امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اکتووکس Actovex
#1
این آمپول هفته ای یک بار تزریق میشود و از خانواده interferon beta 1a ست.آرژانتینی می باشد .من قبلا ربیف می زدم جدیدا دکترم این آمپول را برام نوشته .ولی من جایی توسایت اسمش را ندیدم !راجع بهش چیزی می دانید؟

 تشکر شده توسط : i3aran , ساغر , anaram , mari , نرگس طلا , ساسان , هاجر شیرازی , مُنا_منتظر المهدی
#2
چی بگم بخدا!confused
actovex مشابه داروی avonex
actorif مشابه داروی rebif
و actofron مشابه داروی betaferon
هر سه مال یک شرکت آرژانتینی هستند که وارد بازار ایران شدند.
و قراره تحت نظر پزشک و به صورت محدود توزیع بشن!
اگه تلخم مثل گریه اگه تنهام اگه تاریک
اگه از ترانه دورم اگه با مرثیه نزدیک
اگه ناباور چشمام تو تماشای تو مونده
اگه اون نگاه اول منو پای تو نشونده:
How wonderful life is while you're in the world
 تشکر شده توسط : سـاناز , shahrzad.s , آرزو , بابک57 , ساغر , anaram , غزل , Ali 324 , نرگس طلا , هاجر شیرازی , مُنا_منتظر المهدی
#3
به صورت گسترده داره توزیع میشه .
واسش پرستار مخصوص و نماینده علمی فرستادن .
قیمت هاش هم تقریبا مشابه ایرانی هست .
اکتووکس = 16500
اکتوریف = 55600
اکتوفرون = 113000
تاثیرش بد نبوده ، ظاهرش خیلی از ظلاهر داروهای تولید داخل زیباتر هست.
تولید آرژانتین و شرکت دارویی ActoverCo هستن.
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
 تشکر شده توسط : blue sky , ارزو , shahrzad.s , نرگس طلا , هاجر شیرازی , فسقلی , مُنا_منتظر المهدی
#4
اکتووکس (Actovex ) چیست؟

   
اکتووکس پروتئینی است به نام اینترفرون بتا که به صورت طبیعی در بدن وجود دارد و جهت درمان اشکال عودکننده- فروکش کننده مولتیپل اسکلروزیس2 (ام‌اس) به کار می‌رود. اکتووکس باعث درمان ام‌اس نمی‌شود، اما تعداد دفعات عود بیماری را کم کرده و روند بروز ناتوانی جسمی را کاهش می‌دهد.

چه کسانی نباید اکتووکس را مصرف کنند
درصورتیکه قبلا با مصرف اینترفرون بتا یا آلبومین دچار واکنش حساسیتی (سختی در تنفس، خارش، گرگرفتگی یا راشهای پوستی در سراسر بدن) شده اید از مصرف اکتووکس اجتناب کنید.

چه کسانی اکتووکس را باید با احتیاط مصرف کنند
در صورتیکه سابقه افسردگی شدید و اضطراب، تشنج، بیماریهای قلبی- عروقی، بیماریهای کبدی، مشکلات غده تیروئید یا مشکلات خونی، مانند تسریع در خونریزی یا کبود‌ شدن سریع و کم‌خونی (کاهش تعداد گلبولهای قرمز یا سفید) را داشته اید، قبل از شروع مصرف اکتووکس این موارد را با پزشک خود در میان بگذارید.

عوارض جانبی احتمالی اکتووکس
علائم شبه سرماخوردگی
اغلب بیمارانی که اکتووکس دریافت می‌کنند، دچار علائم شبه سرماخوردگی (تب، لرز، تعریق، درد عضلانی و خستگی) در شروع درمان می‌شوند. معمولا این علائم تا یک روز پس از تزریق طول می‌کشند. شما می توانید جهت کنترل این علائم، تزریق اکتووکس را عصرها انجام داده و همزمان دارویی مثل استامینوفن یا قرص سرماخوردگی جهت کاهش درد و کنترل تب مصرف کنید.

واکنشهای پوستی
بعضی از بیماران پس از مصرف اکتووکس دچار درد یا قرمزی در محل تزریق می‌شوند و در موارد بسیار نادر ممکن است نکروز پوستی ایجاد گردد. استفاده از کمپرس سرد و تغییر چرخشی محل تزریق باعث کاهش این عوارض می‌گردد.

افسردگی
تعداد کمی از بیمارانی که اینترفرون مصرف می‌کنند، دچار افسردگی و یا اضطراب شدید می‌شوند. درصورتیکه احساس غمگینی یا ناامیدی دارید این موضوع را با یکی از دوستان یا اعضای خانواده خود درمیان گذاشته و به پزشک خود نیز اطلاع دهید.

مشکلات کبدی
عملکرد کبد شما ممکن است بعد از مصرف اکتووکس تحت تاثیر قرار گیرد. درصورتیکه علائم تغییر در عملکرد کبد مثل زرد شدن پوست و سفیدی چشم و کبود شدن سریع پوست اتفاق افتاد، سریعا با پزشک خود تماس بگیرید.

مشکلات خونی
سطح گلبولهای سفید خون (سلولهای مقابله کننده با عفونت)، گلبولهای قرمز خون یا سلولهایی که در تشکیل لخته نقش دارند (پلاکتها)، ممکن است پس از مصرف اکتووکس کاهش یابد. درصورتیکه مقدار کاهش، شدید باشد توانایی شما در مقابله با عفونت کاهش می یابد و ممکن است شما احساس خستگی یا سستی کنید و یا باعث تسریع خونریزی یا خونمردگی گردد. پزشک شما ممکن است از شما بخواهد که آزمایشات خون را به صورت دوره‌ای انجام دهید.

واکنشهای آلرژیک
در موارد بسیار نادر ممکن است پس از مصرف اکتووکس، دچار واکنشهای آلرژیک شدید که منتهی به سختی تنفس گردد، شوید. واکنشهای آلرژیک می‌تواند بعد از اولین بار مصرف دارو یا بعد از چندین بار مصرف آن اتفاق بیفتد. واکنشهای آلرژیک با شدت کمتر مانند راش، خارش، یا التهاب دهان یا زبان ممکن است اتفاق بیفتد. در صورتیکه دچار واکنش آلرژیک شدید، بلافاصله مصرف دارو را قطع نموده و با پزشک خود تماس بگیرید.

مشکلات تیروئید
عملکرد غده تیروئید بعضی از بیمارانی که اکتووکس مصرف می‌کنند، ممکن است تغییر یابد. علائم این تغییر شامل احساس همیشگی سرما یا گرما، تغییر در وزن (افزایش یا کاهش) بدون تغییر رژیم غذایی و فعالیت یا تغییر احساسات می باشند.

صرع
تعداد کمی از بیماران در حین مصرف اکتووکس دچار صرع می‌شوند، حتی بیمارانی که قبلا سابقه صرع نداشته‌اند. البته مشخص نشده است که صرع با تاثیرات بیماری ام اس مرتبط است یا با دارو، یا با ترکیبی از هر دو. درصورتیکه حین مصرف اکتووکس دچار حملات صرع شدید، بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید.

مشکلات قلبی
اینکه آیا اکتووکس تاثیر مستقیمی بر قلب دارد یا نه، هنوز مشخص نشده است. البته بعضی از علائم مشکلات قلبی شامل تورم غوزک پا، کوتاه شدن تنفس، کاهش توانایی در انجام فعالیت، ضربان قلب تند، درد قفسه سینه، افزایش نیاز به ادرار کردن در طول شب و عدم توانایی در صاف دراز کشیدن، ممکن است ایجاد شود. درصورتیکه متوجه هر یک از علائم فوق یا سایر علائم قلبی، حین مصرف اکتووکس شدید با پزشک خود تماس بگیرید.


مصرف اکتووکس و بارداری
شما باید از باردار شدن تا زمانیکه پزشک شما اجازه بدهد، در حین مصرف اکتووکس خودداری کنید. اکتووکس ممکن است موجب سقط‌جنین گردد. درصورتیکه حین مصرف اکتووکس باردار شدید، مصرف دارو را قطع نموده و با پزشک خود تماس بگیرید.

مصرف اکتووکس و شیردهی
اینکه اکتووکس در شیر ترشح می شود یا نه هنوز مشخص نشده است، بنابراین در صورتیکه به کودک خود شیر می دهید پزشک خود را مطلع نمائید. ممکن است پزشک داروی شما را قطع نماید.

نگهداری اکتووکس
هر جعبه اکتووکس حاوی 4 بسته است که هر یک شامل یک ویال لیوفیلیزه، یک سرنگ حاوی حلال، دو سرسوزن و پد الکلی برای مصرف یک ماه می باشد. اکتووکس باید در یخچال (در دمای 2 تا 8 درجه سانتیگراد یا 36 تا 46 درجه فارنهایت) نگهداری شود. البته می توان آن را تا 30 روز در دمای اتاق (پائین تر از 25 درجه سانتیگراد یا 77 درجه فارنهایت) نگهداری نمود. شما باید از قرار‌دادن اکتووکس در دمای بالا یا منجمد نمودن آن اجتناب کنید. پس از مخلوط نمودن، محلول اکتووکس باید بلافاصله مصرف گردد یا حداکثر به مدت 6 ساعت در یخچال نگهداری شود.

http://www.actoverco.com/
http://www.msmarkaz.com/
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : SSA , هاجر شیرازی , مُنا_منتظر المهدی
#5
نحوه مصرف اکتووکس
اکتووکس به صورت داخل عضلانی، یک روز در هفته و در یک روز مشخص (برای مثال دوشنبه ها) تزریق می‌گردد.

در صورت فراموشی یک نوبت تزریق دارو چه بایدکرد؟
در صورتیکه تزریق دارو را در یک نوبت فراموش کردید، به محض اینکه به خاطر آوردید آن را تزریق کنید. در هفته های بعد تزریق دارو را مطابق با روال عادی انجام دهید. تزریق اکتووکس را در دو روز متوالی انجام ندهید. دقیقا دارو را معادل با مقدار تجویز شده توسط پزشک مصرف کنید و تنها با دستور پزشک مقدار مصرف آن را تغییر دهید.

نحوه آماده سازی یک دوز اکتووکس
همواره از ویال جدید و باز نشده اکتووکس برای هر تزریق استفاده کنید. هرگز از ویالها و سرنگها دو بار استفاده نکنید.

یک سطح صاف و تمیز و با نور خوب شبیه یک میز را در نظر گرفته و همه وسایلی را که جهت تزریق به خود نیاز دارید، بر روی آن قرار دهید.

بهتر است یک بسته اکتووکس را حدود 30 دقیقه قبل از تزریق از یخچال خارج نمائید تا دمای آن به دمای اتاق برسد. محلولی که دمای آن به دمای اتاق رسیده است، جهت تزریق مناسبتر است.

شما به موارد زیر احتیاج دارید:
• یک ویال اکتووکس (پودر سفید تا سفید مایل به شیری)
• یک سرنگ پر‌شده از حلال حاوی آب مقطر استریل یک‌بار مصرف
• سرسوزن های استریل (سرسوزن سبز جهت حل کردن پودر و سرسوزن آبی جهت تزریق)
جهت به حداقل رساندن احتمال عفونت خیلی مهم است که محل انجام عملیات تزریق، دستان شما و محل تزریق تمیز باشند. شما باید دستان خود را قبل از آماده کردن دارو، با آب و صابون بشوئید.
• تاریخ انقضای روی ویال اکتووکس و حلال را بررسی نمائید. درصورتیکه از تاریخ انقضای دارو یا حلال گذشته است، از مصرف آن اجتناب کنید.
• درپوش ویال اکتووکس را برداشته و پوشش لاستیکی سر ویال را با پنبه الکل تمیز نمائید.
• سرسوزن سبز را روی سرنگ پر‌شده از حلال قرار دهید و سوزن را روی پوشش لاستیکی سر ویال گذاشته و به سمت داخل ویال فشار دهید.
• به آرامی پیستون را به سمت پائین فشار دهید و کل محتوای سرنگ را قطره قطره به داخل ویال منتقل کنید. توجه داشته باشید که افزودن سریع حلال ممکن است منجر به ایجاد کف شده و خارج کردن اکتووکس از ویال را مشکل کند.
• همانطور که سرنگ به ویال متصل است، به آرامی ویال را بچرخانید تا همه پودر حل شود. از تکان دادن شدید ویال خودداری نمائید، چرا که منجر به ایجاد کف می‌شود.
• در صورتیکه محلول شفاف نبوده یا در آن ذره وجود داشته باشد، از مصرف آن اجتناب نموده و آن را دور بریزید.
• پیستون را به طور کامل به داخل فشار دهید تا هوای آن خارج گردد.
• به آرامی پیستون را به بیرون بکشید تا کل محلول وارد سرنگ گردد.
• انتهای سرنگ پر شده را نگه داشته و آن را از ویال خارج کنید.
• سرسوزن آبی را به سرنگ متصل کنید.
• سرنگ را بچرخانید تا سر آن در بالا قرار گیرد. جهت خارج کردن هوا به آرامی به سرنگ ضربه بزنید تا حبابهای هوا بالا بیاید.
• به آرامی پیستون را فشار دهید تا هوا خارج گردد. از خارج شدن بیش از یک قطره کوچک از محلول جلوگیری کنید. پوشش سوزن را سرجای خود گذاشته و سرنگ را کنار بگذارید تا محل تزریق آماده گردد.

انتخاب محل تزریق
بهترین محلها برای تزریق داخل عضلانی، ران و قسمت فوقانی بازو می باشد. جهت مشخص شدن محل دقیق تزریق، می توانید فیلم آموزش اکتووکس را که در صفحه اول قرار دارد دانلود و مشاهده نمائید.
هر بار تزریق را در محل متفاوتی انجام دهید. به سادگی با جابجا کردن محل تزریق بین قسمت فوقانی بازو و ران چرخش را انجام دهید. یادداشت کردن تاریخ و محل تزریق در هر بار به شما کمک خواهد کرد.
تزریق را در مناطقی که پوست آن ملتهب، قرمز، کبود یا عفونی شده یا جای زخم دارد، انجام ندهید.


تزریق اکتووکس
• از یک پد الکلی جدید جهت تمیز کردن محل تزریق مورد نظر استفاده کنید. کلاهک محافظتی سرسوزن را مستقیما بردارید. از پیچاندن کلاهک خودداری کنید.
• با یک دست، پوست اطراف محل تزریق را به بیرون بکشید. با دست دیگر سرنگ را شبیه یک مداد در دست گرفته و با یک حرکت سریع سوزن را با زاویه 90 درجه به داخل عضله وارد کنید.
• درحالیکه سوزن داخل پوست است، پوست را رها کرده و با همان دست به آرامی پیستون را بالا بکشید. درصورتیکه خون در سرنگ ظاهر شد، سوزن را از محل تزریق بیرون کشیده و با یک گاز استریل روی محل تزریق فشار وارد کنید. شما باید سرسوزن را تعویض نموده و محل جدیدی را جهت تزریق انتخاب و تمیز نمائید.
• در صورتیکه خون در سرنگ ظاهر نشد، به آرامی پیستون را به سمت داخل فشار دهید تا سرنگ خالی گردد.
• گاز استریل را نزدیک سوزن در محل تزریق قرار دهید و سوزن را مستقیما به خارج بکشید. گاز استریل را برای چند ثانیه روی محل تزریق فشار دهید یا با حرکات مدور به آرامی بمالید.
• درصورتیکه از محل تزریق خون آمد، آن را پاک کرده و در صورت لزوم از یک باند چسبنده استفاده کنید.
• سرنگ، ویال و سوزن استفاده شده را در ظرف مخصوص دفع سرنگ بیاندازید. از سرنگ یا سوزن بیش از یک بار استفاده نکنید.

منبع
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : هاجر شیرازی , elham 66 , مُنا_منتظر المهدی
#6
باسلام وقت بخیر
قبلا ربیف میزدم به از مدتی کبدم چرب شد

تا اینکه دکتر آمپول مرا عوض کرد با اکتووکس

هیچ مشکلی ندارم

لرش دست ندارم لکنت زبان ندارم نمی دانم از آمپول بود

یا نه نمی دانم ولی حالم خیلی خوب است
وا گر از خدا ضرري به تو رسد هيچ كس جز خدا نتواند تو را از آن ضرر برهاند و اگر از او به تو خيري رسد هيچ كس تو را از آن منع نتواند كرد ، كه او بر هر چيز تواناست . (انعام . ۱۷ )
 تشکر شده توسط : هاجر شیرازی , دلان , elham 66
#7
Sad 
سلام دوستان


من سه چهار روزه سرما خوردم و امشب باید اکتووکس تزریق کنم ، تب و گلو درد شدید دارم از دکترم دیروز سوال کردم میشه این هفته اکتووکس را نزنم گفت نه همچنیم همراه باهاش هیچ آمپولی نزن
ولی دیشب چون حالم خیلی بد بود رفتم اورژانس و آمپول بتامتازون تزریق کردن برام

حالا نمیدونم مشکلی داره من امشب اکتووکس بزنم یا نه ؟؟؟ حالم هم خراااااب
#8
دوست عزیز من چند هفته پیش سرماخورده بودم...گلو درد هم داشتم.
دقیقا همون روزی که اکتووکس زدم آمپول هم واسه سرماخوردگیم زدم.
البته من از دکتر عمومی سوال کردم که مشکلی ایجاد نمیشه اگه آمپول بزنم تو همون روز؟...دکتر گفت نه.
خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد.[/size]
 تشکر شده توسط : helen.h , مُنا_منتظر المهدی
#9
ممنونم دوست گلمicon_question

خیالم راحت شد ، اخه من خیلی رو دارو وسواسم confused2
 تشکر شده توسط : Atena-77 , مُنا_منتظر المهدی
#10
من 1سال ونیم ام اس دارم هفته ای 1بارم اکتووکس میزنم..شکرخدا تاحالا مشکلی نداشتم..زندگی در جریانه و هر چی هم بشه خواست خداااستتت..
 تشکر شده توسط : helli , مُنا_منتظر المهدی
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست