(2013/08/28, 09:25 PM)یوسفی نازنین نوشته است: خانم کوشکی خواهشا جواب بدید چرا برای میتینگها دیگه اعضارو به طور کامل خبر نمی کنید ؟
سلام عزیزم ، ما امسال ازطریق سامانه پیام کوتاه تمامی بیماران را برای همایش سالانه دعوت کردیم و تمامی شماره های تماسی که به هردلیلی پیام برایشان ارسال نگردییده بود را از دستگاه گرفته و همکاران ازطریق تماس تلفنی اطلاع رسانی کردنند .
2013/10/01, 11:48 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/01, 12:35 PM، توسط مهرابی کوشکی.)
(2013/08/25, 08:12 AM)eleana نوشته است: من استان فارس هستم یعنی برای ما هم میفرستین ؟
سلام عزیزم ، امکانات انجمن ام.اس بسیارمحدود می باشد . و ما توانایی ارسال نداریم اما درصورتی که بصورت حضوری تشریف بیاورید و یا ازجانب کسی رابرای گرفتن این سی دی بفرستید ، تقدیم حضورتان خواهد گردیید.
(2013/08/28, 09:25 PM)یوسفی نازنین نوشته است: خانم کوشکی خواهشا جواب بدید چرا برای میتینگها دیگه اعضارو به طور کامل خبر نمی کنید ؟
سلام دوست خوبم ، بارها این پرسش راپاسخ داده ام . اطلاع رسانی جهت برگزاری همایشها از یک ماه قبل ازطریق همین سایت انجام خواهد شد و همچنین خاطرنشان میکنم امسال اطلاع رسانی ازطریق سامانه پیامک انجام گردیید و ما با شماره هایی که به هردلیل پیامک برایشان ارسال نگردییده بود رابصورت دستی تماس گرفته و اطلاع دادیم .و اگربه دلایلی همچون خاموش بودن ، دردسترس نبودن ، مسدود بودن و یا پاسخ ندادن نتوانستیم به تعدادی ازعزیزان خبردهیم غذرخواهی میکنم.
2013/11/16, 10:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/11, 02:46 AM، توسط anaram.)
انجمن ام.اس استان خوزستان به یاری خداوند و کمک خیرخوانه خیرینی که نخواستند نامشان فاش شود تعدادی از بیماران ام.ا س را به قیدقرعه با حضوریک نفر از پرسنل انجمن ام . اس درآبان ماه 1392 به سفرزیارتی ، سیاحتی یک هفته ای مشهد فرستاد .
انجمن ام.اس استان خوزستان
امید در قرعه کشی اسمش در اومده و رفته بود.بهش گفتم برای همه ی بچه های سایت دعا کنه
همیشه بعد از قرعه کشی با افرادی که اسمشون دراومده تماس میگیرن و خانم کوشکی میاد اینجا مینویسه.خب ریتمشون اینطوریه دیگه
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
2013/11/30, 12:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/11, 02:48 AM، توسط anaram.)
انجمن ام.اس استان خوزستان به اطلاع می رساند درتاریخ 11/9/92 ساعت 10 الی 12 ظهردرمحل آمفی تئاتردانشکده توانبخشی کنفرانس هایی باموضوع اختلالات گفتارو زبان درافراد مبتلا به ام.اس ( مالتیپل اسکلروزیس ) : ارزیابی ، درمان و مشاوره همچنین کنفرانس دوم با موضوع کاربرد بازی درمانی دراختلالات گفتارو زبان برگزار می گردد.
قابل ذکر است حضور دراین کنفرانس برای عموم آزاد می باشد .
2013/12/22, 12:55 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/11, 02:50 AM، توسط anaram.)
انجمن ام.اس استان خوزستان به اطلاع می رساند درتاریخ سه شنبه 3/10/92ساعت 11 صبح کنفراسی با موضوع تازه های ام. اس به سخنرانی سرکارخانم دکتر نسترن مجدی نسب ( متخصص مغزواعصاب وعضوهیات علمی دانشگاه ) درمحل سالن کنفرانس بیمارستان گلستان جهت پزشکان عمومی و متخصصین مغزو اعصاب برگزار می گردد.
انجمن ام.اس استان خوزستان
انجمن ام. اس استان خوزستان به اطلاع می رساند در ابتدای بهار 93 تعدادی کارت هدیه بامبالغ متفاوت به ارزش 000/720/3 هزارتومان بعنوان عیدی به تعدادی از بیماران بی بضاعت استان اهداء گردیید .