سلام
صدای منو از اصفهان می شنوید. خدا پدر این اینترنت وایرلس هتل رو بیامرزه
تو یه جای دیگه یه سری حرفا خوندم که نشون میده ادمیزاد حب و بغضش نه فقط تو زندگی شخصی و مباحث مالی حتی تو زمینه های جانبی هم هست.
این 4 نفر تو اون وقت کم با اجرای زنده جرات کردند رفتن روی سن حرف زدن. با افتخار گفتن ما ام اس داریم.
اون اقایونی که میدونم میان می خونن این پست منو و مخاطب من هم همونان اگه ادعای کمک به ام اسی ها رو دارین کلاتون رو قاضی کنین
اینکه پرمخاطب ترین برنامه مناسبتی ماه رمضان در پرمخاطب ترین روز هفته مارو دعوت کنه همین یه افتخار بزرگه که نشون میده که میخوان حرف مارم بشنون. خارج از گود نشستن و بهونه گیری و زیر سوال بردن همه چیز کار سختی نیست. اگه می تونین بسم الله. شمام قدم بردارین.
مهم اینه که از امروز بازخوردها شروع میشه و هدف اینه: روزی برسه که همه ام اسی ها در بیان اینکه من ام اس دارم به اطرافیانشون شک به خودشون راه ندن.
ماه.jpg (اندازه: 74.75 KB / تعداد دفعات دریافت: 13)
2.jpg (اندازه: 69.1 KB / تعداد دفعات دریافت: 17)
3.jpg (اندازه: 80.23 KB / تعداد دفعات دریافت: 15)
4.jpg (اندازه: 67.62 KB / تعداد دفعات دریافت: 9)
5.jpg (اندازه: 64.47 KB / تعداد دفعات دریافت: 10)
6.jpg (اندازه: 82.56 KB / تعداد دفعات دریافت: 10)
صدای منو از اصفهان می شنوید. خدا پدر این اینترنت وایرلس هتل رو بیامرزه
تو یه جای دیگه یه سری حرفا خوندم که نشون میده ادمیزاد حب و بغضش نه فقط تو زندگی شخصی و مباحث مالی حتی تو زمینه های جانبی هم هست.
این 4 نفر تو اون وقت کم با اجرای زنده جرات کردند رفتن روی سن حرف زدن. با افتخار گفتن ما ام اس داریم.
اون اقایونی که میدونم میان می خونن این پست منو و مخاطب من هم همونان اگه ادعای کمک به ام اسی ها رو دارین کلاتون رو قاضی کنین
اینکه پرمخاطب ترین برنامه مناسبتی ماه رمضان در پرمخاطب ترین روز هفته مارو دعوت کنه همین یه افتخار بزرگه که نشون میده که میخوان حرف مارم بشنون. خارج از گود نشستن و بهونه گیری و زیر سوال بردن همه چیز کار سختی نیست. اگه می تونین بسم الله. شمام قدم بردارین.
مهم اینه که از امروز بازخوردها شروع میشه و هدف اینه: روزی برسه که همه ام اسی ها در بیان اینکه من ام اس دارم به اطرافیانشون شک به خودشون راه ندن.
ماه.jpg (اندازه: 74.75 KB / تعداد دفعات دریافت: 13)
2.jpg (اندازه: 69.1 KB / تعداد دفعات دریافت: 17)
3.jpg (اندازه: 80.23 KB / تعداد دفعات دریافت: 15)
4.jpg (اندازه: 67.62 KB / تعداد دفعات دریافت: 9)
5.jpg (اندازه: 64.47 KB / تعداد دفعات دریافت: 10)
6.jpg (اندازه: 82.56 KB / تعداد دفعات دریافت: 10)
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن