2010/02/23, 09:18 AM
اينكه سالهاي قبل هم روي تغذيه خيلي تاكيد داشتند هيچ شكي نيست. هرچه تغذيه مناسبتري داشته باشي يقينا" سلامت بيشتري هم داري. چيزي كه هست اينه كه همانطور كه در قديم مردم به راحتي از بيماري سل مي مردند ولي الان نه بنابراين شكل و فرم بيماري ها هم عوض شده. مادر من ديابت داره از نوع 2 چندين ساله كه قرص مي خوره من دارم مي بينم كه وضعيت روحي و اعصاب و روان اثر مستقيم روي اين بيماري داره در مواقعي كه اعصابش مي ريزه به هم قندش مي ره بالا. خودش مي گه من اگه اعصابم خورد نشه هيچ اتفاقي برام نمي افته. يعني اگه نان خامه اي از اون گنده ها بخورم كه من اگه بخورم بايد يه شيشه آب ليمو روش بخورم كه بالا نيارم هيچ اشكالي نداره. منم مي گم خب قبول تو مي توني؟ آدمها رو وادر كني كه اعصابت رو به هم نريزن مثلا" وقتي صبح از در مي ري بيرون از اينكه طرف ته سيگارشو مي ندازه تو خيابون بايد حرص بخوري تا راننده تاكسي تا كارفرما چه مي دونم خيليها نانوا بقال چقال همه و همه كه نمي آيند آنطور كه تو مي خواهي رفتار كنند پس اين از دست تو خارجه.و اين شايد 80% درصدش باشه اما 20% مابقي كه همان پرهيز غذايي است كاملا" مي تونه دست خوده آدم باشه. بنابراين روي اين 20% درصد سرمايه گذاري كن شايد يهو روي اون 80% اثر كنه و مغلوبش كنه. البته اينها همه اش شعار است چراكه من خودم رعايت نمي كنم. من از عينك استفاده مي كنم الان دقيق يادم نيست ولي فكر كنم 14 ساله قبلا" نمي تونستم عمل كنم آخه چشمام آستيكماته ولي اخيرا" به راحتي عمل مي شه هميشه يه سوال دارم كه چرا تمام چشم پزشكهايي كه خيلي در اين زمينه حاذق هستند و روزي چند تا عمل دارند خودشون عينكي هستند. بنابراين با دوستاني كه باور ندارند كه طرف با رژيم غذايي به تنهايي خوب شده موافقم. با اينكه هم هرچيزي را باور كني همان خواهد شد هم موافقم اصولا" من خيلي موافقم. با خيلي چيزها موافقم.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش