2013/12/21, 10:52 PM
حمید راستی تعرفه اس ام اس هاش چند در میاد برامون ؟
اطلاعیه شماره 16 : سامانه یادآوری زمان تزریق
|
|||||||||||||||||||||||||||
2013/12/21, 10:52 PM
حمید راستی تعرفه اس ام اس هاش چند در میاد برامون ؟
2013/12/21, 11:19 PM
مرتضی بری ثبت کنی قبل از پرداخت قیمت رو بهت میگه
قیمت برای انواع مختلف تزریق متفاوت هست و اینم اضافه کنم که این هزینه خرج سرور سایت میشه که تا الان این هزینه توسط تیم مدیریت پرداخت میشد
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/12/21, 11:49 PM
سپاس فراوان تیم مدیریت عزیز
خیلی طرح جالبیه ! اگه الان یه ساعتی رو نوشتیم، در صورت لزوم برای هفته های بعد میشه تغییرش داد ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
من یه چیزی نوشتم یادم نبود تو مرحله آزمایشی اونطوری بود
ولی الان امکان تغییر ساعت هست
gone out
follow the white rabbit [/b]
بله همون طور که فربود گفت امکان تغییر در مرحله آزمایشی وجود نداشت
ولی الان که سیستم تکمیل شده میتونید : روز تزریق ، ساعت تزریق ، ساعت یادآوری مجدد رو ویرایش کنید یه مثال واضح تر بزنم مثلا فرد x تزریق یک روز در میان داره . امروز و 2 روز دیگه و ... امروز به هر دلیلی نمیتونه تزریق کنه ! میتونه از طریق صفحه زمان بندی مصرف دارو، روز تزریقش رو به فردا تغییر بده آموزش کارکرد سیستم رو هم به زودی تهیه میکنیم و در سایت قرار میدیم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/12/22, 10:01 AM
بچه ها مررررسییییییییییییی خیلی سورپرایز قشنگی بود
و خیلی چیز جالبیه ممنون از اینکه این همه وقت گذاشتین و زحمت کشیدین امیدوارم هی پیشرفت کنیم و چیزای جدید به سایتمون اضافه بشه مممنون از ایده های قشنگتون
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2013/12/22, 10:44 AM
ممنـــــــــون از تمام تلاشهاتون.....این هدیه یلدارو هیچ وقت فراموش نمیکنم.خدایا شکرت که اینچنین انسانهای خوبی هستند که یکدیگر رو فراموش نمیکنندوبرای اسایش وارامش تلاش میکنند.باز هم سپاس
بهارپشت دراست
به گوش پنجره ها ارام نسیم گفت وگذشت...
2013/12/22, 12:38 PM
بچه ها واقعا دستتون درد نکنه
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود بابت زحماتی که ماها می دونیم و نمی دونیم تشکر می کنم ...... و مطمئنم همه ی بچه های خوب و دوست داشتنیه ام اس سنتر قدر زحمات و تلاش هاتون رو می دونن ....
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت فکر را خاطره را زیر باران باید برد
2013/12/22, 05:32 PM
واقعا کار خیلی خیلی بزرگی انجام دادید فقط خدا میدونه دغدغه ی فراموش نکردن روز تزریق چه دغدغه ی بزرگی برای من بود... مرسی به خاطر همه ی کارهای بزرگی که به خاطر ما انجام میدید
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |