آقا حالا که حرف شد منم بگم که
فامیل یکی از بچه ها (یادم نیست کی بود)
تو نمایشگاه هی گیر داد که این عکس واسه تو نیست . از اینترنت دزدیدی
بنده خدا داشت شوخی میکردا ولی خب خیلی شوخی میکرد
منم آخر سر قاطی کردم بین 999999 تا عکسی که تو گوشیم داشتم و گرفته بودم ، گشتم و عکس رو پیدا کردم
چون یه خورده سایزش فرق داشت یعنی سجاد با توجه به سایز تابلو که قرار بود چاپ بشه عکس رو کراپ کرده بود ، و عکس تو گوشیم یه قسمت های بیشتری داشت ، ثابت کردم که عکس برای منه
هیچی دیگه از اون به بعد باهم دوست شدیم
بماند که الان ، عکس بنده خدا من رو کسی نمیبینه چون دیگه یه نفر خیلی مشتاق باشه تا عکس یه دونه مونده به آخر رو نگاه میکنه
انقدر با من لجه که عکس منو با شماره آخر داده منم که صادق ، خودم اسلاید شو رو درست کردم ولی برنداشتم شماره عکسمو بکنم یک
البته میگن برای اتفاق های خوب باید زحمت کشید
و اونهایی که خیلی زحمت میکشن میتونن عکس بی نظیر یا کم نظیر منو ببینن
فامیل یکی از بچه ها (یادم نیست کی بود)
تو نمایشگاه هی گیر داد که این عکس واسه تو نیست . از اینترنت دزدیدی
بنده خدا داشت شوخی میکردا ولی خب خیلی شوخی میکرد
منم آخر سر قاطی کردم بین 999999 تا عکسی که تو گوشیم داشتم و گرفته بودم ، گشتم و عکس رو پیدا کردم
چون یه خورده سایزش فرق داشت یعنی سجاد با توجه به سایز تابلو که قرار بود چاپ بشه عکس رو کراپ کرده بود ، و عکس تو گوشیم یه قسمت های بیشتری داشت ، ثابت کردم که عکس برای منه
هیچی دیگه از اون به بعد باهم دوست شدیم
بماند که الان ، عکس بنده خدا من رو کسی نمیبینه چون دیگه یه نفر خیلی مشتاق باشه تا عکس یه دونه مونده به آخر رو نگاه میکنه
انقدر با من لجه که عکس منو با شماره آخر داده منم که صادق ، خودم اسلاید شو رو درست کردم ولی برنداشتم شماره عکسمو بکنم یک
البته میگن برای اتفاق های خوب باید زحمت کشید
و اونهایی که خیلی زحمت میکشن میتونن عکس بی نظیر یا کم نظیر منو ببینن
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
مث افسانه بی اندازه بودی ...