2011/08/01, 10:46 PM
من یک سوالی دارم از شما چند نفر از بچه هایی که دید ویلچر داشتن که شما به ویلچر فکر میکنید ؟؟
ام اس رو به چه چيزي يا موجودي تشبيه ميكنيد......؟
|
|||||||||||||||||||||||||||
2011/08/01, 10:46 PM
من یک سوالی دارم از شما چند نفر از بچه هایی که دید ویلچر داشتن که شما به ویلچر فکر میکنید ؟؟
2011/08/02, 07:05 PM
(2011/08/01, 10:43 PM)sama نوشته است: من دوسش ندارمسلام سما جان این بی انصافیه که ماها که خودمون این همه درباره مریضیمون میدونیم مثل اونایی فکر کنیم که هیچی راجع به مون نمیدونن ![]() ما که همه خدارو شکر خوبیم ![]() فقط گاهی ام اس یه احوالی ازمون میپرسه که ما هم مهمونش میکنیم به آرامش ![]() ![]() ![]() این یعنی به چیزهای خوب فکر کن وخووووووووب وبا امید به فرداهات زندگی کن ![]() ![]() ![]() If you live to be a hundred
I want to live to be ,a hundred minus one day so I never have to live ![]()
2011/08/02, 11:27 PM
2011/08/02, 11:45 PM
(2011/08/01, 10:46 PM)fireboud نوشته است: من یک سوالی دارم از شما چند نفر از بچه هایی که دید ویلچر داشتن که شما به ویلچر فکر میکنید ؟؟ من به ویلچر فکر نمیکنم ولی بعضی وقتا حس بدی دارم... آخه من سالها قبل از اینکه ام اس بگیرم همیشه تو خوابام و فکرای مشوشم میدیدم که یه بیماری صعب العلاج دارم از نوع مغزی ![]() ممکنه بخندین ولی من واقعا حس میکردم که قراره یه چیزی بشه,یه اتفاق خاص و شاید بد تو زندگیم بیفته.من نمیخوام با حرفام کسی رو نا امید کنم ولی در کل از شعار دادن خوشم نمیاد و نمیتونم بگم که ام اس رو دوست دارم و.... چون تا همین الانم که 1 ساله نشده کلی جهتگیری زندگیم رو تغییر داده,در حالی که من ظاهرا فرقی با چند سال پیش ندارم این فکر ام اسی شدنه که آزارم میده! به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2011/08/02, 11:53 PM
ام اسو که نمیدونم ولی ام اسیارو به بهترین و مهربونترین دوستانم تشبیه میکنم
![]()
smile , be happy and enjoy life
2011/08/05, 12:14 PM
من فقط به آرام بخش دلم تشبیه میکنم
تو میرقصی و من عاشق شدن رو یاد میگیرم
تو میخندی حواست نیست من آروم میمیرم
2011/08/05, 01:17 PM
[QUOTE='zenith' pid='95645' dateline='1312299352']
سلام سما جان این بی انصافیه که ماها که خودمون این همه درباره مریضیمون میدونیم مثل اونایی فکر کنیم که هیچی راجع به مون نمیدونن ![]() ما که همه خدارو شکر خوبیم ![]() فقط گاهی ام اس یه احوالی ازمون میپرسه که ما هم مهمونش میکنیم به آرامش ![]() ![]() ![]() این یعنی به چیزهای خوب فکر کن وخووووووووب وبا امید به فرداهات زندگی کن ![]() ![]() دلم گرفته بود خیلیییییییی ![]() ![]() ![]() ![]()
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره پس چرا هیچ بارونی تورو از من نمیشوره ![]() ![]()
2011/08/07, 04:24 PM
به یه اتشفشان.........!!!!!!!!!!
که در اوج زیبایی و دلربایی گاهی اوقات فعال میشه و دل مردم اون اطراف رو به درد میاره
2011/08/07, 04:32 PM
يه شانسه ...
براي من يه درناست
اگر همه انسانها کارکرد مغزشان یک میلینیوم شکمشان میبود دنیا تعریف دیگری میداشت.
![]()
2012/04/23, 03:20 PM
ام اس یه همراهی بود که چند سالی با من بود.روزای بد و خوبی و باهاش داشتم،اما،اما،اما دیگه میخوام باهاش قهرکنم.دنبال یه بهونه ام که بهش بگم دیگه بره و دیگه پیشم نیاد.
اون بهونه پیدا شده تا 22 مرداد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |