2013/12/24, 01:44 PM
همچین یه جور خوبی چسبید وقتی اس ام اس اومد که این پیغام برای یادآوری زمان تزریق شما ارسال شده . همچین نیشمان رفت تا بنا گوش که نگو
Peace begins with a smile
اطلاعیه شماره 16 : سامانه یادآوری زمان تزریق
|
|||||||||||||||||||||||||||
2013/12/24, 01:44 PM
همچین یه جور خوبی چسبید وقتی اس ام اس اومد که این پیغام برای یادآوری زمان تزریق شما ارسال شده . همچین نیشمان رفت تا بنا گوش که نگو
Peace begins with a smile
2013/12/24, 01:49 PM
ندا من نیز همچین حسی داشتم
با ذوق فراوان دیشب تزریقمو انجام دادم هی برمیگشتم نگاه به اس ام اس مینداختم و هی ذوق میکردم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
مامانم از صبح پنجشنبه تا ساعت 9 شب (ساعت تزریقم) شبیه جان کوچولو میشه تو رابین هود...دقیقا اینشکلی..
ولی کلا کار جالبیه...مرسی
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
2013/12/26, 04:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/26, 05:03 PM، توسط رنگین کمان.)
من چند روز پیش عضو سیستم شدم ولی روز تزریق (=دیروز ) برام پیامک نیومد!!
چرا؟
تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را بلندتر از همیشه نقاشی می کنم لطفی کن، به کسی چیزی نگو بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
2013/12/26, 07:59 PM
سمیرا جان هر دو اس ام اس برات سند شده
اولی ساعت 19:01 و دومی ساعت 22:00 اس ام اس تبلیغاتی رو اگه غیر فعال کرده باشی اس ام اس ها بهت نمیرسه اگه موردی هست یا راهنمایی بیشتری لازمه در پیغام خصوصی مطرح کن
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/12/27, 01:09 AM
گر چه تزریق من برای هر روز هست و چه بخوام چه نخوام باید یادم بمونه ووووولللللیییییییی
بازم یه دنیا سپاسگذارم بابت این همه لطف و تلاش همه دست اندرکاران این سیستم
زندگی باوری میخواهد از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد , آن امید از ته دل به تو گوید که خدا هست هنوز ......
2013/12/27, 01:17 PM
دوستای عزیزم خیلی خیلی ممنونم مخصوصا برای من که آلزایمر دارم خیلی مفید هست
2013/12/29, 11:03 AM
مرسی عالی بود
2013/12/29, 01:48 PM
یه موردی هم که تا الان برای ۲ نفر اتفاق افتاده رو توضیح بدم :
یاداوری مجدد یا همون یادآوری مسکن الزاما نباید بعد از ساعت تزریق باشه یعنی اگه مثلا ۲ ساعت قبل از تزریق مسکن مصرف میکنید ( ساعت ۲۰ ) ساعت یاداوری مجدد ( یاداوری تزریق ) رو ساعت ۲۰ تنظیم کنید و ساعت تزریق رو ۲۲ تنظیم کنید و برعکسشم که احتمالا همه میدونن که اگه ۱ ساعت یا ۲ ساعت دیرتز مسکن مصرف میکنید ساعت یاد اوری مسکن رو ۲۳ یا ۲۴ تنظیم کنید
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/12/29, 02:22 PM
خیلی ممنون دوستای خوب ام اس سنتری
If you live to be a hundred
I want to live to be ,a hundred minus one day so I never have to live .without you
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
8 مهمان |