2013/10/21, 10:15 PM
رضا جان صبر کنید فربود میاد جواب میده
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
اطلاعیه : فراخوان برگزاری تیم فوتسال ام اس سنتر (ویژه آقایان)
|
||||||||||||||||||
2013/10/21, 10:15 PM
رضا جان صبر کنید فربود میاد جواب میده
مث حس ی عشق تازه بودی
سلام من 16 سالمه تازه عضو شدم فوتبالم هم بد نی خوبه ممنون میشم راهنماییم کنید برای ثبت نام در این تیم
(2013/10/21, 10:01 PM)rezami نوشته است: حمید جان ما که شهرستانیم باید چکار کنیم همان طور که در صفحات قبل توضیح داده شد مشخصات خواسته شده رو برام بفرستید تا در نظر داشته باشیم ولی در این مدت که تهران تمرینات هست بدلیل فاصله شهر ها شما هم در شهر خودتون تمرین داشته باشید (2013/10/22, 03:49 PM)AMIR MS نوشته است: سلام من 16 سالمه تازه عضو شدم فوتبالم هم بد نی خوبه ممنون میشم راهنماییم کنید برای ثبت نام در این تیمامیر جان در صفحه اول توضیح داده شده است . مشخصات و شماره تماستون رو برام پیغام خصوصی بفرستید
gone out
follow the white rabbit [/b]
2013/10/27, 01:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/27, 01:48 PM، توسط Morteza Raoof Bala.)
با سلام به تمامی دوستان...و تبریک.
آیا امکان ثبت نام و ورود به تیم کوهنوردی برای اینجانب امکان پذیر است؟ لطفاً مرا راهنمائی کنید.
2013/10/29, 03:41 PM
دست و پاهی همه شما دوستان درد نکنه که این همه زحمت میکشید
2013/11/02, 01:11 PM
میخواین ذوق مرگ کنیییییییییییییییین منو با این کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دنیا انعکاس باورای خودمونه باورامون قشنگ باشه دنیا هم قشنگ میشه
پس چرا فقط اقایون مگه خانوما دل ندارن ؟
خیلی لوسو بی معنی بود این کارتون
با سلام وقت بخیر
محمد صادق پرواس-متولد 1334 - درج شماره همراه در سایت ممنوع میباشد .
وا گر از خدا ضرري به تو رسد هيچ كس جز خدا نتواند تو را از آن ضرر برهاند و اگر از او به تو خيري رسد هيچ كس تو را از آن منع نتواند كرد ، كه او بر هر چيز تواناست . (انعام . ۱۷ )
2013/11/29, 07:29 PM
آقایون عجله کنید دیگه برید ثبت نام
وگرنه مجبورن ویژه آقایون رو حذف کنن بزارن ویژه خانم ها اونوقت دو روزه پر میشه ثبت نام ..... فقط میمونه لباس یه جور پوشیدن فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2013/12/05, 12:38 PM
سلام از دوستان عزیز یه سوال داشتم. کسی میتونه به من بگه اگه کسی بخواد تحقیقی روی بیماران ام اس انجام بده و در این تحقیق از تمرینات ورزشی استفاده کنه بیماران رو از کجا میتونه پیدا کنه که باهاش همکاری کنند؟
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |