موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3093
تشکر های دریافت شده :3921 بار در 1486 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٨٩
دكتر معالج : رويا ابوالفضلى
داروي مورد استفاده :
من برام مهم نيست كه ديگران در مورد من چه فكرى ميكنن، اگر به كسى چيزى نگفتم براى اين بوده كه از حس ترحم نسبت به خودم متنفرم، البته اين قضيه در مورد خانواده ام فرق ميكنه، به اونا نگفتم چون ميدونم كه خيلى ناراحت ميشن و من دوست ندارم ناراحتيشونو ببينم، همين كه مادرم ميدونه و هميشه در حال دعا و نذر و نياز و گريه بخاطر منه برام كفايت ميكنه.
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
موضوعها: 31
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
من مادرمم نمیدونه
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
2012/01/25, 07:23 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/25, 07:24 PM، توسط ehsan 10054.)
برام مو هم نيست كه در موردم چه فكري ميكنند ميخواند ناراحت بشند يا گريه كنند ديگه كاري ازدستم بر نميا د حالا دارم كه دارم چيكار كنم نه ميتونستم نگم حالا كه گفتم عذيتم ميكنند
...
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 5398
تشکر های دریافت شده :3865 بار در 1682 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : اسدپور
داروي مورد استفاده :
ام اس هیچ تاثیری ندارد
ما بابقیه ادما فرقی نداریم
حتی از دانشجوهای سالم باهوش تریم و دوست داشتنی تر
همه عاشق من هستند
همه انسانها برابرند هیچکس انگ نیست
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست .
باورکن تا ببینی
بهار
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1327
تشکر های دریافت شده :2349 بار در 736 پست
سال تشخيص بيماري : ------
دكتر معالج : ------
داروي مورد استفاده : سینووکس
"انگ" اجتماعی در خصوص ام اس (و تقریباً تمام بیماری های فلج کننده) در اروپا یه ریشه قدیمی تاریخی - مذهبی دارد که با توجه به عدم موضوعیت و سنخیت در ایران قابل بررسی نیست.
اما در خصوص "مشکلات" اجتماعی به نظر من با توجه به اینکه ما در کشوری زندگی می کنیم که اصولاً فلسفه بر مبنای "حق گرفتنی است و نه دادنی" یه جورایی مسئولیت بر گردن خود بچه ها ست.
شاید باید یه تغییر کوچکی در روش زندگی و نگرش خود بدهیم تا شرایط هم به همان نسبت برای ما تغییر کند.
برخورد افراد در جامعه متفاوت است و این موضوع شامل تمام شرایط احتماعی می شود نه فقط بیماری ها. اما بازهم خود ما تعیین کننده کیفیت و هدف آن هستیم. به طور مثال در بسیاری از اوقات خود ما با قعال سازی حس "مهر طلبی" سبب ایجاد دلسوزی و یا نگرش سطح ضعیف به خود را فراهم می کنیم.
فارغ از قضاوت در خصوص غلط یا درست بودن این نگرش و بالطبع روش باید مراقب خواسته های خود از دیگران، عملکرد خود در احتماع و مهمتر از همه اینها نحوۀ پذیرش شرایط و اثرات این بیماری توسط خود باشیم.
नियंत्रण अपने भाग्य को या किसी और होगा.
Jack Welch
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
2012/01/26, 12:30 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/26, 12:33 AM، توسط neda.n.)
من می خوام از تجربه خودم بگم بچه ها ، من در یک محیط اجتماعی بزرگ کار می کنم . با آدمای زیادی هم سر و کار دارم. همیشه درباره بیماریم به راحتی با همه صحبت می کنم . با روحیه خیلی شاد با خنده و شوخی . نمی دونم چه اتفاقی می افته . آیا به نحوه برخورد من ربط داره یا فقط شانس می یارم . اما من تجربه خیلی خوبی در این ارتباط دارم . نه تنها برخورد و ری اکشن بدی نمی گیرم که همه چی درست پیش می ره . اونایی که نمی دونن ام اس چیه می یان ازم می پرسن و من ساعت ها براشون توضیح می دم . می دونین تاثیر توضیحاتم چیه یه نفر میره تو یه خانواده و حالا با شناختی که از ام اس داره دانشش رو وارد یه خانواده جدید می کنه ، خانواده ای که حالا اگه در افراد دور و نزدیک اونا همچین مساله ای پیش بیاد حتما دیگه نگاه درست تری خواهند داشت . اونا خنده ها ، شوخی ها ، سر به سر گذاشتن های من رو می بینند . اما نمی ذارم غیر واقعی هم به ام اس نگاه کنن . اونچه که تو نگاه خودم به بیماری هس به اونا منتقل می کنم . اینکه من یک عمر می تونم همینطور سالم و عالی زندگی کنم و اینکه این امکان هست که بیماریم پیشرفت هم بکنه . بهشون می گم که من برای هر دو حالتش برنامه دارم و در عین حال بهشون می گم تقریبا مطمئنم که تو شرایط اول باقی می مونم . برخوردم طوری بوده که همه کاملا به عنوان یه ادم عادی بهم نگاه می کنن حتی یادشون میره من ام اس دارم مگر اینکه خودم بخوام یادآوری کنم مثلا وقتی خیلی خسته ام و جنب و جوشم زیاد بوده ازشون می خوام بار کار رو به دوش بگیرن چون من احتیاج به استراحت دارم . کیفیت کارم رو در حدی بالا می برم که محیط کار به من نیاز داشته باشه نه من به محیط کار . این اتفاقها در زندگی اجتماعی و فضای غیر کار هم به همین شکله . بله ما ام اس داریم . فعلا هم تا درمان قطعی قراره باهاش زندگی کنیم . اما تا حالا به آدمایی فکر کردین که مثلا یه تصادف رانندگی همه زندگیشون رو عوض می کنه ؟ ام اس اصلا اصلا اصلا آخر دنیا نیست .
Peace begins with a smile
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
(2011/07/05, 09:37 AM)hamnafas نوشته است: ام اس هیچ تاثیری در برخوردهای اجتماعی نداره
ما بابقیه ادما فرقی نداریم
فقط ما یکم عزیزتریم
نه که نداریم .......
ماهم یه کسالت جزئی داریم رفع میشه؟؟
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 59
تشکر های دریافت شده :229 بار در 97 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر شریعتی_ تراب زاذه
داروي مورد استفاده :
2012/01/26, 01:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/26, 01:57 PM، توسط asmg.)
ام اس
آخر عشق و دوست داشتن نیست!