2015/05/06, 06:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/05/05, 10:31 AM، توسط hamid.)
اعضای محترم ام اس سنتر
سلام
به اطلاع شما عزیزان میرسانیم، رادیو ام اس سنتر هم اکنون از طریق تابلو اعلانات در دسترس می باشد . برای دسترسی به این بخش می بایست flash player بر روی سیستم شما نصب باشد که میتوانید با مراجعه به این سایت نرم افزار مربوطه را دانلود و نصب نمایید.
برای مشارکت در ساخت پادکست میتوانید فایل های ضبط شده خود را به ایمیل زیر ارسال نمایید.
radio [@] mscenter . co
همچنین در متن ایمیل نام و نام خانوادگی ، نام کاربری ، موضوع پادکست و تاریخ ارسال را ذکر فرمایید.
ممنونم
خیلی خوبه
نگفتین نحوه پخش قسمت های مختلف چه جوریه
مثلا من شاید خواست همین قسمت اول یا یک ضبط خاصی از دوستان را ماه دیگه گوش بدم
آیا این امکان وجود داره که قسمت های قبلی را گوش داد
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
(2015/05/06, 07:01 PM)mstoday نوشته است: پادکست ها در چه موضوعاتی میتونن باشن؟
هر موضوعی که خودتون صلاح میدونید .
محدودیت نداریم سر موضوع .
فقط زمان میکس پادکست و پخش اون ممنکنه عقب جلو باشه چون باید براساس تعداد موضوع ها یا ارتباط اونها باشه . (خودمم نفهمیدم چی گفتم )
ساده بگم :
من یه پادکست درست میکنم راجع به بند کفش
شما و ۴-۵ نفر دیگه از دوستان پادکست راجع به ام اس درست میکنید .
قطعا شما چون تعدادتون بالاتره اولویت دارید و من باید صبر کنم تا ۳-۴ نفر راجع به کفش و بندش و کفی و ... پادکست درست کنن .
بهترم بگم اینه که پخش پادکست ها دیر و زود داره و سوخت و سوز نداره
(2015/05/06, 07:26 PM)hessam نوشته است: نگفتین نحوه پخش قسمت های مختلف چه جوریه
مثلا من شاید خواست همین قسمت اول یا یک ضبط خاصی از دوستان را ماه دیگه گوش بدم
آیا این امکان وجود داره که قسمت های قبلی را گوش داد
قرار نبود بگیم اخه
کلا میخوام از این به بعد با نام حسام نکته سنج صدات کنم
نگران قسمت های قبلی نباش . از بین نمیرن و همیشه در سایت هستن
2015/05/06, 11:01 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/05/06, 11:07 PM، توسط 0MID.)
ایده بسیارجالبیه.......متنوع وسازنده.......
دستتون درد نکنهتشکر از حمیدجان و چیپ چیپ.......بابت قسمت اول.......
صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
در تاپیک به چی فک میکنی نوشتم اما خب اینجا محل نصب نظره پس همونو کپی میکنم اینجا
وااااااااااای
به رادیوی سایت
شما فوق العاده این
مرسی حمید
مرسی سجاد
همیشه گفتم صدای حمید قشنگه
البته نه حضوری
من آمادگی خودم رو برای مشارکت اعلام میکنم
یکی از دوستان نظرش اینه که من و خاله هاش صدامون خوبه! خودم که همچین نظری ندارم.به در خواست اون 5-4 سال قبل براش یه متنهایی خوندم و همینطور اخیرا.پیداشون کنم اونا رو هم میفرستم
گود لاک
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد