قرص جدید مصرف میکنم.از این مولتی ویتامین ها!که البته امگا3 هم داره.اما احساس میکنم اصلا مثل قبل سرحال نیستم.تازه نقش امگا3در جلوگیری از سرماخوردگی ثابت شدس.مثل چند سالی که من مصرف میکردم و سرما نمیخوردم!!!و حالا ...همون اول مهر یه سرمای حسابی خوردم
خیلی حالم گرفته س
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 299
تشکر های دریافت شده :368 بار در 73 پست
سال تشخيص بيماري : 2014
دكتر معالج : Aimee Borazanci
داروي مورد استفاده : جلنیا
من این مطلب رو از سایت معتبر جامعه ام اس امریکا دارم ترجمه میکنم و سروش جان این مطلب هیچ ربطی به رد ترجمه شما نداره چون من مطلبی که شما گفتین رو هم خوندم.
در این وبسایت گفته دو تا گروه انتخاب شده که یک گروه امگا3 مصرف میکرده و یکی نه به مدت 2 سال. 312 نفر رویهم مبتلا به ام اس بودن. گروهی که روزی 10 گرم امگا3 مصرف میکرده پیشرفت ناتوانی و حملات خیلی کمتری نسبت به گروهی که "قرص نما" مصرف میکرده داشتن.
امگا3 در ماهی ها مثل سلمون .ماکارل.تن.ساردین. قرص روغن ماهی.روغن کانولا.فلکسید. و گردو وجود داره. مصرف 3گرم در روز پیشنهاد شده.
اطلاعات بشتر و همچنین منبع خبر:
http://www.nationalmssociety.org/Living-...on/Omega-3
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1822
تشکر های دریافت شده :1465 بار در 599 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : دکتر زهرا نیکنام
داروي مورد استفاده :
من امگا3 روزی یه دونه مصرف میکنم.........
برای پروستات هم خیلی مفیده......
صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1541 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
دکتر منم قبلا واسم می نوشت منم خیلی وقتا یادم می رفت بخورم
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390