خیلیم زیاده روی نکرده بودم یه هفته روزی 4-3تا
غزل جان واسه یه روز گردو خوردن مشکلی برات پیش نمیاد نگران نباش
ام اس قابل کنترل است
|
||||||||||||||||||
خیلیم زیاده روی نکرده بودم یه هفته روزی 4-3تا
2011/09/27, 09:19 PM
(2011/09/27, 03:21 PM)somaye_602000 نوشته است: من امروز کلی گردو خوردم نوش جانت غزل جان اما لطفا مدام نباشه چون خیلی خوب نیست..دکترم اینجا به من گفته فقط فندق ونارگیل اصلا نخور که قربئنش برم اونم می خورم اما فقط کمی آدمو دچار استرس میکنه خودت ببین حالت چطوره از هر چی بترسی بدتر میشه سعی کن همیشه به خودت وسلامت خودت فکر کنی عزیزم امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
2011/09/27, 11:25 PM
دلیل اینکه گردو و فندق خوب نیست چیه اونوقت؟
اینا که گرمی اند! به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2011/09/28, 10:33 AM
گردو خوبه
2011/09/28, 03:42 PM
(2011/09/27, 11:25 PM)sara.161 نوشته است: دلیل اینکه گردو و فندق خوب نیست چیه اونوقت؟lموضوع اینه که روی اعصاب تاثیر منفی میذاره وگر نه هرچیز که گرمی باشه که خوب نیست امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
2011/09/28, 07:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/09/28, 07:11 PM، توسط somaye_602000.)
ای وای هستی جان من نارگیل هم چند روزه میخورم تورو خدا هر چی بده یه دفعه بگید فکر کنم از نارگیله که زانوم دوباره درد گرفته...ممنون هستی جون که گفتی سریر جان از تو هم ممنون
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
سارا جان یکی از دلیلایی که من میدونم اینکه چربی گردو خیلی زیاده و سر گیجه اوره!ندیدی رو فسنجون چقد روغن وایمیسه
2011/10/03, 09:44 AM
[quote='hedieh' pid='117935' dateline='1317107750']
انا ی عزیز، خیلی زحمت کشیدید و بسیار هم ممنون ولی میشه لطفاً منبع اطلاعاتتون رو هم بفرس سلام هدیه جان منبع از مجله علمی ویستا زیر نظر متخصص تغذیه اس بعدشم من خودم دانشجوی کارشناس تغذیه ورژیم در مانی ام تمام مطلبا وسبک سنگین کردم مطمئن باش
من آنچه را آرزو نمیکنم آرزو میکنم! واز آن چیزی دوری میکنم که ندارم. من نه میتوانم هیچ باشم نه همه چیز<من پل گذر میان آنی که ندارم وآنی که نمیخواهم هستم>
2011/10/04, 03:47 PM
(2011/09/28, 07:10 PM)somaye_602000 نوشته است: ای وای هستی جان من نارگیل هم چند روزه میخورم تورو خدا هر چی بده یه دفعه بگید فکر کنم از نارگیله که زانوم دوباره درد گرفته...ممنون هستی جون که گفتی سریر جان از تو هم ممنون غزل جان نارگیل جزءممنوع شده ها نیست،برعکس در طب گیاهی جزء مواردی است که برای بیماری سفارش شده
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2012/04/09, 11:15 AM
بیماری را تحت کنترل خود درآورید
درمانهای دارویی و تزریقی که در درمان و کاهش علائم اماس مورد استفاده قرار میگیرد روی کیفیت زندگی افراد، توانایی حرکت، سطح انرژی، عادات تغذیهای و احساسات بیماران تاثیر میگذارد. با این که هیچ یک از درمانها، درمان قطعی برای اماس به شمار نمیروند ولی شما به عنوان یک بیمار مبتلا به اماس هرگز نباید تحت تاثیر این عوامل از زندگی ناامید شوید. ابتلا به اماس آخر زندگی نیست، پس امیدوار باشید. قطعا فهمیدن این که مبتلا به اماس هستید برایتان راحت نیست و همراه با استرس و نگرانی خواهد بود. نگرانی از آیندهای که شاید بسیار مبهم باشد و پایانی تلخ داشته باشد. کنترل احساسات در چنین شرایطی دشوار است ولی شاید تنها کاری باشد که باید در آن شرایط انجام دهید. چه بخواهید و چه نخواهید، شما به این بیماری مبتلا هستید و حالا این شما هستید که باید با این زندگی کنار بیایید. حال اگر بخواهید لحظات عمرتان را با ناراحتی و کنارهگیری از دیگران بگذرانید، شرایط برایتان سختتر خواهد شد. بهترین کار مشاوره با یک متخصص و کمک خواستن از اوست تا بتوانید در این شرایط باید چه کار کنید تا زندگی عادی داشته باشید و سعی کنید روابطتان با دوستان و افرادی را که دوستشان دارید، حفظ کنید و ارتباطتان را با آنها بیشتر و عمیقتر کنید و از هر گونه فشار و استرسی خود را دور نگه دارید. ورزش و تغذیه: انجام ورزشهای ایروبیک و هوازی که ضربان قلب و تنفس را بالا میبرد و نیز داشتن یک رژیم سالم غذایی در بهبود کیفیت شما نقش بسزایی ایفا میکند. با انجام این دو کار قوای عضلانی، میزان انرژی و کنترل مثانه و روده شما افزایش مییابد و در مقابل خستگی و احساس افسردگی در شما کاهش مییابد. دوپینگ با انواع ویتامینها: با این که مصرف مکملهای ویتامینی تاثیری در بهبود اماس ندارد ولی تناقضی هم با آن ندارد مگر این که بیش از حد مصرف شود. ولی قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید چرا که مصرف برخی مکملها مانند مکملهایی که باعث تقویت سیستم ایمنی میشوند اصلا به این گروه از بیماران توصیه نمیشود چرا که علائم بیماری را تشدید میکند. ویتامین D: بسیاری از بیماران اماسی به دلیل استفاده از کورتیکواستروئیدها تراکم استخوانی کمی دارند که همین امر خطر پوکی استخوان را افزایش میدهد. ویتامین D این کمبود را جبران میکند و تراکم استخوانی را در آنها افزایش میدهد. ویتامین E: به نظر میرسد ویتامین E به کاهش آسیب وارده ناشی از مواد اکسیدان که در فرآیند بیماری اماس دخیلاند، کمک میکند. ویتامین A: این ویتامین، از ویتامینهای ضروری در بینایی است و در بیماران اماسی که معمولا دچار اختلالات بینایی میشوند، حائزاهمیت است و کمبود ویتامین A بدن آنها را جبران میکند. ویتامین C: کاهش این ویتامین خطر بروز عفونتهای مجاری ادراری را افزایش میدهد و چون بیماران مبتلا به اماس معمولا دچار مشکلات مثانهای هستند و خطر عفونتهای ادراری در آنها بالاست، مصرف ویتامین C میتواند راهگشا باشد. ویتامین B12: این ویتامین برای عملکرد سیستم عصبی و نیز سلولهای قرمز خونی موثر است. افرادی که دچار کمبود ویتامین B12 هستند علائمی همچون بیماری اماس خواهند داشت
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |