امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهبود و ترمیم جوش های صورت و بدن
#1
[align=center][تصویر:  107986.jpg]


با این دمنوش گیاهی به ترمیم و بهبود جوشهای صورت خود کمک کنید!!

با اینکه به جوشهای صورتم دست نمی زنم اما تورم و قرمزی آنها بیشتر شده آیا راهی که بتواند این تورم و قرمزی را برطرف کند وجود دارد؟ ...

مدتی است پوستم دچار جوشهای قرمز و متورم در ناحیه ی گونه و چانه شده به طوری که پوستم را دردناک کرده است، با اینکه به آنها دست نمی زنم اما تورم و قرمزیشان بیشتر شده آیا راهی که بتواندبه ترمیم و بهبود آنها کمک کند وجود دارد؟

اکثر کسانی که با چنین مشکلی مواجه هستند باید بدانند که به احتمال زیاد این جوشها از خوراک نامناسب و استرس و فشارهای عصبی و کمبود ویتامینهای لازم و در نهایت وجود باکتری و عفونت در بدن نشآت میگیرند، بنابراین یک راه برای ترمیم و برطرف کردن آنها استفاده از نوشیدنیهایی است که به بهبود عفونتهای داخلی بدن که خود ما از آنها خبر نداریم کمک می کند، خوردن آب کافی در طول روز و مصرف نوشیدنیهای مفید اعم از انواع آبمیوه ها به خصوص بعضی از دمنوشها .

از آنجایی که گیاه آویشن خاصیت ضد باکتریایی داشته و تصفیه کننده ی خوبی است می تواند به شکل دمنوش برای برطرف کردن عفونتهای داخلی بدن از قبیل گوارشی و روده ای که منجر به ناراحتیهای پوستی به خصوص درخانمها می شود مورد مصرف قرار گیرد .

برای مصرف کافیست یک قاشق چایخوری از گل آویشن که به شکل پودر در آمده است را مثل چای در قوری کوچکی از آبجوش به اندازه ی یک لیوان ریخته و بگذارید دم بکشد سپس آن را از صافی رد کرده و نوش جان کنید .

مصرف روزی یک استکان از این دمنوش بین سه تا چهار روز در هفته به رفع عفونتهای پوستی شما کمک خواهد کرد .

برای تاثیر بیشتر همزمان با مصرف این دمنوش از عرقیات خنک مناسب برای پوست مثل عرق شاه تره و بید مشک نیز روزی یک لیوان استفاده کنید .

باید توجه داشت که در مصرف این دمنوش نباید زیاده روی کرد چرا که باعث بروز آلبومین در ادرار خواهد شد.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : yummy , parastoo joon , نازلی , نسترنى , arezoo_azizi , nazii , Matilat , MFhealth , omidaneh
#2
جدیدا یه عالمه جوش رو پیشونیم زدمangry3
امیدوارم با مصرف این جوشونده و ماسکهایی که دیروز دوست عزیزم معرفی کرد بتونم برطرفشون کنم.Rolleyes
مرسی نجوا جانicon_question
Together we stand
Divided we fall
 تشکر شده توسط : فرناز , najva
#3
وای من هم همینطورconfused2خداکنه اثرکنهsad2
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
 تشکر شده توسط : najva
#4
راستی مزش چطوری میشه؟
بد نمیشه؟!Huh
Together we stand
Divided we fall
#5
اين دمنوش براى بعد از پالس تراپى خوبه، من بعد از پالس به اندازه همه عمرم جوش زدم Confused
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشدundecided2
 تشکر شده توسط : najva
#6
دلیل جوش زدن به صورتم چیست؟






بسیاری از مواقع دلیل جوشهای صورت از نوع تغذیه و خوراک ما نشات می گیرد و به راحتی میتوان با کوچکترین تغییر غذایی به کم شدن یا برطرف شدن کامل آنها کمک کرد به عنوان مثال بعضی افراد خودشان به این نتیجه رسیده اند که با خوردن سوسیس کالباس پوستشان دچار این عارضه خواهد شد.

مصرف بیش از حد روغن، آرد سفید و شکر پوست را چرب می کند و امکان بروز جوش را در آن بیشتر خواهد کرد.این مواد باکتری های موجود در منافذ پوست را به دام می اندازند و پوست های مستعد را پر از لک می کنند.

برای بهبود آنها بهتر است مصرف لبنیات و جگررا بیشتر کنید. پرتقال نیز میوه ایست که بسیار برای پوست موثر بوده و معجزه می کند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : nazii
#7
برطرف کردن رد جوش ها در صورت


به گفته متخصصان پوست، درمان جای جوش نسبی است و رسیدن به نتیجه مطلوب درمانی به عمق فرورفتگی پوست، میزان بازسازی پوست و انتخاب روش درمانی مناسب بستگی دارد.

[تصویر:  journal.jpg]

دیدن صورتی پر از آثار ناشی از جای جوش، یکی از اتفاقات بسیار آزاردهنده برای آقایان و بخصوص خانم‌های جوان محسوب می‌شود.
داشتن چنین پوستی، تاثیر زیادی در کاهش اعتماد به نفس هر جوانی خواهد داشت. این اثرات روانی منفی به حدی آزاردهنده است که بسیاری افراد حاضرند برای رفع جای جوش‌ها به خصوص در ناحیه صورت، تن به روش‌های سخت و پرهزینه بدهند تا شاید رویای داشتن پوستی صاف و زیبا را به واقعیت تبدیل کنند.


جای جوش اگر به معنای ایجاد فرورفتگی در پوست باشد، به هیچ وجه و در هیچ شرایطی صددرصد درمان نمی‌شود، بلکه تنها می‌توان با بهره‌گیری از یکی از روش‌های نوین درمانی، شدت و آثار منفی آن را کاهش داد.



جوش‌ هایی که آثارشان محو نمی‌شود

معمولا جوش‌های بزرگ و چرکی آثاری از خود به جای می‌گذارد. البته باقی ماندن جای جوش به چند عامل بستگی دارد که یکی زمینه‌ی ژنتیکی پوست برای ترمیم و بازسازی است که در برخی افراد، این زمینه بسیار ضعیف است.
دستکاری زیاد و فشار دادن جوش‌های چرکی به باقی ماندن جای آنها روی پوست منجر می‌شود، پس توصیه می‌شود در هر شرایطی از دستکاری جوش‌ها پرهیز شود


جای جوشی که محو می‌شود

متخصصان پوست معتقدند پیشگیری از ایجاد جای جوش بسیار ساده‌‌تر از درمان آن است، به همین دلیل در اکثر موارد، این متخصصان بر درمان طبی زودرس و طولانی جوش‌ها یعنی تا محو شدن کامل آنها تاکید می‌کنند.
اگر جای جوشی به شکل لکه‌های قرمز روی پوست دیده شود، نیاز به درمان نداشته و پس از مدتی به خودی خود محو می شود، اما اگر جای جوش به شکل لکه‌های قهوه‌ای باشد، با لیزر قابل درمان است.


از سوی دیگر لکه‌های تیره و قهوه‌ای رنگ با لایه‌برداری یا پیلینگ‌های پوستی نیز قابل رفع اند.

درمان میکرودرم نیز نوعی از روش‌های لایه‌برداری محسوب می‌شود که در آن از روش‌های فیزیکی برای از بین بردن جای جوش استفاده می‌شود، اما رفع جای جوش‌های عمیق بسته به قابلیت بازسازی پوست و روش درمانی انتخابی، قابلیت درمان نسبی دارد.

روش‌های درمانی متنوع

متخصصان پوست روش‌‌های مختلفی را برای درمان اسکار یا جای جوش صورت پیشنهاد می‌کنند که عمده‌‌ترین آنها لیزر است و آثار تهاجمی کمی چون زخم و قرمزی را روی پوست به جا می‌گذارد.


البته از روش‌های درمانی دیگری چون پانچ یعنی بریدن یا برآمده کردن جای جوش نیز استفاده می‌شود که در هر دو مورد، خون‌ریزی ایجاد شده به پر شدن جای جوش تا حد قابل قبولی منجر می‌شود.

استفاده از فیلرها یا پرکننده‌ها که می‌تواند نوعی ژل یا چربی خود بدن باشد، نیز از روش‌های رایج درمان جای جوش محسوب می‌شود، اما این روش به دلیل عوارضی که دارد، شیوه مطلوبی نیست.

تراشیدن پوست، روشی تهاجمی و موثر

روشی تحت عنوان «درم ابریژن» وجود دارد که با عمل تراشیدن، لایه سطحی پوست را برمی دارد. به دنبال انجام این روش لایه زیرین پوست که ظاهر صاف‌ و شفاف‌‌تری دارد، جایگزین لایه ناصاف و پر از اسکار قبلی می‌شود.
لیزرهای کم تهاجمی که میزان التهاب و قرمزی کمی را به جا می‌گذارند، یکی از موثرترین روش‌ها برای از بین بردن جای جوش محسوب می‌شود
اما میزان قرمزی و لکه‌های ناشی از انجام این روش نه تنها تا چند ماه روی پوست می‌ماند، بلکه برای این‌که به لکه‌های ماندگاری تبدیل نشود به مراقبت زیادی نیاز دارد.

بعضی مواقع، جوشگاه‌‌های عمیق پوست صورت را می‌توان با عمل جراحی برداشت و محل را بخیه کرد.

در برخی بیماران نیز لازم است اسکارهای عمیق توسط تزریق کلاژن پر شود یا در بعضی موارد، پیوند پوست از پشت گوش به ناحیه فرو رفته انجام می ‌شود.

اما لیزرهای کم تهاجمی که میزان التهاب و قرمزی کمی را به جا می‌گذارند، یکی از موثرترین روش‌ها برای از بین بردن جای جوش محسوب می‌شود.


آشنایی با روش میکرودرم ابریژن

میکرودرم ابریژن در واقع روشی برای لایه برداری میکرونی پوست بوسیله سایش آن می باشد.

این روش برای یک متخصص پوست و زیبایی، ایمن ترین روش ممکن برای ساییدن پوست با اهداف درمانی است.

با عنایت به ساختمان سطحی ترین لایه پوست (اپیدرم) که به طور متوسط حدود 700 میکرون (هفت میلی متر) ضخامت دارد، در هر تماس هندپیس (قسمتی از دستگاه) با پوست، بسته به پوست موضع، قدرت دستگاه قابل تنظیم می باشد، ولی به طور متوسط غالباً حدود 40 میکرون از سطح پوست ساییده و برداشته خواهد شد.

این ورش برای کلیه ضایعاتی که در سطح اپیدرم پوست هستند، کاربرد دارد؛ از جمله ترک های پوستی ایجاد شده در اثر حاملگی یا چاق شدن، لکه های پوستی، چین وچروک های ظریف، کوچک کردن منافذ پوست، سبوره، لکه های حاصل از پیری، اسکار زخم و سالک و
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : najva , nazii , نازلی
#8
ماسک ریواس از بین برنده جوش های چرکی و سرسیاه


سلامت نیوز: ریواس از گیاهان بوته ای صخره ای است که بیشتر در دامنه کوهها و مناطق خشک و نیمه خشک کوهستانی می روید.این گیاه از ابتدای اردیبهشت و پس از باران بیشترین رشد و نمو را دارد و تا ابتدای تابستان قابل برداشت است. از این گیاه می توان ماسکی برای پوست تهیه کرد. ماسک ریواس بیشتر در بهبود جوش های سرسیاه و چرکی صورت به کار می رود.
با توجه به اینکه فصل بهار زمان رویش ریواس است می توان با تهیه ریواس از آن به عنوان ماسک در بهبود جوش و کک و مک استفاده کرد. برای پوست های چرب ، ماسک های حاوی خاک رس و ریواس له شده مناسب هستند. برای پوست های خشک و طبیعی بهتر است از ماسک های مرطوب کننده استفاده کنید.در صورتی که پوستتان بسیار حساس و خشک است به جای بخور و ماسک بهتر است از کمپرس استفاده کنید.
ریواس له شده را با مقداری سرکه مخلوط نمایید و روی تمام صورت بمالید این ماسک برای از بین بردن کک و مک و جوش های چرکی و و از بین بردن لک و جای جوش مفید است.
ریواس رنده شده را با آب لیمو مخلوط نمایید و این لوسیون را به پوست خود بمالید این لوسیون موجب از بین رفتن جوش و لک می شود.

ماسک ریواس برای برطرف کردن جوش های چرکی بسیار مفید است.

پودر گل ریواس را با یک قاشق ماست مخلوط کنید و هفته ای سه بار روی پوست صورت بمالید.

ماسک ریواس و عسل نیز یکی از ماسک هایی است که برای برطرف کردن جوش های سرسیاه کاربرد دارد.

یکی از ماسک هایی که مناسب فصل گرماست، ریواس له شده به همراه خیار است. این ماسک موجب شادابی پوست شده و رطوبت بسیاری را جذب پوست می کند که موجب سفتی پوست صورت نیز می شود.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : نازلی , مولتی ام اس
#9
12 نکته برای کاهش جوش‌های صورت

پوست صورت، گردن، قفسه سینه، پشت و شانه ها به دلیل داشتن غدد چربی، شرایط مساعدی را برای رشد میکروب ها فراهم می کنند. لذا جوش های بسیاری ممکن است در این نواحی از بدن دیده شوند.
درمان جوش ها، تنها از راه کاهش میزان آنها امکان پذیر است. در اینجا 12 راه را برای کم کردن بروز این جوش ها برای شما بیان می کنیم.


1- صورت خود را بیش از حد نشویید.

تنها کثیف بودن پوست منجر به بروز آکنه و جوش نمی شود، بلکه بسیاری از انواع لکه ها و جوش های پوستی به دلیل شستشوی زیاد پوست به وجود می آیند، زیرا شستشوی زیاد سبب تحریک پوست می شود. مواد شوینده پوست، مثلا صابون ها، حاوی مواد شیمیایی هستند که تماس بیش از اندازه این مواد با پوست منجربه کاهش سلامت پوست و در نتیجه بروز لکه ها و جوش های پوستی می شود.

می توان مناطق مستعد بروز جوش های پوستی را با یک پاک کننده‌ی ملایم و آب گرم، روزی دو بار شست تا تحریک پوست برای بروز جوش های پوستی را به حداقل رساند.

2- از صابون های بدون چربی استفاده کنید.

چربی صابون وارد خلل و فرج پوست شده و زمینه را برای بروز لکه ها و جوش های پوستی فراهم می کند. به همین منظور، از صابون هایی که بر روی آنها نوشته شده ضد آکنه، استفاده کنید.


صابون ها، حاوی مواد شیمیایی هستند که تماس بیش از اندازه این مواد با پوست منجربه کاهش سلامت پوست و در نتیجه بروز لکه ها و جوش های پوستی می شود

3- می توانید غذاهای مورد علاقه خود را مصرف کنید.

این تفکر درست نیست که خوردن شکلات و غذاهای چرب ارتباط مستقیم با بروز جوش و آکنه دارد. آکنه زمانی رخ می دهد که منافذ پوستی توسط چربی سلول های پوستی و باکتری های طبیعی پوست بسته شوند و سبب بروز ورم و التهاب شوند.

استفاده از برخی غذاها منجر به بروز واکنش های هورمونی در بدن می شود که باعث تولید بیش از حد سلول های پوست و یا تولید چربی بیش از حد خواهد شد.

ولی باید از مصرف بیش از حد غذاهای چرب مثل پیتزا و نیز شکلات خودداری کنید.


4- به مقدار زیاد آب بنوشید.

نوشیدن آب در طول روز سبب می شود تا بدن شما دچار کم آبی نشود.


5- کرم ضدآفتاب بزنید.

از کرم های ضد آفتاب بدون چربی، با فاکتور محافظت در برابر نور خورشید (SPF)30 استفاده کنید تا از رسیدن طیف وسیعی از اشعه فرابنفش نور آفتاب به پوست جلوگیری نمایید.
حتما کرم بدون چربی بخرید تا منافذ پوست را مسدود نکند و منجر به بروز آکنه های پوستی نشود.
کرم ضد آفتاب را هر دو ساعت یک بار مجددا استفاده کنید.

6- به صورت مداوم از مواد آرایشی استفاده نکنید.

از مصرف مواد آرایشی چرب خودداری کنید. استفاده از این گونه مواد چرب، منافذ پوست را مسدود می کند و جوش های پوستی و آکنه زیادی را ایجاد می کند. از مواد آرایشی استفاده کنید که حاوی مواد معدنی سبک و پودری شکل هستند که احتمال بروز جوش و آکنه را کمتر می کند.
قبل از استفاده از مواد آرایشی، صورت خود را با آب سرد بشویید و بعد از پاک کردن آرایش نیز حتما صورت خود را شستشو دهید.

7- از برنزه کردن پوست به شدت اجتناب کنید.

این تفکر نادرست است که می گوید : برنزه کردن سبب پاک شدن پوست از آلودگی ها می شود. این یک واقعیت است که اشعه فرابنفش، خطر ابتلا به سرطان پوست، پیری زودرس و چین‌وچروک را افزایش می دهد .
همچنین استفاده از برخی مواد و داروها، قبل و حین برنزه کردن، آسیب پوست توسط اشعه فرابنفش را چند برابر می کند.
ترکاندن جوش ها سبب بدترشدن اوضاع می شود و فرایند بهبودی را کندتر می کند

8- از مصرف محصولاتی که سبب چرب شدن موها می شود اجتناب کنید.
از موادی مانند ژل مو که حاوی چربی زیادی است اجتناب کنید. همیشه موهای خود را تمیز نگه دارید. اگر موهای چربی دارید، روزانه آنها را بشویید.

9- حتی المقدور از تماس زیاد موهای سر با پوست جلوگیری کنید.
به خاطر داشته باشید که مو حاوی چربی است و تماس زیاد چربی آن با پوست، سبب مسدودشدن منافذ پوست شده و جوش های پوستی ایجاد می کند.

10- جوش های خود را نترکانید.

ترکاندن جوش ها سبب بدترشدن اوضاع می شود و فرایند بهبودی را کندتر می کند. جوش ها حاوی مواد آلوده ای هستند که با ترکیدن، مواد آلوده خود را به دیگر مناطق پوست انتقال می دهند.

11- به صورت خود دست نزنید.

از لمس کردن صورت و مالش صورت خودداری کنید، زیرا سبب بدترشدن آکنه می شود. در این مواقع تلفن همراه خود را دورتر از پوست بگیرید و از گذاشتن دستتان زیر چانه اجتناب کنید.

12- برای مصرف کرم از دست خود استفاده نکنید.

از وسیله هایی مانند پنبه، برای مصرف کرم و وسایل آرایشی استفاده کنید. دست و انگشتان، میکروب زیادی را حمل می کنند که می توانند منجر به جوش و آکنه شوند.

در آخر اگر جوش های پوستی شما را آزار می دهند، به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید، زیرا راه‌های درمان زیادی برای حل مشکل شما وجود دارد.


 تشکر شده توسط : نازلی
#10

تاريخ ارسال : 8شهريور1391 - 13:59

.jpg   جوش.jpg (اندازه: 13.06 KB / تعداد دفعات دریافت: 143)
سلامت نیوز : با وجود حکایت‌های معروفی که درباره جوش‌های سرسیاه روی بینی بر سر زبان‌ها افتاده، وجود چنین جوش‌هایی به دلیل کثیفی پوست نیست. در حقیقت شستن زیاد بینی و صورت، پوست بینی را چرب‌تر و جوش‌های سرسیاه را پدیدار می‌کند. معمولا برای رهایی از این جوش‌های کذایی، خالی‌ کردن آنها اولین گزینه‌ای است که به ذهن ما می‌رسد، اما با این کار، تنها بینی خود را پر از روزنه‌های خالی خواهید کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ اگر به این کار ادامه دهید، در نهایت به پوستتان آسیب می‌رسانید. در اینجا 6 راه‌حل ساده برای از بین‌بردن جوش‌های سرسیاه روی بینی را بیان می‌‌کنیم:

1- در طول روز صورت خود را دوبار بشویید؛ یک بار هنگام صبح و یک بار غروب. سپس با استفاده از لوسیون پاک‌کننده ملایمی صورت خود را شستشو دهید، پوست بینی‌تان را بیشتر. اگر احساس کردید پوستتان خشک یا پوسته‌پوسته شده، لوسیون خود را تغییر دهید و فقط یک بار در طول روز از آن استفاده کنید.

2- برای صورت خود لوسیون‌هایی بخرید که حاوی اسیدسالیسیلیک یا پراکسید بنزوئیل باشند. این اطلاعات از تحقیقات مرکز بهداشتی دانشگاه مریلند به دست آمده است. دو لوسیون حاوی این مواد را در آن واحد با هم مصرف نکنید، چون با واکنش ناخوشایندی مواجه خواهید شد.

3- یک بار در طول هفته، صورتتان را بخور دهید. کاسه‌ای را پر از آب‌جوش کنید. حوله‌ای را روی سر خود قرار دهید و روی کاسه خم شوید به طوری که حوله کاملا دور سرتان را گرفته باشد و بخار ایجادشده از زیر حوله خارج نشود. به مدت 5 دقیقه صورت خود را بخور دهید. سپس به آرامی صورتتان را خشک کنید.

4- در طول هفته، یک بار پس از بخور دادن صورت، از چسب‌های مخصوص از بین بردن جوش‌های سرسیاه استفاده کنید. چسب را روی بینی خود قرار دهید و سپس با توجه به زمان تعیین شده در دستورالعمل استفاده از این چسب، آن را روی بینی نگه دارید. به خاطر داشته باشید که حتما پیش از انجام این کار، باید بینی خود را خشک کنید. سپس چسب را به دقت از روی بینی بردارید. چسب باید برخی از سیاهی‌ها و چرک‌ جوش‌های روی بینی را به خود جذب کرده باشد، به طوری که دیگر نیازی به خالی کردن جوش‌ها نباشد. سپس صورتتان را با آب سرد بشویید.

5- در طول روز یا پس از شستن صورت، مرطوب‌کننده بدون روغن به پوست بینی خود بمالید. محصولاتی که حاوی روغن نیستند، چربی پوست را کاهش می‌دهند که این مساوی با کاهش جوش‌های سرسیاه هم هست.

6- با پزشک خود مشاوره کنید و از او بخواهید کرم رتینویید غنی از ویتامین A برایتان تجویز کند. این داروها، اندازه روزنه‌های پوستی شما را کاهش می‌دهد و آنها را منقبض می‌کند. هنگام شب، قبل از خواب لوسیون‌هایی را که پیش از این به آنها اشاره شده، به صورت خشک و تمیزتان بزنید.

برنامه مراقبت از پوست خود را به صورت مداوم ادامه دهید. اگر نتایج دلخواه به سرعت پدیدار نشد، خسته و ناامید نشوید. هرگز صورت خود را محکم مالش ندهید. این کار پوستتان را چرب‌تر می‌کند.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : nazii , شفا یافته , نازلی
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اهدای خون و بهبود علایم آسم شيدا رها 0 2,434 2013/06/06, 04:24 PM
آخرین ارسال: شيدا رها
  تشخیص زود رس تومورهای خوش خیم فک و صورت قابل درمان است ورپریده 0 5,692 2012/06/15, 03:10 PM
آخرین ارسال: ورپریده
  درک عاطفي بيماران روند بهبود فيزيکي آنان را تسريع مي‌کند نازلی 0 2,363 2011/06/18, 12:52 PM
آخرین ارسال: نازلی
  شما چطور حفظ میکنید؟(ده روش برتر برای بهبود حافظه) شفا یافته 0 3,418 2010/08/31, 12:45 PM
آخرین ارسال: شفا یافته
  معذرت خواهی کردن از زنان می تواند سلامت آنها را بهبود بخشد ! nazaninn 0 2,522 2010/05/22, 08:56 AM
آخرین ارسال: nazaninn



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست