امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ام اس قابل کنترل است
#31
(2013/01/17, 11:23 AM)بنده خدا نوشته است: درمان ام اس داشتن روحیه بالا است شک نکنید.
برای من در سال 88 ابتلا به بیماری ام اس با سه پلاک در مغز و نخاع تشخیص داده شد اما 2ماه قبل آخرین ام آر آی که گرفتم و به پزشک معالجم نشون دادم صراحتاً گفت ام اس ندارم
نمیدونم تشخیص اولیه اشتباه بوده یا مقابله به مثل من و روحیه بالا کار خودشو کرد
امیدوارم همتون سلامت باشید
ام اس بیماری نیست بلکه یک فرصت است

شما تو این مدت هم دارو استفاده میکردین؟
 تشکر شده توسط : ارزو
#32
توی بعضی بیماران ام اس 100%درمان ام اس روحیه ی عالی است وتوی یک تعدادکم بیماران 99%درمان روحیه ی عالی است و1%درصددرمان داروهای شیمیایی است البته این داروهاهم بایدباامید100%بهبودی مصرف بشن
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#33
سارگل جان!این درصدایی که گفتی،علمیه یا خودت اینجوری تشخیص دادی!!!!!!!!!!!
من تا سه سال پیش روحیم روی ........................1000000 بود اما الان باید منو ببینی!!!!!!
روحیه خوب یکی از هزاران عامل بهبودیه.تنها نباید گفت روحیتو تقویت کن چون من امتحانش کردم ولی الان حالم زاره!
 تشکر شده توسط : movahedi
#34
ام اس و درمان laughing3 بیخیال بابا
درمانش فقط روحیه است همین evilgrin0039.gif

راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار baybay
 تشکر شده توسط : movahedi
#35
(2013/01/17, 07:15 PM)moon light نوشته است: سارگل جان!این درصدایی که گفتی،علمیه یا خودت اینجوری تشخیص دادی!!!!!!!!!!!
من تا سه سال پیش روحیم روی ........................1000000 بود اما الان باید منو ببینی!!!!!!
روحیه خوب یکی از هزاران عامل بهبودیه.تنها نباید گفت روحیتو تقویت کن چون من امتحانش کردم ولی الان حالم زاره!
درصدهاروبیخیال شوید.فقط عملاروحیه اتون روعالی کنیدهمه چیزحل میشه.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : ابراهیم , movahedi
#36
(2013/01/17, 06:37 PM)khatereh. نوشته است: شما تو این مدت هم دارو استفاده میکردین؟
بله
سینووکس و بتافرون و دیگر هیچ
 تشکر شده توسط : movahedi , ارزو
#37
خدا رو شکر که خوب شدید امیدوارم روزی درمان ام اس کشف بشه و همه خوب بشوند به امید آن روز...icon_question
 تشکر شده توسط : movahedi , ارزو
#38

کد خبر:۴۰۲۵۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۱ - ۰۱:۵۲
اميدواري به کنترل بيماري ام.اس کمک مي کند
حتما خبرهاي مربوط به بيماري ام اس را خوانده يا شنيده ايد. بيماري که هنوز براي بسياري از مردم ناشناخته است اما سرعت رشد بالايي دارد و طبق آمارها هر سال افراد بيشتري را درگير مي کند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اگر اين روزها اخبار سلامت را از رسانه ها پي گيري کرده باشيد، حتما خبرهاي مربوط به بيماري ام اس را خوانده يا شنيده ايد. بيماري که هنوز براي بسياري از مردم ناشناخته است اما سرعت رشد بالايي دارد و طبق آمارها هر سال افراد بيشتري را درگير مي کند. از اين رو اطلاع رساني درباره اين بيماري و راه هاي پيش گيري احتمالي و درمان آن ضروري مي نمايد.



ام اس چيست؟

بيماري ام اس يا «مالتيپل اسکلروزيس» يک بيماري اتوايميون است که سيستم ايمني بدن را گرفتار مي کند و در واقع بدن عليه خود واکنش نشان مي دهد. علت بيماري هنوز ناشناخته است. در اين بيماري پوشش عصبي که «ميلين» نام دارد در نقاط مختلف بدن آسيب مي بيند و انتقال پيام عصبي کند مي شود؛ به همين علت فرد در واکنش هاي عصبي دچار کندي، رخوت و سستي مي شود و سير پيش رونده بيماري به ناتواني در حرکت اندام و عضلات مي انجامد. دکترحسين کرمانپور، متخصص مغز و اعصاب و عضو هيئت مديره انجمن ام اس ايران با بيان اين مقدمه مي گويد: با يک سري فعاليت توان بخشي و درمان به موقع مي توان سير بيماري را متوقف کرد و بيماري را تحت کنترل درآورد.

شيوع ام اس

طبق آمارها تعداد مبتلايان به ام اس در کشور رو به افزايش است. در اين زمينه بايد به دو نکته توجه کرد؛ نکته اول اين است که با گسترش فناوري، تعداد زيادي از مبتلايان در مراحل اوليه شناسايي مي شوند. نکته دوم اين است که روند صنعتي شدن جوامع بر بروز بعضي از بيماري ها از جمله ام اس دامن زده است. دکترکرمانپور درباره شيوع اين بيماري در ميان زنان نيز مي گويد: نتايج تحقيقات نشان مي دهد که زنان ۲برابر مردان به اين بيماري مبتلا مي شوند. يکي از دلايل مطرح شده در اين باره کمبود ويتامين «د» در زنان است. در تحقيقات ثابت شده است که هر قدر سطح ويتامين «د-۳» بالاتر باشد، احتمال ابتلا به ام اس کاهش پيدا مي کند و از آن جا که زنان ايراني کمتر در معرض نور خورشيد هستند، بيشتر در معرض کمبود ويتامين «د» قرار دارند.از سوي ديگر زنان بيشتر از مردان به پزشک مراجعه مي کنند و بيماري هاي آن ها از جمله ام اس بيشتر تشخيص داده مي شود. همچنين اغلب مبتلايان بين ۲۰ تا ۴۰ سال سن دارند.

علايم و درمان

بيشتر بيماران به هنگام مراجعه به پزشک دچار ناتواني شده اند و گاهي اوقات به صورت تصادفي شناسايي مي شوند.

دکترکرمانپور با اشاره به اين که علايم بيماري در افراد متفاوت است تصريح مي کند: علايم بيماري عضلاني - عصبي است و سستي در اندام، ضعف پاها، گزگز دست ها و تاري ديد از سوي بيشتر بيماران گزارش مي شود. نکته اين جاست که هر احساس ضعف يا سستي در اندام تحتاني نشانه ام اس نيست و فرد نبايد بلافاصله نگران شود که مبتلا به ام اس شده است. اين بيماري علايم اختصاصي ندارد و اغلب بيماران دچار ضعف عضلاني و سستي اندام ها مي شوند. بنابراين پزشک با مشاهده بيماري که اين علايم را گزارش مي کند ام اس را يکي از گزينه ها در نظر مي گيرد و با انجام «ام.آر.آي» تشخيص قطعي داده مي شود.
عضو هيئت مديره انجمن ام اس ايران ادامه مي دهد: در مورد درمان بيماري بايد اذعان کرد از آن جا که علت اصلي بيماري شناخته نشده است، تنها مي توان علايم اين بيماري را درمان کرد. در واقع هر بيماري که علت واقعي آن شناسايي نشده باشد، پزشک به ناچار به درمان علايم مي پردازد نه خود بيماري و ام اس يکي از اين بيماري هاست.نکته اين جاست از آن جا که علايم بيماري در هر فردي متفاوت است، درمان هم متفاوت است.

گاهي درمان با يک داروي معمولي و ارزان انجام مي شود و گاهي به درمان هاي گسترده و تزريقي نياز است. بر خلاف تصور عموم، درمان ام اس صرفا دارويي نيست و دارو، درمان کمکي است. در واقع فقط علايم درمان مي شود و خود بيماري درمان نمي شود. بنابراين عمده درمان در مورد ام اس به عهده خود بيمار است. اين که بيمار بپذيرد مي تواند خودش را پس از بيماري بازيابي کند، به زندگي اش مسلط باشد، به زندگي اميد داشته باشد و کنترل بيماري را به دست بگيرد.

اين دسته از بيماران به ندرت به مرحله ناتواني ناشي از ام اس مي رسند. از سوي ديگر درمان اين بيماري توسط گروه پزشکي انجام مي شود و توان بخشي، فيزيوتراپي، مشاوره، روان شناسي و روان پزشکي همه در درمان بيماري نقش موثري دارد.همچنين دکتر محمدعلي صحراييان نايب رئيس انجمن ام اس ايران با اشاره به اين که در گذشته هيچ توصيه درماني به جز کورتن براي اين بيماري وجود نداشت، مي گويد: طي ۲ دهه اخير داروهاي زيادي به بازار آمده است که قابليت کنترل بيماري را دارد و نتايج موثر آن در پژوهش هاي علمي به اثبات رسيده است.

اما هم اکنون مهم ترين معضل بيماران هزينه هايي است که بابت تهيه دارو بايد پرداخت کنند که با کمک وزير بهداشت ۳ داروي مهم تحت پوشش بيمه قرار گرفته است اما متأسفانه سازمان هاي بيمه گر هنوز مصوبه رياست جمهوري را در خصوص پوشش بيمه اي اجرا نکرده اند و اين داروها در حال حاضر با قيمت هاي بالا به بيماران ارائه مي شود از اين رو تهيه اين داروها براي بسياري از بيماران ناممکن است.همچنين نحوه مواجهه افراد با بيمار مبتلا به ام اس و پزشکي که قرار است اين خبر را به بيمار بدهد، در زمينه درمان و بازتواني بيمار موضوعي بسيار با اهميت است.

نحوه اطلاع رساني صحيح و برخورد مناسب و اخلاقي پزشک، نحوه برخورد کارفرما با فرد مبتلا، برخورد صحيح اعضاي خانواده و اطرافيان همه و همه در درمان بيماري نقش اساسي دارد تا فرد خود را ناتوان و از دست رفته فرض نکند. چنان چه تمام اين موارد لحاظ شود بيمار حتي پس از رسيدن به مرز ناتواني با اميد بخشي وفيزيوتراپي و توان بخشي و مشاوره مي تواند به زندگي برگردد و فعاليت هاي سالم و زندگي شادي را تجربه کند.

پزشکان عمومي نقش مهمي در شناسايي بيماران دارند
پزشکان عمومي به ويژه پزشکاني که در طرح پزشک خانواده حضور دارند، نقش ويژه اي در شناسايي و ارجاع درست بيماران ام اس دارند و بايد توانايي هاي لازم را در شناسايي علايم اوليه بيماري و ارجاع بيماران به متخصصان داشته باشند. دکتر حسين کرمانپور متخصص مغز و اعصاب با بيان اين مطلب به خراسان مي گويد: شناسايي صحيح بيماران و برخورد صحيح با آن ها نقش مهمي در فرآيند درمان بيماري دارد. پزشک بايد به درستي درباره بيماري اطلاع رساني کند و به بيمار در زمينه کنترل بيماري اش اميد دهد. بيمار بايد بداند ام اس قابل کنترل است نه قابل درمان و اگر اين کنترل به خوبي انجام شود، مي تواند به زندگي ادامه دهد. وي ادامه مي دهد: در کنگره ام اس که قرار است پاييز امسال برگزار شود، جديدترين راهکارهاي درماني بومي که در کشور ما قابليت اجرايي دارد، ارائه خواهد شد. در اين کنگره متخصصاني از کشورهاي آمريکا، کانادا، سوئيس و آلمان حضور دارند.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : movahedi , behzad mkh
#39
۱۳۹۲/۱۱/۰۹ - ۱۳:۵۷
ام اس قابل کنترل است نه قابل درمان!

سلامت نیوز : به گفته یک متخصص مغز و اعصاب ژن نقش مهمی در ابتلا به ام اس دارد. ولی به هر حال فاکتورهای محیطی هم باید برای ابتلا به آن وجود داشته باشند.

دکتر محمد علی صحرائیان به سلامانه، می‌گوید:« اگر فردی مبتلا به ام اس باشد، شانس این که فرزندش هم به این بیماری مبتلا شود، کمتر از 5 درصد است. یعنی اینطور نیست که فکر کنیم اگر کسی ام اس دارد، این بیماری حتما به کودک انتقال می یابد. البته این وضعیت در پدر و مادر متفاوت است.»

دکتر صحرائیان ادامه می دهد:«اگر پدر مبتلا باشد و فرزند پسر باشد شانس فرزند کمتر از یک درصد است ولی اگر مادر مبتلا و فرزند دختر باشد، شانس ابتلا 4 درصد است. حتی اگر پدر و مادر هر دو مبتلا باشند، توصیه می کنیم اقدام به بچه دار شدن نکنند چون شانس ابتلای فرزند در اینجا 30 درصد است. ولی در 70 درصد موارد ممکن است احتمال خطر وجود نداشته باشد. اگر کسی از والدین مبتلا باشد، منعی برای بچه دار شدن در مورد او نداریم.»

به عقیده این متخصص مغز و اعصاب بیماری ام اس مزمن است. مثل دیابت و یا فشار خون. این بیماری قابل کنترل است نه قابل درمان. ام اس دوره هایی از عود و خفتگی دارد. حتی بیمارانی هستند که ممکن است فقط یک یا دو بار عود داشته باشند و بیماری برای همیشه خاموش شود.

دکتر صحرائیان ادامه می دهد:«تا به حال چندین بار اخباری در مورد درمان قطعی ام اس در سالهای گذشته اعلام شده ولی هیچ کدام از این اخبار متاسفانه واقعی نیست. در تمام دنیا این اتفاق افتاده است. تا به امروز هیچ کدام از مجامع علمی دنیا برای درمان قطعی آن خبر علمی اعلام نکرده است. هر چند افراد سودجو در این زمینه تبلیغات زیادی می کنند چون می دانند که بیمار نیاز به شنیدن این خبر دارد.»

وی در پایان خاطرنشان می کند:« ولی به هر حال درمان های خوبی برای کنترل این بیماری وجود دارد. زمانی ما داروهایی داشتیم که قدرت 30 تا 40 درصد داشتند ولی امروز داروهای موجود تا 80 درصد این بیماری را کنترل می کنند و به صورت خوراکی هستند.»
http://www.salamatnews.com/news/104627/%...8%A7%D9%86!
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : behzad mkh , niloofary
#40
(2011/09/27, 02:39 PM)ana90 نوشته است: [quote='sarir' pid='117933' dateline='1317107190']
انا جان ممنون از مطب مفید و کاربردی که گذاشتی ولی یه نکته اینکه دکترم مصرف گردو رو به شدت ممنوع کرده!!!
یه بار به حرفش گوش نکردمو کلی گردو تاره خوردم انچنان سرگیجه ای گرفتم که کل اتاق میچرخید حتی وقتی چشمامم میبستم فایده ای نداشت!!
ولی با بقیش کاملا موافقمagreement2
اره سریر جان زیاده روی هرچیزی ضرر داره

منظورت دکتر گیاهیه؟
آشوبم و آرامشم تویی....
 تشکر شده توسط : behzad mkh , niloofary
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
16 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست