2011/09/23, 05:00 PM
استفاده از غضروف كوسه براي مقابله با دردهاي مفصلي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
مولكولي موسوم به «كوندروتين» كه از غضروف كوسه ماهي گرفته ميشود، تأثير شگفتانگيزي در بهبود دردهاي مفصلي دارد.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، در يك بررسي جديد در دانشكده پزشكي ژنو بالاخره تاييد شد كه كوندروتين براي بهبود مفاصل دردناك موثر است.
متخصصان علوم پزشكي در اين دانشكده طي يك آزمايش شش ماهه روي 162 بيمار مبتلا به آرتريت در دستهايشان به اين نتايج دست يافتهاند، آنها دريافتند بيماراني كه در روز 800 ميليگرم كوندروتين مصرف كردند، درد دستهاي آنها كاهش يافت و توان آنها در گرفتن اشياء با دستهايشان نيز بيشتر شد.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، 800 ميليگرم كوندروتين در واقع دو برابر دوزي است كه به طور معمول براي مصرف اين ماده توصيه ميشود.
سارا بريور متخصص تغذيه در دانشكده پزشكي ژنو در اينباره تصريح كرد: ما تركيب فوق را روي حيوانات آزمايشگاهي مطالعه كرده و متوجه شديم كه يك «دارونما» به هيچ وجه نميتواند تأثير شفا بخش شبيه به كوندروتين را در بهبود دردهاي مفصلي داشته باشد.
كوندروتين به طور طبيعي در بدن توليد ميشود اما توليد آن با افزايش سن كاهش پيدا ميكند. بنابراين متخصصان معتقد هستند كه مصرف مكملهاي اين تركيب ميتواند كمبود آن را جبران كند و از ميزان درد و التهاب در مفاصل بكاهد.