2013/05/25, 11:10 PM
سلام یه سوال بهترین گل واس منطقه گرم وخشک چیه ؟ البته من الوورا کاشتم خییییییییییلی خوب رشد کرده
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
باغبانی درمانی: درمان ذهن و جسم
|
|||||||||||||||||||||||||||
2013/05/25, 11:10 PM
سلام یه سوال بهترین گل واس منطقه گرم وخشک چیه ؟ البته من الوورا کاشتم خییییییییییلی خوب رشد کرده
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
2013/05/25, 11:56 PM
آموزش بدین کاشت خیار رو شاید ما هم مشتری شدیم!
ما آلوورا و توت فرنگی و فلفل و بگونیا و عروس و قهر و مرجان و گل کاغذی و ختمی و کاکتوس و بنجامین و سی چهل تا دیگه گلدون که اسمشونو نمیدونم رو توی بالکن نگه داری میکنیم! اما خاک همشون یکیه! تقریبا من به همشون همزمان آب میدم بجز پامچال ها! ریحون هم توی گلدون کاشتیم. اما فکر میکنم باید برای هرکدو جداگانه روش نگهداری رو یاد بگیریم. نه؟ آقای مهندس؟ آموزش رو از پایه شروع کنین لطفا.
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
2013/05/26, 12:00 AM
منم همونطور که گفتم تازه کارم و تازه تازه میخوام تجربه اش کنم و هیچی بلد نیستم . اگه همین چیزایی که همتون تو گلدون دارید رو یاد بدید چجوریه خیلی خوب میشه
Peace begins with a smile
2013/05/26, 12:50 AM
باغبانی حتی به اندازه باغچه کوچک یا چندتا گلدون آرامشی به آدم میده که نمیشه وصفش کرد
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2013/05/26, 05:35 AM
من تو اتاقم کلی گلدون کوچیک دارم وقتی اونا گل میدن برام خیلی زیباست............چون زندگی جریان داره.............
(2013/05/25, 11:00 PM)paeeze نوشته است: چه هیجان زده هم هست واسه ورمی این ذوق نداره بچه ها من رشتم کشاورزی هست ولی هیچ ربطی به کشاورزی نداره ما درباره سازه و کانال و هیدرولوژی , ... خوندیم ، ولــــــــــــــــــــــی مهندس زراعت و باغبانی و تولیدات گیاهی دورو برم زیاده ، من میگم اونایی که میخوان شروع کنن بزنن تو کار فلفل ، سبزیجاتم خوبه فقط یه خورده زمین بیشتری میخواد ، فلفل و گوجه رو میشه تو گلدون کاشت ، گل فروشی ها هم تقویت کننده دارن ، هم کود کیسه ای این کود ورمی کمپوست فوق العادس از این استفاده کنین حتما ، تو گلفروشی ها کیسه ای میفروشن مزایای ورمی کمپوست 1) یک غذای کامل و متعادل برای گیاهان می باشد. 2) سبب بهبود جوانه زنی بذرها و تشدید ریشه زایی قلمه ها در گیاهان می شود. 3) باعث بهبود بو، رنگ و کیفیت گلها و طعم و مزه در محصولات کشاورزی می شود. آقا هر کی هم مشکلی داشت بگه من اینجا سوال میکنم اگه جوابشو پیدا کردم میگم بهتون خواص کود ورمی کمپوست : - عاری از مواد شیمیایی خطرناک و حاوی میکرو ارگانیسم های هوازی مفید می باشد . - نسبت به خاک معمولی بسیار سبک تر ، فاقد هر گونه بو و مانع از رویش علف های هرز می شود . - عاری از تخم علف های هرز ، حشرات و نماتد های مضر خاکی می باشد . - قابلیت نگهداری و ذخیره آب بالایی داشته و دوره آبیاری را طولانی تر و میزان آب مصرفی را کاهش می دهد . - در منازل به راحتی قابل تولید بوده و برای تغذیه گل ها و گیاهان زینتی و آپارتمانی ، سبزی و صیفی و کلیه محصولات کشاورزی مناسب می باشد. فقط 10% از برداشت محصول مال من میشه
2013/05/26, 12:00 PM
آخرش worm ها رو چطور جدا کنیم؟با دست؟ با الک هم میشه؟
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2013/05/26, 12:21 PM
به یه طرف ستون خاک نور بتابون کرما میرن انور بعد برداشت کن ، یا میتونی یه طرف از خاک رو مواد جدید بریزی کرما همه جم میشن اونور بعد طرف دیگه رو برداشت کنی
10% محصول فراموش نشه
2013/05/26, 12:25 PM
این مدلیش رو قراره بسازیم.فقط نمیدونم بعد از اینکه کرم ها همه چیزو خوردن به اندازه کافی خاکش ترد هست که با الک بشه کار کرد یا همش به هم میچسبه؟
با دست خیلی طول میکشه...جدای از حس ناخوشایندش زمانبره به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2013/05/26, 12:28 PM
چه کاریه خوب ، وقتی میشه با یه سازه ساده راش انداخت حالا مزیت این روش چیه که انتخاب کردی بوگو شاید مام نظرمون برگشت
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
قدرت درمانی اشک | سعید قیصری | 42 | 31,616 |
2015/08/15, 08:43 AM آخرین ارسال: f.amini |
|
آهنگ ها بی کلام موسیقی درمانی - دانلود | paeazan | 11 | 17,013 |
2015/06/03, 11:06 AM آخرین ارسال: paeazan |
|
چگونه میتوان حسادت را درمان کرد؟ | Escape | 1 | 3,240 |
2014/04/18, 02:54 PM آخرین ارسال: سالومه |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |