2014/01/24, 10:59 PM
مرسی آقا سعید و حدیث جون
والا نمیدونم مشکل از کجاست
به شخصه فکر میکنم جاش تنگه
والا نمیدونم مشکل از کجاست
به شخصه فکر میکنم جاش تنگه
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم
|
||||||||||||||||||
2014/01/24, 10:59 PM
مرسی آقا سعید و حدیث جون
والا نمیدونم مشکل از کجاست به شخصه فکر میکنم جاش تنگه
2014/01/24, 11:03 PM
وقتی حدیث جوگیر می شود
کاکتوسا رو با خاک ژله ای تزئین کردم بودم. اون چیز سفیدا که بالای کاکتوساس گل هستن که تازه جوونه زده بودن عکسا متعلق به سال 88 هست
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/05/04, 09:31 PM
یک سوال علمی...فنی ...مهندسی!!
گوجه فرنگی ( از این کوچولوها ) آفتاب مستقیم میخواد یا نور کافیه؟؟ دیگه دارم به تولید ملی فکر میکنم!!
2014/05/06, 10:37 AM
(2014/05/04, 09:31 PM)آرزو نوشته است: یک سوال علمی...فنی ...مهندسی!! نور کافی میخواد، تو بالکن یا حیاط بذار، مهمتر از نور آبه، مخصوصن وقتی بزرگتر میشه، بزرگتر که شد بیشتر بهش آب بده، روزی دوبار، اگه تو گلدونه زهکشیش خوب باشه، ته گلدونو 7 8 10 تا سوراخ کن بعد روش سنگ ریزه بریز بعد خاک اضافه کن بذرشم میخوای بخری دقت کن ، اونی که گرده خوشمزس ، اون گوجه باریکا خوب نیستن/ مطمنی گوجه مینیاتوری سیرت میکنه بهتر نیس گوجه خانواده بکاری ، من واس خودت میگم
2014/05/06, 01:36 PM
نمی دونم گوجه فرنگیش از چه نوعه!! یه نشا کوچولوئه که اندازه ی بک استکان هم خاک زیرشه
البته گفته باشم یه دوست صمیمی هدیه داده (همه که لنگه جوراب هدیه نمیدن) اگه به تولید ملی برسه سیر میشم!! به هرحال ممنون از کمکت
مامانم عاشق گلدون وبابام عاشق درخت
توخونمون چندتا گلدون داریم وتو حیاطمون دوتا درخت گردو،سه تا درخت انگور یه بوته یاس بنفش،یه بوته رز صورتی ویه بوته رز قرمز داریم،با همیشه بهار وگل پشمکی و... آب دادنشون اینقد آرومم میکنه که نگو باورتون میشه سال اول مریضیم از شدت ناراحتی متوجه جونه زدن درختا وبرگ وگل دادن گلامون نشدم حالا همه چی خوبه مثل قبل وحتی بهتر از اون
به اندوه خود لبخند بزن...
ظهر که از بیرون اومدم و دیدم خواهرم شمع دونی قشنگم رو گذاشته کنار تختم و چندتا از گلهاش باز شدن کلی ذوق کردم و یه عالمه عکس و اشتراک در گروه اجتماعی با دوستام
گلهاش رو بوسیدم قبل از باز شدن گلهاش اینطوری بود: حدود یک ماه قبل یه دوست ام اسی عزیز اومد پیشم و در دیدار اول برام یه حسن یوسف قشنگ و پر برگ آورد ، الان فقط یه ساقش مونده من به co2 چیکار داشتم گذاشته بودمش بالای تختم و وقتی میدیدمش کلی ذوق میکردم اینم دو گلدون بادام و کنارش بنفشه.با دست خاکی گلدون بنفشه رو گذاشتیم که این شکلیه
2015/03/10, 11:10 AM
سلام دوستان
عزیزان من یه گیاه کاکتوس دارم که میخوام تکثیرش کنم در مورد تکثیر کاکتوس تو نت مطلب پیدا کردم اما جواب نداد لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه گیاه از خانواده کاکتوس کریسمس هست
تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد |
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
قدرت درمانی اشک | سعید قیصری | 42 | 31,618 |
2015/08/15, 08:43 AM آخرین ارسال: f.amini |
|
آهنگ ها بی کلام موسیقی درمانی - دانلود | paeazan | 11 | 17,014 |
2015/06/03, 11:06 AM آخرین ارسال: paeazan |
|
چگونه میتوان حسادت را درمان کرد؟ | Escape | 1 | 3,240 |
2014/04/18, 02:54 PM آخرین ارسال: سالومه |