موضوعها: 34
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2074 بار در 63 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/04/07, 12:53 PM، توسط hamid.)
اعضای محترم ام اس سنتر
سلام
با توجه به توسعه فعالیت های سایت ام اس سنتر و درصدد رفع نیازهای اعضای عزیز، بر آن شدیم تا امکانات جدیدی در سایت جهت یادآوری زمان تزریق و مصرف دارو، ارائه نماییم .
خدمت جدید، این امکان را به شما عزیزان می دهد تا با تعیین نوع دارو و زمان تزریق آن، در زمان تعیین شده از طریق پیامک و ایمیل، این موضوع به شما یادآوری گردد.
امیدواریم با توجه به درخواست های مکرر شما عزیزان در تمایل به داشتن چنین خدماتی ، این امر مهیا شده باشد .
شما میتوانید با کلیک بر روی این متن به صفحه زمان بندی مصرف دارو وارد شوید
در پایان از همکاری صمیمانه شما سپاسگذاریم.
آموزش سیستم یادآوری تزریق
تشکر شده توسط : | fireboud , سمیرا67 , hadisss , paeazan , hessam , رامنا , yummy , یه غریبه , maryam.N , حنانه74 , مـه ســـا , kiana , SSA , hamid , eglantine , الهام ج , afsaneh , ahya , nahid , ابراهیم , آنا , بی تـــا , mahdiye1989 , محبوب64 , hilda , سها , همسر یک قهرمان , alireza1111 , hania , chipchip , Matilat , neda.n , ندا1366 , مهدی نصیری , الهه ی ناز , paeeze , رنگین کمان , spring , hamid_147 , Hasty , نازی ی , simin , pariya1361 , barzegar , دل آرام , baran , naarin.p , م.ه , omid_nejad , nilo0far , zenith , ارزو , minoshka , zohaa , maya.v , salman121 , ELI , rezami , narsis joon , enigmaazi , saba. , هلما , بیخیال , fariba 68 , maede , فرناز , احمدرضا , Ermia , kheiri.mahdi , مریم امیدوار , مینا غلامنژاد , ساحل , kamal , glassheart |
|
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17699 بار در 3978 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
2013/12/21, 08:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/22, 01:38 PM، توسط fireboud.)
از زحماتی که سینا و حمید جهت ساخت این پنل انجام دادند کمال تشکر را داریم .
میدونم ماه ها برای ساخت این پنل زحمت کشیدین .
همچنین از دوستانی که در مدت تست و آزمایش این پنل همکاری داشتن تشکر می کنیم .
gone out
follow the white rabbit
[/b]
تشکر شده توسط : | سمیرا67 , paeazan , hadisss , hessam , maryam.N , kiana , SSA , hamid , eglantine , afsaneh , ahya , nahid , آنا , نازلی , بی تـــا , mahdiye1989 , hilda , سها , همسر یک قهرمان , Matilat , neda.n , ندا1366 , مهدی نصیری , الهه ی ناز , paeeze , hamid_147 , رنگین کمان , م.ه , zenith , zohaa , maya.v , coffeedot , salman121 , ELI , هلما , maede , kheiri.mahdi , ساحل |
|
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
سلام
ممنونم خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خوب
انشالاه گسترش پیدا کنه و محل های تزریق را هم یاد آوری کنه
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
تشکر شده توسط : | fireboud , hadisss , maryam.N , hamid , eglantine , ahya , ابراهیم , mahdiye1989 , hilda , سها , الهه ی ناز , paeeze , barzegar , zenith , coffeedot , هلما , maede |
|
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19995 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
به اندوه خود لبخند بزن...
موضوعها: 31
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
چـه جــالب
مـــرسی
خیلی زیــــــــــاد
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
تشکر شده توسط : | fireboud , hadisss , maryam.N , hamid , eglantine , آنا , paeeze , mahdiye1989 , zenith , coffeedot , maede |
|
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 28928
تشکر های دریافت شده :27311 بار در 6119 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر کمال باستانی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
خیلی جالبه
من برای اشتراک یک ماهه در سیستم ثبت نام کردم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
تشکر شده توسط : | fireboud , yummy , maryam.N , hamid , eglantine , mahdiye1989 , hilda , سها , zenith , coffeedot , maede |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 11662
تشکر های دریافت شده :6497 بار در 2601 پست
سال تشخيص بيماري : شروع91 تشخیص92
دكتر معالج : محمد باغبانیان
داروي مورد استفاده : رسیژن
واقـــــــــعا ممنون...
به خاطر تمـــــــــام زحمــــاتتون
یه دونه باشین
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 126
تشکر های دریافت شده :1318 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
دستتون واقعا درد نکنه
خوشم اومد
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
منم یه توضیح مختصر راجع به این سیستم بدم .
حتما واسه خیلی هامون این اتفاق افتاده که روز تزریق یادمون بره حالا به اشکال مختلف :
مثلا خودم زمانی که بتافرون میزدم بین اینکه دیروز تزریق کردم یا نه خیلی دو دل بودن بعضی اوقات !
یا الان سر سینوکس روز تزریق بعضی اوقات از مشغله هایی که داشتم یا رفته !
فکر کنم دوستانی که هر روز تزریق دارن یه درصد خیلی زیادی از این موضوع دور هستن چون درگیر روز نیستن .
همون طور که فربود هم اشاره کرد این سیستم چند وقتی به صورت آزمایشی برای چند نفر از دوستان در دسترس بود که مشکلات سیستم پیدا بشه و خوشبختانه میتونم بگم الان سیستم تقریبا بی عیبی رو داریم . اگه هم مشکلی وجود داشته باشه مشکلات مربوط به اس ام اس کشور هست ( در مدت آزمایشی فقط یکبار این مشکل بوجود اومد ) که برای این موضوع ایمیل رو اضافه کردیم که در هر صورت رسیدن ایمیل به دستتون 100% خواهد بود .
این سیستم بیشتر از یکسال هست که داره روش کار میشه و یکی از اهدافی بوده که زحمت های زیادی براش کشیده شده .
جا داره از تیم مدیریت ، سینا ، مهسا ، فربود تشکر ویژه داشته باشیم
و همچنین از دوستانی که در دوره آزمایشی شرکت کردن و با نظراتشون باعث بهتر شدن سیستم شدن .
امیدوارم این سیستم باعث بشه حتی اگه 1% ممکن هست تزریق خودمون رو عقب بندازیم یا یادمون بره، تزریق های منظمی داشته باشیم.
و دوستانی که از این سیستم استفاده میکنن یا استفاده نمیکنن و پیشنهادی دارن از طریق پیغام خصوصی به من یا یکی از اعضای تیم مدیریت اطلاع بدن تا باعث بهتر شدن اون بشیم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | paeazan , afsaneh , fireboud , hadisss , hessam , eglantine , kaveh_plus , ahya , maryam.N , SSA , nahid , آنا , نازلی , بی تـــا , mahdiye1989 , hilda , سها , همسر یک قهرمان , hania , yummy , kiana , Matilat , neda.n , paeeze , barzegar , رنگین کمان , م.ه , zenith , ارزو , zohaa , maya.v , بیخیال , maede , kheiri.mahdi , ساحل |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 4938
تشکر های دریافت شده :4511 بار در 835 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
داروي مورد استفاده : تکزیفوما - زیست دارو دانش
واقعا ممنون ایده جالبی بود.
تشکر بخاطر همه زحماتتون.
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
تشکر شده توسط : | hadisss , maryam.N , fireboud , hamid , آنا , hilda , سها , mahdiye1989 , zenith , بیخیال , maede , kheiri.mahdi , eglantine |
|
|