2013/05/12, 10:40 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/12, 10:45 AM، توسط soheila.f.d.)
واااااای بالاخره دیروز بعد از اداره با همسرم قرار گذاشتم و با هم رفتیم نمایشگاه
هیشکی منو دوس نداره
آخه هیشششششکی اونجا نبود
اما آثار زیبای دوستای گلمون رو دیدم
کللللللللی ذوق کردم
نقاشیهای زیبا و دلنشین ( اکرلیک و رنگ روغن) مینا -ر عزیز
عکسهای بی نظیر فربود عزیز، بخصوص تابلوی بالین (برگهای زرد و خشکی که روی تنه درخت آرمیده بودن) فوق العاده بودن
یه تابلوی خیلی زیبا هم که حسابی به دلم نشست و معلومه کلی زمان برده و کلی زحمت کشیدن، شالیزار زیبایی بود که زنان مشغول کار در مزرعه بودن و خیلی قشنگ بود، نمیدونم هنر زیبای الهام محمدی بود یا مینا-ر
بهرحال نقاشی رنگ روغن فوق العاده ای بود و بقیه آثار که الان حضور ذهن ندارم
از همه دوستای گلم که آثاری بدین قشنگی خلق کردن و همه عزیزانی که برای برپایی این نمایشگاه زحمت کشیدن آرزوی روزهایی خوش دارم
بازم ممنون
راستی منم یادگاری نوشتما
هیشکی منو دوس نداره
آخه هیشششششکی اونجا نبود
اما آثار زیبای دوستای گلمون رو دیدم
کللللللللی ذوق کردم
نقاشیهای زیبا و دلنشین ( اکرلیک و رنگ روغن) مینا -ر عزیز
عکسهای بی نظیر فربود عزیز، بخصوص تابلوی بالین (برگهای زرد و خشکی که روی تنه درخت آرمیده بودن) فوق العاده بودن
یه تابلوی خیلی زیبا هم که حسابی به دلم نشست و معلومه کلی زمان برده و کلی زحمت کشیدن، شالیزار زیبایی بود که زنان مشغول کار در مزرعه بودن و خیلی قشنگ بود، نمیدونم هنر زیبای الهام محمدی بود یا مینا-ر
بهرحال نقاشی رنگ روغن فوق العاده ای بود و بقیه آثار که الان حضور ذهن ندارم
از همه دوستای گلم که آثاری بدین قشنگی خلق کردن و همه عزیزانی که برای برپایی این نمایشگاه زحمت کشیدن آرزوی روزهایی خوش دارم
بازم ممنون
راستی منم یادگاری نوشتما
بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید