2013/05/16, 11:59 PM
من چرا خابم نمیگیره؟
آنارام باشید
اطلاعیه : دهمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/05/17, 12:52 AM
یعنی خوشم میاد هیچ کدومتون هم سره وقت نمی خوابین
به جون خودم اگه خواب بمونید میذارم میرم منتظر هیچ کس هم نمیمونم !! البته اگه خودم باشم سره ساعت !
gone out
follow the white rabbit [/b]
2013/05/17, 06:33 AM
روز همگی خوب و خوش
الان بچه ها دارن کلی کیف میکنن
ایشاالله خوش بگذره بهشون تو این هوای عالییییییییی
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...
2013/05/17, 05:38 PM
ســـــــــــــــــــــــــــــلاااااااااااااااااامممممممممممممممممممممممممم
قبل از اینکه شیرجه بزنم توی ماشین لباسشویی اومدم بگم مرســــــــــــــــــــــــــــتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از همه وای بچه ها مرسی که هستید از تک تکتون ممنونم حالا دوباره میام
آنارام باشید
. . .
ســــــلام یعنی جنازم ، داغـــــــووون ، خسته و خاکـــــی . . . ولی با اینکه مدتی بود کوه نرفته بودم واقعـــــا سرحال و پرانرژیم و تمــــــام انرژی منفــــیارو جا گذاشتم و اومـــدم برنامه ی خیلـــــی خوووبی بود ، کلـــی دوستای جدید و مهربون پیدا کردم با کلی خوراکــــی خوشمزه ولـــــی هرچی فکر میکنم برنامـــــه سطح 4 نبووود از تیم گروه کوهنـــــــوردی همــــــگام هم تشکر ویژه ای دارم واقعا خیلی زحمت کشیدن امیدوارم بتونم در برنامه های بعدی همــــــگامتون باشم . . . راستی عکسا فــــــوق العـــــــاده شده
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
بچه ها یه بار دیگه مثه همیشه میگم مررسی که هستین . کنارتون پر از انرژی هستم . مدیرا مرسی برای این همه برنامه های جذاب خفن . سرپرست عزیز مررسی برای این همه همراهمی و همگامی . فربود مررسی برای ثبت این همه شور و جذابیت . تک تکتون فوق العاده اید .
راستی یه پیغام دارم از سرپرست این برنامه آقای مهدی خیری که علاوه بر تشکر گفتن به اونایی که تو این برنامه بودن بگم ببخشید اگه حرفی یا سخت گیری بود . من از طرف خودمون میگم لیدر جان مررسی از این که کنارمون هستین و با درایت هدایتمون می کنید . با همگام به ما واقعا خوش میگذره. و در نهایت بازم مثل همیشه جای تک تک دوستانی که نبودن خالی
Peace begins with a smile
وای چقدر حموم خوبه
خب داشتم میگفتم حالا بذارید تشکرمو کامل کنم الو آقای خیری و گروه فوق العاده ی همگام که واقعا سرتاسر راه لحظه به لحظه همگام ما بودن مرســـــــــــــــــــــیییییییییییییییی بعد حمید و فربد که واقعا مثه همیشه سنگ تموم گذاشتن حمید مرسی که تمام راه برگشت کنار من بودی واسه اینکه نخورم زمین یکی یکی بچه هایی که زحمت مراقبت از منو کشیدنن اعم از حمید ، ندا ، شهرزاد ، مریم ، متین ، فربود سر خط ، آقا مرتضی ، آقای خیری و ....( ببخشید اگه کسی رو جا انداختم ) نیست من کلا یه موجود بی دست و پای چفت و چلاقم ، تقریبا همه ی گروه دست به دست هم دادن ، که اینجانب دو قدم راه برم تمام بچه هایی که باهامون بودن و کنارشون لحظه های فوق العاده ای رو سپری کردم مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
آنارام باشید
2013/05/17, 06:37 PM
جای تمام دوستانی که نبودند خالی خیلی خوش گذشت
مرسی از همه بچه هایی که زحمت برگذاری این برنامه رو کشیده بودند
تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را بلندتر از همیشه نقاشی می کنم لطفی کن، به کسی چیزی نگو بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |